Millist headunitit valida ?
Tervitus
Mure siis järgmine, autosse on ostetud siis sisse korralik helitehnika: Subwoofer DLS Sp12 mida toidab DLS A6 võim, kõlariteks DLS Iridium 8.3i, mida
toiab DLS A3 võim.
Kuna praegune headunit ei kannata mingit kriitikat helivallas, siis ootaks soovitusi, millist headunitit valida?
Ise olen otsinud makki mis on varustatud DSPga (prosega), ehk valikus on pioneer deh p88rs(II) ja pioneer deh 9800mp, pioneer selleks, et olen nendega
palju kokku puutunud ja helivallas pole kunagi pidanud pettuma
Ühesõnaga milliseid soovitusi ma ootaks, just inimestelt kes on kasutanud teiste firmade tippmudeleid, mida veel nende kahe maki kõrvale valikusse
võtta?
vahepeal kaalusin ka dex - p90 ostu, koos prosega, aga 32000.- ei raatsiks nagu veel päris selle kompoti eest välja käia, ja kuna hetkel plaanis
neljaribalist süsteemi autosse ehitada pole, oleks see DSP osa ka suht mõttetu kui nii võtta.
olen vaadanud ja uurinud ka clarione, beckereid, alpinesid jne tippmudeleid aga pildipealt vaatamine on pildipealt vaatamine
Ühesõnaga soovitusi ootan nendelt, kes on konkreetselt asjaga kokku puutunud ja asjast teavad kah, mitte meestelt kelle sõbra sugulase venna sõber
saunas rääkis
Tervitades
Silver
|