koodeks
huviline
Registreerunud 02.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.08 12:15
|
|
|
Audi A4 '97 poolenisti halvatud
Mure järgmine: autol on kadunud suunatuled, armatuurist osaliselt valgustus (töötab ainult km-i näit ja välis temp), kliima ei tööta ja automaatkasti
N käik kõriseb, kui käiku vahetada, kojamehed ka ei tööta. Külla aga töötavad tuled, el. aknad. Alguses tundus see anomaaliana, mis tuli ja kadus.
Vahest aitas ka süüte sisse-välja lülitamine. Nüüd on aga viga püsiv. Milles asi võiks olla? 
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 02.06.08 16:24
|
|
|
Oi -oi.
Minul hakkasid (siia maani vaid) suunatuled kohati ära kaduma, samuti aitas süüte-sisse välja keeramine.
Kuna mina kahtlustasin alguses suunatule releed, aga kui Sinul samuti suunatuled jamavad ja lisaks ka muud, siis viitab see juba minu silmas body ECU
veale.
Samas mingit infot peaks andma ka diagonistika või lihtsalt veakoodide lugemine.
|
|
|
koodeks
huviline
Registreerunud 02.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.08 16:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raunz
Oi -oi.
Minul hakkasid (siia maani vaid) suunatuled kohati ära kaduma, samuti aitas süüte-sisse välja keeramine.
Kuna mina kahtlustasin alguses suunatule releed, aga kui Sinul samuti suunatuled jamavad ja lisaks ka muud, siis viitab see juba minu silmas body ECU
veale.
Samas mingit infot peaks andma ka diagonistika või lihtsalt veakoodide lugemine. |
Mis loom see body ECU viga on ? 
|
|
|
koodeks
huviline
Registreerunud 02.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.08 17:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: koodeks
Oi -oi.
veale.
Samas mingit infot peaks andma ka diagonistika või lihtsalt veakoodide lugemine. |
Mis loom see body ECU viga on ? |
Nii, käisin ja näppisin süütelukku. Ja tuli välja selline asi, et kui käivitad auto ja keerad õige pisut võtit tagasi hakkab kõik mis eelpool üles
lugesin nagu võlu väel tööle. Äkki oskavad targad nüüd midagi soovitada?
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.08 17:54
|
|
|
Body ECU ehk kere aju, nagu on mootori aju aga kere oma, mis juhib põhimõtteliselt kogu salaongi elektroonikat. Samas kuulnud tõesti ei ole, et
Audidel sellist probleemi esineks, küll aga muudel autodel.
Süüte võtit näppides asi töötab - kas tõesti on võimalik, et süüde ei lülitu võtmest (seetõttu asjad ei töötagi aga auto käivitub? Ei oska selle peale
midagi öelda.
Samas kui nüüd mõtlema hakkan, siis näiteks mul on vahel see teema, et kui võtad võtme süütelukust välja, jääb raadio mängima. Kergelt puudutab uuesti
süütelukku ja siis lülitab välja.
Ehk praegu tundub küll, et ehk tegu on süüteluku veaga.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 02.06.08 18:01
|
|
|
Selle asja nimi on süüteluku põhi ja seda müüakse eraldi vidinana.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.08 16:21
|
|
|
sry OT pärast,aga poolenisti halvatud Audi on esiveoline 
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
smi
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 -95 92kw
|
postitati 05.06.08 06:39
|
|
|
mul on vahel see teema, et kui võtad võtme süütelukust välja, jääb raadio mängima. Kergelt puudutab uuesti süütelukku ja siis lülitab välja.
|
Mulle tundub et see peabki nii olema.
Sõidust tulles keeran süüte välja ja tõmban võtme välja - kõik tavaline.
Aga kui enne võtme välja tõmbamist oodata mingid sekundid ja siis võti välja tõmmata jääb raadio tööle.
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 05.06.08 14:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: smi
mul on vahel see teema, et kui võtad võtme süütelukust välja, jääb raadio mängima. Kergelt puudutab uuesti süütelukku ja siis lülitab välja.
|
Mulle tundub et see peabki nii olema.
Sõidust tulles keeran süüte välja ja tõmban võtme välja - kõik tavaline.
Aga kui enne võtme välja tõmbamist oodata mingid sekundid ja siis võti välja tõmmata jääb raadio tööle. |
Mul 96a A4, sellel jääb küll makk vait,kui süüde välja võtta...makk pole enam muidugi originaal,seega ei tea,kas keegi on midagi ümber tõstnud,kuigi
kahtlen selles,et on...
Igatahes fakt on,see,et raadio vajab oma tööks võtit süütelukus Võta nüüd
kinni,peabki see nii olema või ei
Pisike punane putukas
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.08 16:34
|
|
|
Originaal makk (või kui on vastavalt ühendatud) saab ka mängima panna ilma võtmeta süütelukus, aga orig. makk läheb kinni ikka kohe kui ACC välja
keerad (mitte süüte, vaid see 2. asend)
Igastahes minu jutu point oli selles, et mul jääb makk mängima = võtit ära võttes on lukusüdamiku kontaktid ikka asendis 2. ehk sellises, kus el.
asjad töötavad. See ei tohiks nii olla.
Samas seda jama juhtub võib-olla kord kuus, aga siiski.
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 05.06.08 16:37
|
|
|
Pole mingit body-ecut audil. Kõige lähem asi on ehk kesklukustuse juhtplokk.
12.301@181km/h
|
|
|
|