Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  8
Autor:
Pealkiri: Mis loomi on teil sõiduteele jooksnud? (Vastuseid: 178 | Vaatamisi: 22970)
q-danze
huviline

Registreerunud 08.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a8 d3

postitati 02.07.08 15:39 Tsiteeri
Mis loomi on teil sõiduteele jooksnud?

Et siis..Mis loomad ja kus kandis?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 02.07.08 16:15 Tsiteeri

Hiirest põdrani ja igal võsavahelisel teelõigul võib neid kohata. Karu vist pole veel autotuledes näinud, aga muud loomad pole üllatuseks enam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 02.07.08 16:24 Tsiteeri

Eile öösel oli minu teel inimene, õnneks helkuriga.

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ott_S
huviline

Registreerunud 15.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: B9

postitati 02.07.08 17:31 Tsiteeri

Sain ka siis kogemus kätte. Jaanipäeval Haapsalust natuke edasi keeras tee Väike-Ahli peale. Seal siis kurvilisel teel hüppas põder ette. Kahjuks 23k, aga õnneks oli kasko.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 02.07.08 17:44 Tsiteeri

Siksiga sõites jooksis mulle järsku ette üks kass,krt suunatule lõi puruks:P

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 02.07.08 18:23 Tsiteeri

Peale karu vist kõik loomad enamvähem mis eestis elavad.

Tel +3725654585; +358445654585
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 02.07.08 18:34 Tsiteeri

Põdrad, metsseakari, metskitsed, rebased, kassid, koerad, ilves, konnad, rotid, hiired. Viimaseid kahte varianti üritan iga kord alla ajada, vahel ka õnnestub. Ülejäänutele pole veel pihta saanud, õnneks.

EDIT: Jänest olen kah 'taga ajanud' nagu Hollika filmis, jookseb ees ja siksakitab, a ära ei lähe. Suht karmi keskmist kiirust suudab hoida kah üsna tükk aega(40-50kmh).
Lindudega olen kah pihta saanud, varblased, suitsupääsukesed, tihased. Toonekure käest olen paar korda pääsenud, need on ikka karmid elukad.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 02.07.08 18:48 Tsiteeri

Eks nähtud igasugu elukaid, aga midagi erilist ei oska esile tuuagi. Naine rääkis hiljuti, et talle tulnud suure maantee peal teele ette... kodusiga :o. Kusagil Lelle kandis. Ekstreemne või ohtlik olukord polnud, aga pisut ootamatu ning koomiline küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 02.07.08 18:54 Tsiteeri

Pisiasju tihti, põdraga on 2x õnneks läinud, et olen kaugelt näinud juba.
Ootamatult on kitsed ette karanud küll. Viimasel ajal on aktiivsed ka suitsiid-linnud :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.08 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorroW
Viimasel ajal on aktiivsed ka suitsiid-linnud :mad:

metsloomadest ei hakka rääkima aga jah need linnud. imelikul kombel lendavad jube madalalt ja suht napilt VIIMASEL ajal. kahjuks ajasin ühe alla ka siin umbes 2 nädalat tagasi. maardu möisa lähedal, tuli paremalt, eest stange alt sisse ja vasakult välja enam ei tulnud. tagasivaate peeglist nägin et midagi jäi maha. mingit kokkupörget ei tundnud aga ta oli lajatanud vasaku esi velje sisse. kuna olin tööasjus siis seisma ei jäänud. tagasi tulles korjasin ta sealt kokku. vaatepilt ei oolnud ilus. tegu oli musträstaga

Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant C2, Audi 200 20v, Audi A6 C7, Audi A8 D2

postitati 02.07.08 19:58 Tsiteeri

Kõiksugu metsloomi teel näinud vä karu ja ilves.
Üks kokkupõrge põdraga olemas-jube!

kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 02.07.08 20:04 Tsiteeri

mina ajasin talvel 11 meetise treileriga metssea alla. jooksis metsast teele ja üritas eest ära joosta aga minu kiirus oli suurem, tee oli libe ka ja sõitsin tast terve treileri pikkuse jagu üle.imekombel jäi elama ja jooksis metsa. (jumal hoiab peale joodikute metsloomi ka):D

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 02.07.08 20:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Tsitaat:
Viimasel ajal on aktiivsed ka suitsiid-linnud :mad:

metsloomadest ei hakka rääkima aga jah need linnud. imelikul kombel lendavad jube madalalt ja suht napilt VIIMASEL ajal. kahjuks ajasin ühe alla ka siin umbes 2 nädalat tagasi. maardu möisa lähedal, tuli paremalt, eest stange alt sisse ja vasakult välja enam ei tulnud. tagasivaate peeglist nägin et midagi jäi maha. mingit kokkupörget ei tundnud aga ta oli lajatanud vasaku esi velje sisse. kuna olin tööasjus siis seisma ei jäänud. tagasi tulles korjasin ta sealt kokku. vaatepilt ei oolnud ilus. tegu oli musträstaga

