OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
postitati 20.05.08 21:26
|
|
|
C4 2.8 hammasrihm ulub - mis on võimalikud tagajärjed? (hammasrihm on korras, ulumine tuleb generaatori rihmast hoopis)
Sai täna hammasrihm ära vahetatud ning jäi vist väheke liiga pingesse. Rihm ulub väheke. Enne kui uuesti tööriistu orgunnima hakkan tahaks teada mis
võivad liiga pingul oleva rihmaga sõitmise tagajärjed olla?
Ees 2000km sõit - kas on oht et, miskit juhtub selle rihmaga?
Rihm ise on Contitech
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... 
|
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 21.05.08 05:17
|
|
|
Ma pakun, et mitte rihm ei ulu, vaid mingi rullik. Rullikud ja pumba ikka vahetasid? Kui ikka väga pingul on, siis ise küll ei julgeks pikka sõitu
ette võtta, sest kui rullik kinni jookseb on kohe varsti rihm puruks ja klapid peas. Veidi lõdvemaks laskmine on ju 10 min. töö. Kunagi hiljem tuleks
uuesti nukarattad vabaks lasta ja märgid uuesti täpselt paika ajada, kuna lõdvestamine muudab väheke nukaasendit.
Siiski parem, kui puruks rihm kuskil võõral maal.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
postitati 21.05.08 07:32
|
|
|
Ei muuda see lõdvestamine mingit nuka asendit praktiliselt mõõdetaval määral st selle pärast märke uuesti paika ajama hakata ei ole küll vaja juhul
kui nad enne paigas on.
Kodunt väga kaugele sõita ei soovitaks st kui puhkusereis ees siis võiks sihukese asja ikka enne korda teha. Mis eritööriistu siis v6'el rihma pingutamiseks tarvis on?
|
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.05.08 13:05
|
|
|
vabandust segaduse pärast - hammasrihm ei ulugi. Kui võtsin geneka rihma maha siis oli ulumine kadunud. Üks siinne mehhaanik kellel endal oli sama
masin 4 aastat ütles, et genekas teeb sellist häält kui laeb. Katsus ka hammasrihma üle ja ütles, et täiesti normaalne...
minu viga,et geneka rihmata ei kuulatanud...
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... 
|
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.05.08 14:30
|
|
|
Vot siis läks hästi...kuid kahjuks püole ma sellest mõtlemisest kunagi aru saanud, et miks rahvas ei taha rihma vahetades veepumpa vahetada. Kui sul
pump läheb siis tule küsi mult uuesti miks oli seda vaja vahetada. See on viimane koht kust raha säästa.
|
|
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.05.08 14:40
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Vot siis läks hästi...kuid kahjuks püole ma sellest mõtlemisest kunagi aru saanud, et miks rahvas ei taha rihma vahetades veepumpa vahetada. Kui sul
pump läheb siis tule küsi mult uuesti miks oli seda vaja vahetada. See on viimane koht kust raha säästa. |
Tihti seda veepumpa vahetatakse? Iga rihma vahetusega? Mis seal siis lendab üldse? Laager tundub korras olevat sellel - selle pärast ei hakanud seda
kohta nokkima. Kui muidugi välisel vaatlusel on võimalik selle seisukorda tuvastada. Kui õigesti mäletan, siis veepump vahetati sellel isendil ära
umbes 1,5-2 aastat tagasi.
Otsustasin roolivõimu pumba ära vahetada, kuna sellel on korralik loks sees. Homme hommikul lähen poodi järgi (B varuosa vist, 2000 eeki siin).
Kui veepump saba annab siis läheb vast kuumaks kohe ja eriti sõita ei anna:p vui on miskit veel?
|
|
|
|
|
kala1408
huviline
Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.05.08 20:18
|
|
|
Endal sama värk,et geneka rihm vingub.Lasin rihma määret peale-vait kui sukk.
|
|
|
|