jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 01.08.08 12:49
|
|
|
Probleem A6 C5 -02 Sedaan signaaliga
Nimelt pulma ajal piiksutati kõvasti signaali nagu ikka (siit moraal onju) ja mingil hetkel enam signaal lihtsalt enam ei teinud piuksugi, võtsin siis
kaitsmekarbil kaane maha ja selgus, et kaitse terve ja ka relee teeb klõps-klõps kui signaali vajutada aga piuksugi ei tee pasunad- kas relee andis
järele (klõpsub küll aga ehk muul moel suri ära) või veel ideid?
Ontlik kasutaja nagu ma olen, kasutasin ka otsingut aga sellealaseid vihjeid ei leidnud- maru tobe kohe ka teenindusse lipata.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
HT
huviline
Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: üks teine VAG
|
postitati 02.08.08 05:35
|
|
|
Kui relee klõpsub on ilmselt pasun ise läbi.Mõõda kas signaali vajutades pasuna juhtmetele pinge jõuab.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.08 08:00
|
|
|
Teadupärast Audil 2 pasunat, kas on reaalne, et mõlemad surid korraga maha- vaevalt küll.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
postitati 02.08.08 19:14
|
|
|
Oled kindel, et enne pulmi mõlemad prääksud töötasid. Üks suri vanadusse ja teine laulu kätte.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.08 08:05
|
|
|
Mul on 11 aastat vana A4 ja originaal prääksud siiani, sellel A6 on 6 aastat vana ja juba mõlemad surnud?
|
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
postitati 04.08.08 08:23
|
|
|
No mida siin ikka niipalju oletada, võta see pistik sealt küljest lahti ja mõõda ära kas sinna vool jõuab või mitte.
How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? 
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.08 09:03
|
|
|
Jep.
|
|
|
|