Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 06.09.08 20:13
|
|
|
10.4 lcd puutetundlik, on kellegil autos selline?
leidsin ebayst
link ebay lehele, vajuta
on kellegil kokkupuudet? hind jube soodne 3000.- eesti rahas plus transa ja toll. mingi arvuti on kah sinna juurde liidetud win isegi paistab jooksvat

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 06.09.08 20:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
leidsin ebayst
link ebay lehele, vajuta
on kellegil kokkupuudet? hind jube soodne 3000.- eesti rahas plus transa ja toll. mingi arvuti on kah sinna juurde liidetud win isegi paistab jooksvat
| minumeelest on see ikka ainult ekraan, ilma pc-ta
ju... hind on muidugi hea, toll väänab muidugi maksu otsa aga ikkagi ... ise jooksutan 7" lcd-d carpc taga.. käib chattimiseks küll 
|
|
|
|
8413
huviline
Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi avant
|
postitati 07.09.08 18:28
|
|
|
minul oli suht pikalt 8" puuteekraan audis aga see on jah ainult ekraan ja tuleb ikka päris hinnaline noname kohta.
Minu 8" maksis 2,5 a tagasi eestis uuena 3k
ja reso oli ka 800x600 nagu sellel müüdavalgi
sain vist isegi auto korda ;-)
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.08 20:38
|
|
|
Sealt loen ma välja et usb pistikud on küljes ja op systeem peal et standalone seade pane cd mängija juurde vms.
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.09.08 05:16
|
|
|
Sealt loen ma välja et usb pistikud on küljes ja op systeem peal et standalone seade pane cd mängija juurde vms. |
CarPC on seal pealkirjas seepärast, et see otsingus paremini välja tuleks. Mina ei näe seal ühtki märget ei protsessori, mälu ega kõvaketta kohta.
Selle raha eest ei saa netbook'igi, rääkimata touchscreeniga tabletist. USB kaudu käivad touchscreeni käsklused arvutisse.
Enne autosse arvuti integreerimist mõtle läbi, mida sa sellega seal tegema hakkad? Et ei oleks pärast nagu rott, et pean chattima autos (vabandust,
volkaris), kuna mul on nüüd autos arvuti. 
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.09.08 10:08
|
|
|
Ma sellest roti jutust ei saa aru aga olgu.
mõte oli panna oma asus e pc selle külge (kui tegu monitooriga) ja dvd rom, et kuulata musa läbi e pc. Mälu kaartidelt (praegu juba saadaval 32gb) ja
gpsu vaadata sealt jne.
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Sealt loen ma välja et usb pistikud on küljes ja op systeem peal et standalone seade pane cd mängija juurde vms.
Enne autosse arvuti integreerimist mõtle läbi, mida sa sellega seal tegema hakkad? Et ei oleks pärast nagu rott, et pean chattima autos (vabandust,
|
|
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 08.09.08 10:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
| irwwwwwwwwwwwwwwwwww
tglt jah on ta ikkagi ainult moni. roti jutt on sellepärast et mul on carpc sisseehitatud ja pikemaid otsi üksi sõites v niisama linnas chillides
istun chatis ajaviiteks 
muidugi teine asi on gps teema mida ka vahel vaja.
-e- ahjaa, alguses oli mul ta ka soundi mängimiseks, aga imho on see suht bs.. nüüdseks ikkagi sound ja pc asjad eraldi.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|