Lehekülgi: 1 2 3 |
martinhunt
huviline
Registreerunud 09.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 multitronic B6- eelmine, Audi A6Q tiptronic 3.0TDI C6, BMW 523 E39, BMW 520 E39, BMW 728 E38
|
|
Dixi
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 15.06.08 14:20
|
|
|
Mul Sõpruse pst ääres elavatel vanematel kolm korda autokummid läbi torgatud.
|
|
|
martinhunt
huviline
Registreerunud 09.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 multitronic B6- eelmine, Audi A6Q tiptronic 3.0TDI C6, BMW 523 E39, BMW 520 E39, BMW 728 E38
|
postitati 15.06.08 14:24
|
|
|
:)
Tsitaat: | Algselt postitas: Dixi
Mul Sõpruse pst ääres elavatel vanematel kolm korda autokummid läbi torgatud. |
kusjuures mul äial sõpakal ka vist mingi 4 korda kõik kummid läbi torgatud
ja alati pidanud ise ostma uued kummid....
Kõik ventilatsioonist, kütest ning jahutusest!
|
|
|
|
Maestro
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98
|
postitati 15.06.08 15:04
|
|
|
Minu autule paigutati ilus u. 5 cm pikk nael tagumise rehvi alla Tallinnas Tatari tänaval
|
|
|
Dixi
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 15.06.08 15:06
|
|
|
Ega Su äi juhuslikult selles majas, või ümbruses ei ela, kus Hansapanga kontor on?
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
postitati 23.06.08 12:00
|
|
|
mul endal on aknad selle maja poole, kus see laks pandi ja see pauk pidi päris korralik olema, huvitaval kombel kuuljaid polnudki vist nagu ole aru
saanud
|
|
|
cigaro
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16
|
postitati 28.06.08 02:33
|
|
|
Ise ka Mustamäe elanik ja küsiks, et kus see õhupüssiga tulistamine aset leidis?
Üleüldse paneelmajadega rajoonides on parkimine selline õnnemäng, et pead mõtlema kas hommikul auto juurde minnes on ikka kõik samamoodi nagu sealt
tulles.
Endal on Mustamäel parkimise kahjud olnud ainult kahest komplektist 16'' orig. ilukilpidest ilma jäämine. ptüi-ptüi-ptüi.
|
|
|
antskantoss
huviline
Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 tdi, Niva2121
|
postitati 29.06.08 13:07
|
|
|
Minu arust on Mustamäel ööseti nagu mardijooks. Kogu aeg kuskil mingi tegevus toimub... Ja raiskadele ei tohi midagi teha ka... kohe ise suur
huligaan. Audit pole raisad veel puutunud aga Zigla tehti küll maja ees suht puhtaks.
Elame vaid korra...
Elame siis mugavalt...
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 29.06.08 13:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cigaro
Üleüldse paneelmajadega rajoonides on parkimine selline õnnemäng, et pead mõtlema kas hommikul auto juurde minnes on ikka kõik samamoodi nagu sealt
tulles.
| parkimine on seal suht lihtne, kui sul on vanem ront, mis pudiseb roostest, ning mida ei julge keegi puutuda, sest muidu määrib käed
ära, siis pargi kuhu juhtub.
kui on vähe korralikum auto, siis:
*ära pargi ukse ette, sest muidu tahab keegi selle najal õlut avada
*ära pargi kõnnitee äärde, sest muidu tahab keegi end peeglist vaadata
*ära pargi ühegi sõidusuuna trajektoorile, sest muidu võib keegi lihtsalt otse sisse põrutada.
*ära pargi ühegi ühtegi majadevahelise tee sise ega väliskurvi, "rinkat" sõites võib mõni masin liiga kaugele sõita ja rihib auto *ära(nii vist
sõideti minu auto pulbriks)
*ära pargi kuhugi vaiksesse nurgatagusesse, kus keegi pihta ei saa sõita, seal ilmuvad huligaanid välja
*ära pargi sellisesse kohta, kus üksi kaine inimene pihta ei sõidaks, joodikud pole kained!
kui kõike seda arvesse võtta, siis see superkasko ja pargi kuhu juhtub või vii auto valvega kinnisesse parklasse ja looda parimat
Et oleks raskem!
|
|
|
|
cigaro
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.08 16:51
|
|
|
Eks ta nii kipub olema jah. Endal õnneks pole juhust olnud, et keegi sõidab sisse, aga juhtusin tunnistajaks olema enda maja ees kuidas üks Mazdaga
noorsand sõitis kõnnitee äärde pargitud Nissanile korralikud mõlgid-kriimud küljele ja lahkus ise sündmuskohalt.