Sellega seoses tuli meelde hiljutine juhtum noore varesega. Kulgesin mööda alevi tänavat teise käiguga, spido nõel põhjast ülesse vist ei tõusnudki - nii aeglaselt. Sirge tee, ca. 100m eespool seisab vares teepeal ja vahib minu poole. Liigun talle järjest lähemale ja lähemale... lind tõmbab ennast maadligi, nagu tõuseks kohe-kohe lendu. Aga millegipärast ei tee seda. Lasen hoogu maha võtmata üle varese. Mitte ratastega peale vaid niimoodi, et ta jääb auto keskele. Alles siis kui olen tast peaaegu üle jõudnud, kostub auto tagaosast, põhja alt, klobinat/rapsimist.
Peeglist on näha, et "tüüp" seisab peaaegu sama kohapeal edasi ja "sõimab" vihaselt autole järele... :D

Kas noor ja loll või lihtsalt ülbe... pigem esimene.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.08 20:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits

Kas noor ja loll või lihtsalt ülbe... pigem esimene.

pigem oli vigane juba, et ära lennata

Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 02.07.08 20:43 Tsiteeri

Ühest kährikust olen üle sõitnud.
Mingi 3-4 nädalat tagasi jooksis SUUR isane karu üle tee, mul ABS raksus, oleks ta kurat seisma jäänud, oleksin otsa sõitnud. Otsisin siis telefoni ja selle klahvilukke jms, selle ajaga pani karu metsa, ei hakanud järgi ka jooksma :P
Nädal peale karu nägin enda küljeaknast kitse kapju, kits mulle pihta ei saanud, peeglist nägin et oli selili maas, ajas end püsti ja pani jooksu. Aga muidu kitsed on suht iganädalane nähtus ja põtru liigub ka ikka ringi. Rebaseid ja oravaid jms ka. Ilvest pole ma autost näinud, metsas korra olen. Hunti pole kunagi näinud (looduses).
Muide, kui üks kits tuleb üle tee, siis 99% kindel, et tuleb teine ka (kui see just alla aetud juba pole)
Aga karu vaatepilt oli võimas :)

EDIT: seakarja oleksin ka äärepealt sõitnud hiljuti, neid raisku on ka palju..

EDIT2: paar kuud tagasi oli üks rebasepoeg, jäin seisma, fotokas juhtus kaasas olema, tükk aega lasi pildistada nii 2m kauguselt, lõpuks pani jooksu. Pildid siin

madjs
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw

postitati 02.07.08 20:56 Tsiteeri

Motikaga sai kunagi põtra proovitud, ei soovita kellelegi, isegi mitte vaenlasele. Autoga on neid kah ripsata saanud... paar kitse, kährikud, rebane, koer... Õnneks autoga pole miskit tõsisemat pauku olnud, parajad ripsud või olen napilt mööda või pidama saanu, aga jh teedel loomi palju, suurematest vist ainult karu nägemata, ilves nähtud ei jooksnud küll ette, aga nähtud....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.08 21:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: insche

EDIT2: paar kuud tagasi oli üks rebasepoeg, jäin seisma, fotokas juhtus kaasas olema, tükk aega lasi pildistada nii 2m kauguselt, lõpuks pani jooksu. Pildid siin

peaks ka pildistama hakkama. tee peal ei jöua :D aga ümber maja luusib nii pötru, kitsi kui rebaseid. rebane kurat ei näegi selline välja nagu lastele multikates näidatakse-sorgus ja raagus teised tegelikult.;) ma ei tea kuidas sa insche sellise iluduse pildile said.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 02.07.08 21:41 Tsiteeri

Minu erinevate liikurite pealt, alt ja krt teab veel kust on läbi käinud rebaseid, jäneseid, üks kits, linnukesi ma rohkem ei loe, liiga madalalt üle maantee lennanud toonekurg, koeri, kasse ja kindlasti mõni isend veel. Paljudest olen rahulikult mööda saanud, aga kõigil pole ikka nii õnnelikult läinud.
Viimane juhus oli õhtu ~kuukene tagasi, kui sõitsin jõgeva maanteed pidi kella ~23:00 paiku ja keegi oli enne mind ajanud rebasepoja alla. Mina jäin seisma, kuna alla aetud rebase korjuse juures istus vapralt teine rebasepoeg nagu oma kadunud vennakkest/õekest leinates. Jupp aega vahis otse autotuledesse ja lõpuks jooksis vasakule kraavi ja jäi ka sinna ~2m kaugusele autost lihtsalt vaatama. Nii ma siis uudistasin seda pisikest tegelast oma minutike, sest tegelane ei kavatsenud kuhugi joosta. Fotokast poleks ilmselt kasu olnud, sest liiga hämar oli ja välguga poleks kah teabmis pilti püüdnud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cigaro
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16

