Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Et A4 tuled põlema ei ununeks... (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 1868)
martinjev
huviline

Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 aut. -95.a

postitati 22.08.08 07:11 Tsiteeri
Et A4 tuled põlema ei ununeks...

Kas A4 peaks ka mingi pininaga märku andma kui tuled põlema jäid autost väljudes? mul miskipärast ei tee häält...
korra juba juhtus et aku tyhjaks sai ja automaatkastipuhul tähendab see kuhjaga jama.....:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 22.08.08 07:33 Tsiteeri

Minu omal jah lõugab nii mis kole, kui tuled põlevad ja süütevõti on väljas ja juhi ukse avan. Tegu siis B5-ga. Ilmselt sõltub see varustusest aga enamusel peaks siiski olema.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 22.08.08 08:35 Tsiteeri

ma usun küll et selline asi on igal varustusastmel peal.. fakte ei oma, though

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 22.08.08 08:58 Tsiteeri

Ma arvan, et peaks ka ikkagi peal olema, aga läbipõlenud või külmjoode. Vanematel masinatel asub see summer kellade plokis. Vast ka sinu masinal. Natuke remondirõõmu ja peaks vast asi töötama ka.

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
martinjev
huviline

Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.08 09:58 Tsiteeri

kui ainult teaks milline ta seal on... äkki leidub kellegil mingi pilt v joonis tema asukohast...

Ma ise arvasin hoopis et ta õldse kuskil releeplokis mõni releekujulne vidin on :)

AndresR
huviline

Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad

postitati 22.08.08 10:49 Tsiteeri

Seda saab progeda, millal teeb häält ja millal mitte. Kõigepealt juhe järgi ja siis edasi nuputama.
Enda autol ka algul koguaeg lõugas, aga sai ümber progetud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.08 11:56 Tsiteeri

http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50357770/Buzzer.jpg

joyrider
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 23.08.08 11:45 Tsiteeri

Jah, kõigil B5 kerega A4del on see buzzer olemas, samas endalgi on see vait nüüdseks jäänud.

Asub see spidomeetri kelladeploki taga. Kaku spidomeeter maha ja vaata, kas vool tuleb peale sinna kui tuled põlema jäävad. Kui jah, siis on buzzer läbi, kui ei, hakka mujalt viga otsima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.08 13:40 Tsiteeri

Vbolla on vigane ukse andur. B3l ntks on juhiukse anduril 2 otsa, salongituli ja piiksuja. Mul piiksuja töötab aga salongituli aeg ajalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tanel63
huviline

Registreerunud 06.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.3 R5 100kW

postitati 23.08.08 14:45 Tsiteeri

aga kas see on normaalne kui mul b3 90 l hakkab siis lõugama kui lihtsalt ukse lahti teen...ja sis kui võtme esimesse astmesse keeran jääb vait

Another Useless Deutch Invention
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.08 14:50 Tsiteeri

Jep
Ja kui võtme nulli keerad, peaks ka vait olema. Ja seda niikaua kui võtma välja võtad.

joyrider
martinjev
huviline

Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.08 13:44 Tsiteeri

no nii
armatuuri kontrollisin, ei tundunud midagi viga olema. Hakkasin siis ukse lülitit otsima.... mida pole seda pole:o

Ukselülitid siis on ilmselt lukumehanismi küljes ukse sees?

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.08 16:18 Tsiteeri

Kui sul valgustus ukse avamise peale pandud ja uksed kinni asi kustus, on lülitid korras.

joyrider
-anc-
huviline

Registreerunud 09.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2017 A5 Cabrio

postitati 24.09.08 13:24 Tsiteeri

sorry for OT:

aga mind huvitaks kuidas saaks automaatselt tuled põlema? tean et on olemas väiksed mustad karbid rohkete juhtmetega, mis poogitakse auto juhtmestikku ja panebki automaatselt tuled põlema ning kustutab kui mootor seisata. aga millised on alternatiivid?

anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 24.09.08 15:57 Tsiteeri

Omal varsti selline asi plaanis ette võtta. Peaks 150.- hakkama saama. Materjalid siis. Aga eks ma uurin asja. Kui targemaks saan ja asi ka tehtud saab, eks siis postitan siia või teen uue teema, et kudias asi käis, mida oli vaja jne.
H4 pirnid vaja põlema saada. Päevatulesid ei ole. Samas ei luba ka ARK-i onud panna LED-e udutule pirnide asemele päevatuledeks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
-anc-
huviline

Registreerunud 09.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2017 A5 Cabrio

postitati 21.11.08 13:51 Tsiteeri

kaevasin jälle.

kuidas edeneb tulede automatiseerimine??

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.08 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -anc-
kaevasin jälle.

kuidas edeneb tulede automatiseerimine??

kui ise ei oska/ei viitsi teha,siis näiteks Serwend

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 21.11.08 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: martinjev
Kas A4 peaks ka mingi pininaga märku andma kui tuled põlema jäid autost väljudes? mul miskipärast ei tee häält...
korra juba juhtus et aku tyhjaks sai ja automaatkastipuhul tähendab see kuhjaga jama.....:(
Hmm süüteluku põhjas olev kesmine klemm minu teada oli seotud selle tulede põlema jätmise heliga. Variant on ka mõnest autotarvete poest läbi kõndida ja see helitekitaja osta ja enda autole paigaldada kui mässata ei viitsi. Minu meelest komplekt ei maksnud palju ja oli suht lihtne ka paigaldada :)

Ja veel. Kui huvi on automaatsete päevasõidu tulede järgi siis uuri veidi ka --- SIIT---

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]