Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Küsimused seoses enda Audi välja rentimisega (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1565)
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 04.06.08 07:01 Tsiteeri
Küsimused seoses enda Audi välja rentimisega

Esialgselt tegin selle teema M/V alla, ning täna avastasin, et seal ei saa ju postitada - teema tegemisel olin nii pime, et ei märganud seda kategooriat :)

Vabandust, et selle teema nüüd uuesti postitan...

Teema järgmine:

Niisiis ilmus natuke aega tagasi klubi foorumisse kuulutus seoses auto rentimisega - nimelt soovib üks isik Audit pikemaks perioodiks rentida.

Tekkis huvi asja vastu, kuna enda auto jääb üsna pea pooleks aastaks seisma (rendi periood pool aastat), sest sõidan ära kaugele maale.

Võtsin isikuga ühendust ja tundub igati soliidne tegelane olevat.

Küsimused siis järgmised:

Kas kellegil on kogemust auto välja rentimise osas ja millele tuleks lepingu vormistamisel rõhku pöörata?

Kuidas on kõige parem fikseerida auto tehniline/esteetiline seisukord nii, et selle alusel on võimalik rendi perioodi lõpus seisukorra halvenemist kontrollida ja vastavalt vajadusele rentnikule nõudmised esitada rendilepingu raames. Kas peaks tegema müügieelse ülevaatuse kuskil või on midagi täpsemat olemas?
seisukorra fikseerimine võiks olla Viljandis või Tartus - eelistatum Viljandi.
Samuti kas keegi oskab soovitada head (usaldusväärset) töökoda Tartus, mis tegeleb korralise hooldusega (rihmad, vedelikud, filtrid, jne).

Ette tänades,

Jaak

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.08 07:13 Tsiteeri

Auto tehnilist seisukorda on väga raske fikseerida, sest nii palju kui on inimesi, nii palju on ka arvamusi.

Vii oma auto erinevatesse kohtadesse veermiku kontrolli, nii palju on ka erinevaid arvamusi kui palju firmasid külastad.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 04.06.08 07:15 Tsiteeri

Kõige rohkem pööra tähelepanu sellele, et keegi tuttav käiks vähemalt iga kuu raha korjamas ja autot üle vaatamas. Muidu on lõpuks summa nii suur, et rentnik (algul on nad kõik soliidsed tegelased) hakkab kõrvale hiilima ja telefoni välja lülitama ja auto on ise ka akendeni ära kulunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.08 07:30 Tsiteeri

kui sa tahad rentida seda audit millega sul pidevalt siin foorumis probleeme on siis vanal autol ikka midagi juhtub. aga kes siis see 6 kuud autot remondib?
mina isiklikult ei soovita-saad 6k pärast väga hullus seisus masina tagasi ainult.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 04.06.08 07:33 Tsiteeri

Kui sa ei tegele igapäevaselt autorentimisega ja soovid vahepealsel perioodil rentida siis tasuks mõelda kas soovid ka pärast edasi sõita selle autoga ja kui uus (kui heas seisukorras) auto on.
Üldjuhul suhtutakse võõrasse varasse teadagi kuidas ja ei ole pikaajaline leping ka määrav (salongis suitsetamist ei korva eriti kuidagi [koniaugud istmes, kollane lagi]).
Kuidas fikseerid selle, et autoga regulaarselt kruusateed rallitakse ja rinkat hakkastatakse? Uued rehvid alla (noname) ja kolisevad puksid vahetad ära ja masin nagu uus? Kui aga soovid vahepealselt perioodilt teenida ja pärast auto müüki siis on ilmselt mingi mõte ka sees.

Loodan, et ei tule minu postitusest kisa aga ma ei laena oma vara ka sõpradele, rääkimata siis võhivõõrastest kes peaks sinu varasse suhtuma heaperemehelikult mingi paberitüki alusel?

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 04.06.08 08:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk

Loodan, et ei tule minu postitusest kisa aga ma ei laena oma vara ka sõpradele, rääkimata siis võhivõõrastest kes peaks sinu varasse suhtuma heaperemehelikult mingi paberitüki alusel?

Keegi ütles kunagi jumala õieti: Õige mees ei laena oma pilli(muusikainstrumenti),naist ega autot:D
Kuigi ei tea midagi,isiklikult kui mulle usaldatakse võõras auto,siis mina hoian teda veel suurema hoolega kui enda oma.......igasuguseid inimesi on.

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.08 08:39 Tsiteeri

autot plaan edasi kasutada pärast ning s... müümisega ei tegele. Auto seisukord on suht hea hetkel - vaid mõned väiksemad vead on küljes.

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Kui sa ei tegele igapäevaselt autorentimisega ja soovid vahepealsel perioodil rentida siis tasuks mõelda kas soovid ka pärast edasi sõita selle autoga ja kui uus (kui heas seisukorras) auto on.
Üldjuhul suhtutakse võõrasse varasse teadagi kuidas ja ei ole pikaajaline leping ka määrav (salongis suitsetamist ei korva eriti kuidagi [koniaugud istmes, kollane lagi]).
Kuidas fikseerid selle, et autoga regulaarselt kruusateed rallitakse ja rinkat hakkastatakse? Uued rehvid alla (noname) ja kolisevad puksid vahetad ära ja masin nagu uus? Kui aga soovid vahepealselt perioodilt teenida ja pärast auto müüki siis on ilmselt mingi mõte ka sees.

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.08 08:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Auto tehnilist seisukorda on väga raske fikseerida, sest nii palju kui on inimesi, nii palju on ka arvamusi.

Vii oma auto erinevatesse kohtadesse veermiku kontrolli, nii palju on ka erinevaid arvamusi kui palju firmasid külastad.

siis oleks vast tark ühes ja samas kohas/ühe ja sama isiku poolt teha kontrollid.

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.08 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kõige rohkem pööra tähelepanu sellele, et keegi tuttav käiks vähemalt iga kuu raha korjamas ja autot üle vaatamas. Muidu on lõpuks summa nii suur, et rentnik (algul on nad kõik soliidsed tegelased) hakkab kõrvale hiilima ja telefoni välja lülitama ja auto on ise ka akendeni ära kulunud.

rendi tasumine on igakuine ning kui tekivad viivised üle kahe nädala siis on mul õigus leping lõpetada - hetkel on lepingu mustand selline

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 04.06.08 12:27 Tsiteeri

minul kui patoloogiliselt umbusklikul inimesel (elu on koolitanud) tekib sellise rentimisega 1 suur küsimus: kui tekivad viivised, siis lepingu lõpetad jah ühepoolselt, aga kuidas oled kindel, et sa seda inimest v autot veel üldse näed?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.06.08 14:00 Tsiteeri

Eks see auto rentimine on täpselt sama nagu järelmaksuga müümine.:D Probleemid on igal juhul garanteeritud ja on üsna vähetõenäoline, et lõppkokkuvõttes mingi arvestatava kasumi saab. Lisaks rendiauto kindlustus, vastutus ntx avarii vms puhul jne jne. Garantiiraha peaks olema vähemalt auto turuväärtus, aga arvestades, et autoga õnnestub auto enda väärtusest oluliselt suurem kaos tekitada ei garanteeri ka see mitte midagi. Mingi iva võiks asjal vaid siis olla kui tõesti usaldusväärsele tuttavale laenata eesmärgiga, et masin väga pikalt ei seisaks.

A noh eks igaüks proovib ise...:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.3% - SQL: 66.7%]