postitati 03.07.08 00:47 Tsiteeri

Mul on kassidega mingi teema. Oma juhistaa˛i (2 a) jooksul olen suutnud kolmele kassile otsa põrutada. Ühe korra Rannamõisa teel 100-200 m enne Haabersti ringi, teist korda ei mäleta ja kolmandat korda Saku-Laagri teel, kus pirakas kass suutis lõhkuda juhipoolse udutule kinnitused. Ometigi suutsin hoo maha pidurdada 40ni. Rebaseid ja kitsesid mitu korda näinud, aga kõige hämmastavam vaatepilt oli ühel sumedal suveööl suur põdrapull Kakumäe teel :o

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 03.07.08 03:58 Tsiteeri

Vahepeal tuli meelde ka vana toonekure teema. Kord lendas üks diagonaalis ca 1mm kõguselt üle tee...kaugelt oli teda näha, tükk tegemist oli arvestamisega, et kas ta mahub minu eest või läheb minu tagant :D Jube imelik oli küll sirgel teel arvestada kõrvalt tuleva toonekurega :D

Edit: Korra öösel võrumaa metsade vahel istus öökull telgjoonel...sain mööda väga napilt. Mõlemal ainult närvivapustus.

Edit2:

http://www.morrowdesigns.eu/stuff/autuu/Capture_009.png

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.07.08 05:41 Tsiteeri

B4-ga 100-110-ga pimedas metsa vahelt teele jooksnud suurele koerale otsa pannud - stange juhi poolt ribadeks, kõik selle nurga tuled sodid, tiib kõver ja otsapidi vastu ust. Külg ajudega üle külvatud. Suht nõme üksi keset ööd metsa vahel nööriga stanget üles siduda, et saaks kuidagi edasi kulgeda.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 03.07.08 05:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Vahepeal tuli meelde ka vana toonekure teema. Kord lendas üks diagonaalis ca 1mm kõguselt üle tee...kaugelt oli teda näha, tükk tegemist oli arvestamisega, et kas ta mahub minu eest või läheb minu tagant :D Jube imelik oli küll sirgel teel arvestada kõrvalt tuleva toonekurega :D

Minul tuli ta klaasi ülemisse äärde ja tegi avandi katusel antennile 1:0. Imekombel jäid klaas ja katuseäär vigastusteta, mats ise oli küll kõva. Kuna liiklus maanteel oli samuti üsna tihe, siis polnud eriti aega vahtida kõrgustesse ja kaugustesse ning midagi ette võtta selle kuradi lennumasinaga paugu vältimiseks.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 03.07.08 05:59 Tsiteeri

Mul jooksis paar päeva tagasi Tartu kesklinnas rebane üle tee :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 03.07.08 06:10 Tsiteeri

surmaga lõppenud tabamused:
2 tuvi (väga ilusalt keerleb sulgi auto taga pärast...)
1 väike suleline, kelle liiki ma ei oska määrata
veel paar pisemat sulelist kes on lennanud esiklaasi... tänu kiirusele ei tea muud kui kerget matsu...

ohvri ärajooksmisega lõppenud tabamused:
3 kitse

leitud ja söödud:
1 siga

nähtud:
peamiselt kitsesid, põder, hirv, siile, konnasid, rebaseid, jäneseid jne
öökull? midagi suurt kottpimedas igal juhul lendas väga madalalt üle tee... võttispea õlgade vagele igal juhul... ei olnud kindel , kas lähed üle katuse - õnneks läks, napilt üle katuse siiski...

väga kena vaatepilt on olnud pardiperekond kes teed ületas... neil läks natuke kiireks, mul oli aega vaadata küll ja rohkem.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 03.07.08 06:44 Tsiteeri

Alla aetud:
tuvi, kaks koera, varblane.

Aga nähtud ka vist kõike peale ilvese ja karu.

Kuid kõige ehmatavam on siiani olnud kpsiga paar aastat tagasi Haapsallu AC Dragile sõit.

Kus sai varblase parvest läbi sõidetud....kiire lugemine andis tulemuseks ca 8 tabamust. Üks tabamus tuli Haapsalus radika vahelt ise välja tirida.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  8
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.7% - SQL: 57.3%]