Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: probleem piduritega (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 801)
chi
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 17.04.08 10:28 Tsiteeri
probleem piduritega

Audi A4 1.8quttro 1996a.
Mul on selline mure, et tavalisel normaalsel pidurdamisel mitte libedal teel kirusel 30 km/h täitsa peatuseni hakkavad tööle ABS-id, aga ei pea! Kõige hullem on see, et kui ma hakkan sõitma, siis sama piirkonnal ~30km/h auto hakkab ise pidurdama 1-2 sekundi jooksul. Probleem tekkinud 1,5 a. tagasi pärast kahe esisilla rattalagrite, ühe taga rattalagri, rolli otsate ja ühe sarniri vahetamist. Ja ma arvan et nad vigastasid midagi, nad ei suutnud leida milles on see uus probleem ja ütlesid, et see ei ole nende viga(Mego Servi-ei soovita pöörduda nende poole).
Käiasin Forss-isse remondima, nad teegid diagnostikat ja ütlesid,et kõik on korras, aga ühel rattal on mingi tõkke (või takkistus) suurem ja võib andureid vahetada, aga sel ajal ütlesid kõik töötab normaalselt.
Siis kolm korda käisin remondima Audihoolduses, esimest korda nad teegid ABS või piduri süsteemi diagnostikat ja ütlesid ka et kõik on korras, teist korda ma palusin et nad teeksid proovi sõidu ja diagnostikat poole vaja, sest ta ei näita mitte midagi, ei tea kuidas aga nad parandasid kõike ja väga odavalt. Möödus kolm kuud ja sama probleem ilmus uuesti. Viisin oma autot uuesti Audihooldus remondile, nad tegid uuesti diagnostikat ja ütlesid et kõik on korras ja nad ei tea milles on probleem.Soovitan nendele lüüa andmebaasi, kus nad hakkavad täpselt kirjeldada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
chi
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.08 10:32 Tsiteeri

remondi antud auto vigastused ja mis on tehtud et seda parandada.
Praegu ei tea kuhu pöörduda, kas te võiksite midagi soovitada mulle? Või mul tuleb uuesti minna audihoolduse, mulle tundus et nad teavad oma asja natukene paremeni kui teised, kellega ma olen kokkupuutunud.
PS vabandan oma eesti keele eest)

chi
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.08 10:34 Tsiteeri

Kas mitte keegi mitte midagi ei saa soovitada?:(

trix
huviline

Registreerunud 09.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2,6

postitati 23.04.08 16:40 Tsiteeri

Lase paranduses ABS'i andureid reguleerida, arvatavasti vahetusega nihkusid paigast ära, endal A4 sarnane probleem peale pooltelje otsa vahetust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.2% - SQL: 83.8%]