Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Sigari õõtshoobade taastamine ? (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1400)
redis
huviline

Registreerunud 03.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: sigar ja A6 1994

postitati 22.07.08 08:41 Tsiteeri
Sigari õõtshoobade taastamine ?

Huvitav kas sigari õõtshoobi kuskil veel taastatakse? Pidid vist taastatuna paremini vastu pidama, kui b hoovad. Uusi ju enam ei valmistata :-(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 22.07.08 11:05 Tsiteeri

100/C3 kerele ei saa õõtsasid/šharniire? Misasja?! Mine Forssi ja osta.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 22.07.08 11:11 Tsiteeri

Ja sellest taastamisest on siin foorumis juba juttu olnud, otsing abiks ;)

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 22.07.08 11:56 Tsiteeri

Võiksid mainida ka, kus asud? Aga kust sa seda võtad, et uusi pole saada? Ma arvan, et poodides a'la Forss, Raunex, Sekk on need kohapeal olemas ka.

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
redis
huviline

Registreerunud 03.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: sigar ja A6 1994

postitati 23.07.08 05:44 Tsiteeri

Sorry mehed, ärge pahandage, Revalist uurisin, ei toodeta enam, eriti vasakut. Ja juttu oli kunagi ammu, äkki kellelgi värsket infi. Lihtsalt selle tõttu uurin, et pidid paremini vastu pidama taastatud originaalid. Harjumaal elan hetkel.

mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E 1989, Audi A4 Avant B5 1,9 tdi 1999

postitati 23.07.08 10:03 Tsiteeri

Tartus saab taastada, kui muidugi tartu kandis liigud. Mees teeb oma tööd hästi, mina siiani oma silmaga praaki pole näinud. Kevadel ta kindlasti veel tegi aga ma võin välja uurida, et kas ka praegu. Ainult, et õõtsad tuleb ise alt ära võtta. Jutt käib siis šharniiride taastamisest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 23.07.08 11:33 Tsiteeri

Forsis on 570 krooni toprani õõts ja 850 krooni swagi õõts.
Õõtsaga tulevad kaasa ka kõikvajalikud puksid ja sarniir.

Ma kunagi panin oma eelmisele sigarile need 500 kroonised õõtsad - siiamaani peavad vastu - aga kui sõidad palju ja tahad kindel olla, pane siis see kallim.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Aiku
huviline

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 23.07.08 11:45 Tsiteeri

Ei tea kohe kust selline jutt ,aga audi 100/200 õõtsasid tõesti igas enam vähem normaalses autopoes müüa. Hinnad vastavalt tootjale 500-1500 vahel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 23.07.08 12:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Aiku
Ei tea kohe kust selline jutt ,aga audi 100/200 õõtsasid tõesti igas enam vähem normaalses autopoes müüa. Hinnad vastavalt tootjale 500-1500 vahel.

Väidetavalt peavad need B osa õõtsad vähem vastu kui taastatud originaalsarniirid - sellest ka kogu teema.
Mina arvan et kuskil 50 tuhat peavad ikka ja näiteks minu läbisõidu juures on sellest küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 23.07.08 15:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kirsa
Forsis on 570 krooni toprani õõts ja 850 krooni swagi õõts.
Õõtsaga tulevad kaasa ka kõikvajalikud puksid ja sarniir.

Ma kunagi panin oma eelmisele sigarile need 500 kroonised õõtsad - siiamaani peavad vastu - aga kui sõidad palju ja tahad kindel olla, pane siis see kallim.

See toprani toodang tundub mulle natuke kehvavõitu. Õõtsade kohta, ei tea täpselt, aga rooliotsad mul küll üle aasta ei kesta. Sellest pole ka väga hullu, aga, et nad kurivaimud nii kõvasti kinni roostetavad, see on pehmelt öeldes jama. Praegu teine komplekt all ja kui peaks vahetama hakkama, siis ei usu, küll, et nad lahti tulevad. Loomulikult saavad, nad ju vett ja muud soolalöga palju. Sry for OT aga mul sellised kogemused.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 24.07.08 07:24 Tsiteeri

Mul 200-l on SWAG all ja olen juba kaks korda sisemisi õõtsapukse vahetanud ,šarniiril pole veel väsimuse märke.
Läbisõit hakkab sinna 70 ligi saama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.8% - SQL: 82.2%]