segadus vaakumvoolikutega (100 C4-1993,2.8 v6 manuaal,esivedu) kapoti all...
Oli vaja mootorit natuke lammutada ja sõber tegi seda. Nüüd on vaja uuesti kokku panna, ning sõber ei ole enam abis hetkel.
kuna ennast juures ei olnud, siis ei tea täpselt kuidas vaakumvoolikud ennem käisid.
ETKA-st vaadates tundub, et mul on seal miskit arendust tehtud, kuna seda aktiivsõe filtrit ei ole ning samuti ei lähe sisselaske kollest tulev
vaakumvolla otse rõhuregulaatori külge. pilt sellest:
link
Hetkeseis: õhupuhasti (õhufiltri kamber) küljes on väike magnet klapp millest tuleb kaks vollat välja.
-Üks neist läheb pildil alumisest servast tuleva volla külge (rohelise plastvoolikust vahejupiga)
-teine hargneb kaheks:
-üks ots läheb vahetükki mis ühendab omavahel teise sisselaskest tuleva volla õhuvõtu külge (see millele V6 kirjutatud) ning vaakumpaaki
-teine ots läheb (sinise plastvoolikust vahejupiga) sisselaske kolles olevate klappide liigutamiseks mõeldud klapi külge
Pildil on näha, et vasakult tuleb veel üks volla - ise oletan, et sinna otsa läheb selline veidra välimusega vidin. Pilti hetkel ei ole, kuid
kirjeldan: on selline poldi moodi asi mille peast tuleb välja 2 vollat. Ühe otsas neist on selline heledat tooni plastvidin millel imeväike kuuskant
peaga kruvi sees. Tundub, et see on mingi ventiili moodi asi. Mõlemad vollad mis vidinast välja tulevad on umbes 15-20 cm pikad
Kas keegi oskab äkki konkreetselt öelda mulle, et kas olen asjadest õigesti aru saanud või on miskit valesti...
NB! Praegu avastasin, et retsirkulatsiooni klappi ei olegi minu masinal - mis on üllatus...
Kommentaare, juhendamist oodates...
Jaak
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... 
|
|