Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas kellelgi on võimalik laenata tagatuld paariks tunniks. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1490)
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 20.05.08 12:01 Tsiteeri
Kas kellelgi on võimalik laenata tagatuld paariks tunniks.

Mina vabandan suht lolli küsimuse pärast. Aga kuna väga oleks vaja vasakut tagumist tuld(suund) ainult paariks tunniks. Et saaks ÜV-l ära käia. Kiire sellepärast, et tekkis vaba hetk sinna minna. Ja järgnevatel päevadel pole see võimalik. Niiet kui leidub hea klubiline, kes on nõus mind, hädalist, aitama, siis jään teene võlgu. Kontakt profiilis. TARTU

Tänud ette. Kivitare.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 20.05.08 12:08 Tsiteeri

Ja ma vabandan lolli ja teemast mööda vastuse pärast. Aga kui tuli on KATKI siis tuleb ta vahetada, mitte pärast oma puruks tuli sisse keerata ja lasta vihmaveel kõik ära mädandada. Lõpuks sul pirn ka ei põle ja kui keegi halva nähtavusega tagant sisse sõidab kui juhuslikult pidurdad järsult ja seda väga fikseerida ei suudeta, on ju tagumine inimene süüdi ikka ? :) Kui Sa jõuad autot osta ja sellega sõita, võiksid jõuda seda ka tehniliselt elementaarsete asjade poolest korras hoida. Selle auto puhul küll ei tohiks probleemi olla, et neid tulesid ei saa kusagilt, iseasi oleks tõesti, kui poleks neid kusagilt võtta...

Ja üldse Su teema reeglite lugemine on kahesilma vahele jäänud vist, nuputame siis Su avatari info järgi et tahad seda tuld audi 90nele...

Aga siiski, mine poodi, osta uus tuli või kasutatud korralik. Oled pikaks ajast murest prii ja ei pea rumalaid küsimusi enam esitama ja tänuvõlglane olema kellelegi muule kui ainult endale! :)

Päikest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.08 13:16 Tsiteeri

Suur tänu vastamast.Jah jäi mainimata mark ja mudel. Tuli on olemas juba. Kätte saan selle aga alles pühapäeval. Seepärast küsisingi laenuks. Ülejäänud ajal, mil pole aega ka ülevaatusele minna seisab auto garaa˛is ja seda muret, et mingi vesi sinna peaks sattuma, pole olemas. Olen pakkumisi teinud Tartu Lammutustesse. Ja vot tõesti neid ei ole võtta. Ja see kas, kuidas ja millal mina oma auto eest hoolitsen, ei puutu sinusse. See tuli oleks juba ammu vahetatud, kui neid leiduks. Annan alati oma parima, et oma autot korras hoida. Ja seda ei peaks ma üleüldse sinule seletama. Halb ajastus hetkel muud ei midagi. Niiet usun, et see sinu postitus oleks võinud olemata olla. Iseasi, kui sa oleks teadnud kohta, kus see tuli olemas on, TARTUS.

Mina tänan.
Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.08 14:08 Tsiteeri

Kuna tõesti on häda sellega ja ka kiire, siis sobiks ka B4 avanti tuli.

Kivitare

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 20.05.08 14:43 Tsiteeri

Tore, siis oleks võinud kohe kõigile see väike seletus olemas olla ja usu, minu kui ka minu asemel kellegi teise ilkumine (kui mina poleks siia esimesena kirjutanud) oleks olemata olnud. Põhjus arusaadav, lihtsalt kui Sa loed enda postitust uuesti, jääb mulje, nagu oleksid üks nendest autoomanikest kes üritavad liigelda millegagi, millel vaevu rattad all seisavad. Mitte midagi isiklukku, saa ka audiclubi rahvast aru, kes päevast päeva jaburaid asju siin nägema peavad..
no offence! :)

Parimat,
Kristjan

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.08 14:46 Tsiteeri

Lugesin üle jah. Sain ise ka aru. Kuid ei pidanud vajalikuks päris kõike seletada. Niigi on palju jama hetkel sellega.

Mina vabandan
Kivitare

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.08 20:55 Tsiteeri

Niih. Kustutage ära see teema palun. Tuli olemas ajutiselt. Tänud selle eest Caliban-ile

Mina tänan Kivitare

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.1% - SQL: 68.9%]