ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2.8
|
|
postitati 12.05.08 07:28
|
|
|
koni amordi reguleerimine
tere ;audil siis kollased reguleeritavad konid all.Küsimus selline et kui neid regullida siis kas keegi annaks äkki paar õpetust kuna ise endal pole
aimugi kui palju ja kuidas neid sealt ülevalt keerates ilusti paika saaada? eesmärk oleks kõige pehmema peale keerata???
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.08 08:02
|
|
|
Ülevalt ei saa sa kahjuks nendel midagi keerata. Amordid tuleb auto alt ära võtta ning verdu vahelt ära ja alles siis saab reguleerida. Amort tuleb
vajutada täiesti põhja ning kuuskandiga keerates on tunda kuniks ta istub teatud hamba sisse. Nüüd sealt keerates kas päripäeva (jäigemaks) või vastu
päeva (pehmemaks) sa seda reguleeringut teedki. Keeramis maa oli vist miski 3,5 pööret, ehk siis et mõlemat võrdseks saada, keerad nad nt täiesti
pehmeks (niipalju kui annab vastupäeva) ja siis mõlemid +2 pööret päripäeva vms.
|
|
|
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
postitati 12.05.08 08:09
|
|
|
Mul ka kollased konid, kuid pole siiani proovinud regullida. Esiots on nagu pehmevõitu, niiet peab proovima. Natuke netis tuhnides leidsin sellise jutu kus on ka infi ja nõksude tabel ka:

|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.08 19:22
|
|
|
päris hea ettevõtmine siis,ma mõtlesin et saab lihtsalt ülevalt selle korgiga paika keerata mis mul kaasas on aga tänud sellegipoolest teile
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.08 19:33
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ammerinius
päris hea ettevõtmine siis,ma mõtlesin et saab lihtsalt ülevalt selle korgiga paika keerata mis mul kaasas on aga tänud sellegipoolest teile |
Kui kork kaasas siis äkki ei ole kollased konid?
Ma muidugi ei ole kindel mis ajast mis ajani millise värviga neid asju tähistati ning milline siis täpselt millise meetodiga reguleeritakse. Aga kas
too kork siis sobib sinna amordi otsa peale? kui sobib siis keera seda, vaata kas juhtub miskit.
|
|
|
|
|
|
Sermon
huviline
Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: 330xd
|
|
postitati 12.05.08 19:55
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ammerinius
päris hea ettevõtmine siis,ma mõtlesin et saab lihtsalt ülevalt selle korgiga paika keerata mis mul kaasas on aga tänud sellegipoolest teile |
selle samuse korgiga timmidki amodi pealt keerates teda vastavalt siis päripäeva või vastupäeva kui tagumised on ka timmitavad, siis need pead timmimiseks alt ära võtma 
Terv
Silver
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
|
postitati 12.05.08 20:46
|
|
|
Mõlemat varjanti amort on reguleeritav Gaasi omasi saab reguleerida ka auto all ülalt otsast.
Õli oma tuleb auto alt ära võtta nagu siin juttu olnud juba.
Kel vaja saan amorti pakkuda.
|
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.05.08 16:12
|
|
|
vot ma lähengi proovin ,kuna see koni kirjadega kork on ehituselt täpselt selle ventiili otsa moodi mis seal amordi tipus!!! jah mul on kollased ikka
...vähemalt siiamaani on all kollased
|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.05.08 19:50
|
|
|
Asi niivisi,et regullisin selle korgiga ära oma amordid:Tulemuseks oli et kui keeerata vastu päeva läheb jäigemaks ja päripäeva keerates läks
pehmemaks:Ning keerates ei olnud minu auto amortidel ei mingeid vahenõkse lihsalt keerasid nii palju kui lasi.Krt oleks ma kohe ostes julgenud neid
ise näppima hakata siis oleks vb odavamalt läbi saanud Aga tagumistega
on kohe jõhkralt tunda et need on kõige jäigema peal.Ei tea kas kuidagi pagasnikust ei saa polstrit ära kiskuda et neid keerata ei taha kuidagi hakata
neid alt ära kiskuma kohe????
|
|
|
|