Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C4 ABS -i tuli põleb (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1821)
aare179
huviline

Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 C6 `04 3,0 Tdi Q

postitati 04.08.08 06:09 Tsiteeri
A6 C4 ABS -i tuli põleb

probleem selles siis et sõitsin eile läbi sügava lombi ja peale seda hakkas ABS tuli põlema, kui auto välja suretasin ja uuesti käivitasin siis kohe ei hakanud põlema vaid nii umbes minuti pärast. Kas oskab keegi öelda milles probleem võib olla enne kui lähen remondi töökotta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 04.08.08 07:10 Tsiteeri

Vabandust kui nüüd faktiliselt puusse panen aga ABS hakkab tööle (impulsse lugema) alates 20km/h ehk siis alla selle kiiruse ei tee ABS midagi ja ka ABS-i tuli ei hakka alla selle kiiruse põlema- rikke puhul.

ABS töötab lihtsustatult põhimõttel: andurid loevad piduriketta sees olevalt magnetvöölt impulsse, kui nüüd andur/andurid ei saa impulsse kätte siis ei toimi ABS (enamjaolt kas juhe katki, magnetvöö must või andur asetseb liialt kaugel magnetvööst), ning esineb ka ABS pumba rikkeid.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
aare179
huviline

Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.08 07:32 Tsiteeri

tegelikult seisneb mu probleem selles et mis asi seal võis rikki minna kui ma lombist läbi sõitsin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.08 07:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aare179
tegelikult seisneb mu probleem selles et mis asi seal võis rikki minna kui ma lombist läbi sõitsin.

Eelmises postis ju öeldud mis seal enamjaolt probleemiks olla võib.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aare179
huviline

Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.08 08:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Tsitaat:
Algselt postitas: aare179

Eelmises postis ju öeldud mis seal enamjaolt probleemiks olla võib.

Selge pilt siis pean vist teie juurest ikka lähipäevil läbi astuma. Sest algul mõtlesin et midagi sai lihtsalt märjaks ja kui ära kuivab on asi jälle ok aga seekord vist mitte.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.9% - SQL: 73.1%]