Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kõlarite vahetus (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2066)
tõnnu
huviline

Registreerunud 26.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.08 07:26 Tsiteeri
Kõlarite vahetus

Tere
Oleks vaja enda audi 80 armatuuril olevad kõlarid ära vahetada aga tekkisid paar küsimust. (pioneeri kõlarid TS-G1002I)
1. Kas peaks vanad juhtmed uute vastu vahetama.
2.kas kõlarite alla peaks tekkima kõlakast.
3. kas kõlari alla peaks panema tihendi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 02.05.08 07:30 Tsiteeri

Omasin ise neid kõlareid ja teades mis häält nad teevad, siis ära parem näe vaeva millegi erilise modimisega- juhtmeid pole vaja vahetada, hermeetilisus peaks olema tagatud, kõlarikasti ära hakka ehitama- kui siis suuremad kõlarid.
Võtad võre pealt ära, vana kõll välja, uus asemele ja kuulad uut muusikat.
Midagi erilist sealt loota paraku ei tasuks.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
uunp
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.08 08:30 Tsiteeri

jah, eks kõik muusika algab headunit-ist!:)
aga ma just vahetasin oma juustu maki normaalse vastu välja(pioneer deh-5900mp) ja mul jäi karp lahti kui hästi originaalid suudavad midbassi välja anda! :cool:
aga mina soovitaks üldse panna 4" komponendid. midbass originaalikohale ja tweeter nt. piilarisse...jääb suht ilus ja heli ka parem..kui juhtmeid vahetama hakata tahad, siis enne küll pole mõtet kui SQ masinat ehitama hakkad.

kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 02.05.08 14:46 Tsiteeri

juhtmed ja cd loeb ka väga palju,mingi ise tehtud plaat on viimne pask.

kui kõll mängib kasti ,siis kindlasti tihend vahele,nõela suurune auk kastis teeb juba palju-palju pahandust.

tõnnu
huviline

Registreerunud 26.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.08 15:54 Tsiteeri

nu makiks on DEH-P50UB...

aga pikemal kuulamisel mulle tundub, et uutes kõlarites on mingi sahin sees:(... millest võiks see tulla

serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.08 21:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiin21
mingi ise tehtud plaat on viimne pask.

Ega ikka ei ole küll!
Kõik sõltub algmaterjalist.
Kui sa ei tea, mida sa teed, on tõesti tõenäosus suur, et tulemus on paras p*sk, kuid nii üldistavalt ei saa öelda, et ise tehtud on alati p*sk.

4" korralikud komponendid ette on hea mõte.
Võimalusel tasuks kõik kõlarid võimendi taha ühendada ja vahe on nagu öö ja päev.
Omal on sinna asemele pandud DLS C4 komponendid ja tulemus hetkel täitsa rahuldab mind, originaalkõlaritega oli muusika kuulamine kõrvadele täielik piin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 09.05.08 21:51 Tsiteeri

mees mitmel võistlusel sa oma autoga käinud oled,et nii palju tead ja kes sulle seda jama rääkis?:D oled ikka väga valesti asjast aru saanud.

lasime teha lindistajal parima heliga mis ta suutis plaadi ja see oli ikka selline pask,tema meelest hea;)

kõrva tuleb treenida ,et asjast sotti saada.mina veel nii spets pole ,aga sõbrad on küll.

Mina igatahes ostan poest plaate millel on kohe heli peal ja toetan muusikuid.

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 09.05.08 22:50 Tsiteeri

Tsitaat:
lasime teha lindistajal parima heliga mis ta suutis plaadi ja see oli ikka selline pask,tema meelest hea;)

Erinevalt andme-CD'st, audio CD plaadil puudub veakorrektsiooniinfo. See on sealt meelega ära jäetud, et plaadile rohkem heli mahutada. Seega on vead plaadi lugemisel täiesti normaalne ja igapäevane nähtus - audioplaati lugedes me tegelikult ei saagi kunagi teada, kas loetud info oli õige või mitte, seega võib iga lugemise vigaseks arvata.
Reeglina on aga vead piisavalt väikesed ja juhuslikud, et mitte olla kuuldavad.

Kui me võtame kätte ja kirjutame selle "vigaselt" loetud info uuesti audioplaadiks ning loeme seda uuesti, jälle vigadega, erineb tulemus originaalist juba märgatavalt rohkem - iga sellise koopiaga erinevus originaalist suureneb.

Tsitaat:
kõrva tuleb treenida ,et asjast sotti saada.mina veel nii spets pole ,aga sõbrad on küll.

See oleneb sellest, kas inimene arvab, et oskus selliseid moonutusi kuulda, teeb ta õnnelikumaks või mitte...

Auto on aga eeskätt sõitmiseks, mitte muusika kuulamiseks, seega enamike kasutajaid huvitab, et helisüsteem teeks mõistliku helivaljususe juures enam-vähem talutavat heli. Et seda saavutada, on vaja enam-vähem kvaliteetseid kõlareid ja enam-vähem kvaliteetset headunit'it. Juhtmete asendamine on õigustatud ainult siis, kui originaalses juhtmestikus on midagi põhimõtteliselt sobimatut või kui mõni juhe on füüsiliselt katki.
Igasugune audiofiilne perfektsionism autos on aga pigem tehnoloogiline onanism.

Tsitaat:
Mina igatahes ostan poest plaate millel on kohe heli peal ja toetan muusikuid.

Sama siin - ka mina ostan originaalplaate, kuid autos kasutan ainult koopiaid, sest koopia saab alati uue teha, kui sellega midagi peaks juhtuma ning elu on näidanud, et juhtub üsna tihti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.1% - SQL: 81.9%]