Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Püsikiirushoidjaga probleem! (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1248)
devilhead
huviline

Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.10.08 19:45 Tsiteeri
Püsikiirushoidjaga probleem!

Sai siis kunagi S2-l mootor maha võetud ja nüüd juba peal, aga ei leia üles kus käib püsikiirushoidja voolik mootoris. Nii, et küsimus on selles kus see käib?, Ei leia ega näe kohta ka :Kiirushoidja peaks olema muidu vist juba olema sisseehitatud tehase poolt.
NB!, oli see ikka õige rubriik ka või peaks see mootori all olema?!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 02.10.08 09:10 Tsiteeri

väga lihtne :)

vaakumelemendi külge läheb see voolik. Vaakumelemendi leiad nii üles, et viskad pilgu selle koha peale, kus gaasitross lõppeb. Sealt samast piirkonnast peaks minema hoovake vaakumelementi.

pilt sellest on siin: link

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
devilhead
huviline

Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.08 17:27 Tsiteeri

kusjuures jah see üsna loogiline, aga ikkagi mul ei ole päris selline vaakumelement, vb mul ei olnud seda juba algusest peale ka, enam ei mäleta. aga võimalik see, et see on kunagi ära vahetatud vms ja seda polnutki mul enam järgi, muidu voolik ka sinna vaakumelemendi juurde ei ulatu, mingi 10 cm jääb puudu. aga tänud ikkagi. ma arvan, et seda lihtsalt pole siis olnud, sest ja see peaks suht kindlalt ikka seal käima, aga vb kellegil on teisi mõtteid ka?

oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92

postitati 03.10.08 12:47 Tsiteeri

tere aga kust viga otsida kui kiiruse hodja ei tööta audi 100 92a 2,8Q

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.08 13:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: devilhead
kusjuures jah see üsna loogiline, aga ikkagi mul ei ole päris selline vaakumelement, vb mul ei olnud seda juba algusest peale ka, enam ei mäleta. aga võimalik see, et see on kunagi ära vahetatud vms ja seda polnutki mul enam järgi, muidu voolik ka sinna vaakumelemendi juurde ei ulatu, mingi 10 cm jääb puudu. aga tänud ikkagi. ma arvan, et seda lihtsalt pole siis olnud, sest ja see peaks suht kindlalt ikka seal käima, aga vb kellegil on teisi mõtteid ka?

mõtteid mis osas? vaakumelement kas on või seda pole :) Enda teada, teist varianti gaasi reguleerimiseks ei ole selle moto puhul. Milline see vaakumelement sul on siis?

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.08 13:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: oz-vald
tere aga kust viga otsida kui kiiruse hodja ei tööta audi 100 92a 2,8Q

proovi otsingut korraks...

devilhead
huviline

Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.08 15:45 Tsiteeri

mul on vaakumelement ilma selle musta otsata mis selle pildi peal tagant välja tuleb, sinna peaks muidu vist see voolik käima vist?..igatahes mul pole seal kuskil siukest kohta kus voolik käiks selle küljes

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.08 16:34 Tsiteeri

Tsitaat:
mul on vaakumelement ilma selle musta otsata mis selle pildi peal tagant välja tuleb, sinna peaks muidu vist see voolik käima vist?..igatahes mul pole seal kuskil siukest kohta kus voolik käiks selle küljes

see must osa ongi see vidin mis liigutab gaasisiibrit... Selline kummist mis kokku tõmbab, kui õhk välja imeda :)

Mis sul seal on siis? Pilti ei anna teha? Vb olla oled mootori maha võtmise/tagasi panemise käigus selle osa kuskile ära kaotanud.

devilhead
huviline

Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.08 20:48 Tsiteeri

vb tõesti, ma nv-l teen pildi ja siis näitan, aga seal muidu ei tundu küll midagi olevat, sest see vaakumelement ei ole päris sellise kujuga ka nagu sinu saadetud pildil, aga eks ma siis näitan jah ;)

devilhead
huviline

Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.08 20:45 Tsiteeri

http://motoclub.pri.ee/upload/pildid/fdfd.jpg
siin siis pilt

devilhead
huviline

Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.08 11:24 Tsiteeri

see, et mul on vist olemas see õige vaakumelement ka mis sul pildi peal on, aga kuidas see sinna käib?, saaksid sina nüüd pilti teha vms :D

oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92

postitati 06.10.08 16:01 Tsiteeri

Mina sain oma kiirus hoidiku korda kasutasin otsingut möllasin kontrollisin pumpa töötas.Pedaali juures oleva õhusiibri reguleerisin. Hakkas tööle kuigi mitteeriti hästi kiirus kukkus vaikselt . Võtsin maha kiirus hoidiku aju tinutasin kõik külm jootet üle ja töötab nigu vanamees.:D

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 06.10.08 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
see, et mul on vist olemas see õige vaakumelement ka mis sul pildi peal on, aga kuidas see sinna käib?, saaksid sina nüüd pilti teha vms :D

Sellel vidinal ei ole püsikiirusega mitte miskit pistmist.
Selle kambri ülesanne on mootor vaikselt tühikäigule "libistada".
Cruisi vaakum peaks olema sinupoolt lingitud pildil paremal all.Pildilt seda detaili igatahes ei leia ,ilmselt oled unustanud selle sinna tagasi pista.
See junn kuhu gaasitross kinnitub,seal on see metallist kuulike ....sinna külge kinnitub cruisi vaakumkamber koos metallist vardaga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
devilhead
huviline

Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.08 17:26 Tsiteeri

selge, no mul on see metallvardaga värk ka olemas mis sinna kuuli külge läheb, vist olen siis unustanud kinnitada jah, see siis käib kuskile allapoole kinni?

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 06.10.08 17:35 Tsiteeri

Sisselaske kollektori all mootoriploki külge.
3B mootoril on kohe jagaja all näiteks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
devilhead
huviline

Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.08 12:32 Tsiteeri

ma siis üks päev vaatan

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.2% - SQL: 70.8%]