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 30.06.08 18:43
|
|
|
Ise on siiani Tallinna sattudes ja paneelmajade rajooni ööseks jäädes auto alati parklasse viinud - selle eest makstav summa on suhteliselt tühine
võrreldes võimaliku kahjuga, mida näiteks siinmainitud kägarassesõit tekitada võib - olgu kasko või ei, selliste jamadega kaasnevat närvide ja aja
kulu ei korva lõppude lõpuks keegi.
Kustahes vähegi vabama läbisõiduga kvartalisisestel teedel on õueala reeglitest kinnipidajaid ikka naeruväärselt vähe ja sõidetakse suhteliselt
"vabalt".
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
cigaro
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.08 00:39
|
|
|
Mulle jäävad enamasti silma just sellised uhkemad autod, mis mul maja ees kiiruskatseid teevad. Teada tuntud tõde, et idioote jagub iga automargi
rooli ja Audi ei ole siin ka mingi erand - üks must C5 kerega S6 suudab 7 trepikojaga 9-korruselise maja ees silma järgi vabalt 70+ kmh sisse saada,
ükskord suutis mul koer tema teele ette jääda, aga kõik lõppes siiski õnnelikult.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
keskyla
huviline
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 2.8Q
|
postitati 03.07.08 12:52
|
|
|
eks neid kihutajaid ikka leidub aga minu eelmise audi suutis naabritädi mustamäe korrusmaja ees ära mõlkida. Vaikselt vajus tagumisest uksest sisse
lihtsalt. Õnneks oli korralik kodanik ja hommikul oli mul kojamehe vahel vabanduskiri koos telefoninumbriga, kindlustus lahendas olukorra uue uksega
Samal autol ka ilukilbid minema veetud, ei tea kellel neid tarvis oli. polnud enam esimeses nooruses kilbid...
Kui veel ca 3 a tagasi kristiines Koskla tänaval elasin siis viidi 2x bensiin paagist, ühel korral kadus ka kork jäljetult...
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 07.07.08 15:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cigaro
Mulle jäävad enamasti silma just sellised uhkemad autod, mis mul maja ees kiiruskatseid teevad. Teada tuntud tõde, et idioote jagub iga automargi
rooli ja Audi ei ole siin ka mingi erand - üks must C5 kerega S6 suudab 7 trepikojaga 9-korruselise maja ees silma järgi vabalt 70+ kmh sisse saada,
ükskord suutis mul koer tema teele ette jääda, aga kõik lõppes siiski õnnelikult. |
Niikaua nad neid kiiruskatseid teevad, kuni kuskilt pargitud autode vahelt ringijooksev väike laps mõne meetri kaugusel otse tee peale ette hüppab.
Kui see mõistust koju ei too, siis on vähe lootust, et miski muu seda teha suudab.
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Impreza GT 555
|
postitati 10.07.08 16:03
|
|
|
Ise elan selles kõrval majas mis Zoigi piltide pealt paistab. Parkimise olen lahendanud nii, et hoian autot statoili taga tasulises parklas. 450.-
kuus maksta on oluliselt odavam kui oma autot pärast lappida. Alati on sul oma koht autol olemas mitte nagu maja ees, kus õhtul hiljem tulles pole
kuhugi parkida. See paarsada meetrit kõndimist hommikul ja õhtul "värskes" õhus ei tee ka halba.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
martinhunt
huviline
Registreerunud 09.01.08
Kasutaja on eemal
|
|
martinhunt
huviline
Registreerunud 09.01.08
Kasutaja on eemal
|
|
mannukaz
huviline
Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Peres on Audi 80 ja Honda Jazz
|
postitati 26.07.08 11:32
|
|
|
Ise elasin ka enne mustamäel ja ei pääsenud minagi mõlgita. Täpsemalt siis mingi vene vanamees õhtul hilja minema minnes kõksas minu punast. Õnneks
oli aus inimene ja jättis numbri kojamehe vahele, sai asi kindlustusega selgeks tehtud ja maksma läks remont vist mingi 12 000 kui mu mälu mind ei
peta. Ära vahetati siis juhipoolne tuli, suunatuli, poritiib ja pamper alt. Vanamees ise pakkus mulle valurahaks ilusa 3000.- Võib-olla oleksingi nõustunud, kui ta ise poleks käsinud mul eelnevalt
kuskilt töökojast hinnapakkumist võtta..
Nüüd aga elan linnast eemal oma majas ja pargin palju jaksan
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.08 14:02
|
|
|
Mihkel, see on paratamatus. Ma isegi ei viitsi enam stressata sellepärast.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 27.07.08 14:12
|
|
|
~30min tagasi, Norde Centrumi juures maja ees, peatus tume auto ja sealt väljuval mehel oli käes olnud keti otsas suurem kogus võtmeid-terariistu.
Väljas olevad kohalikud kodutud ja rõdul olev naaber tekitasid lärmi, lahkuti kiiruga. Tulemuseks siiski mittetoimiv auto ukselukk Kurat keset päeva ja nii avalikus kohas.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |