Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: klambrid (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 898)
algajaaudifriik
huviline

Registreerunud 15.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T quattro

postitati 20.05.08 09:59 Tsiteeri
klambrid

Kus kohast selliste klambrite avamiseks tange osta saab? K-rautas ka on? Või ikka mõni auto pood? On need klambrid ikka mitmekordsed või ühekordselt suletavad ?

http://www.ranno.net/audi/klambrid.jpg

@Ranno
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 20.05.08 10:06 Tsiteeri

Mina olen need idiootsed "patentklambrid" kõik lapiku kruvikeeraja ja peenikeste otstega näpitsate abil lahti teinud. Tulevad täitsa edukalt, kuid ettevaatlikult peab töötama, et toru ega voolikut ei vigastaks.
Klamber muidugi pärast enam kasutada ei kõlba, ent alati saab sinna kruviga pingutatavad inimese moodi klambrid asemele panna. Minuteada peakski need "patentklambrid" ühekordseks kasutamiseks mõeldud olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.05.08 13:19 Tsiteeri

Hädapärast saab neid tegelikult pärast lahtikangutamist ka jälle naelatangidega kokku pigistada. Kui kruviklambrit näiteks kohe võtta pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 20.05.08 16:46 Tsiteeri

Kui originaal Look tähtis on, siis selliseid klambreid olen kuskil isegi müügis näinud.
Klamber on igaljuhul mõistlik vahetada, kasvõi rahuliku ööune pärast, "et , äkki siiski tuleb lahti vms"
Parim sobiv töörist, mis nende pingutamiseks olen leidnud, on naelatangid, millel on veel ühel "kihvade" küljel lõiketangi servad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 9.3% - SQL: 90.7%]