Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mis vahe on B4 soontega ja soonteta paagisisestel bensiinipumpadel (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 868)
tafka85
huviline

Registreerunud 26.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 15.04.08 11:31 Tsiteeri
Mis vahe on B4 soontega ja soonteta paagisisestel bensiinipumpadel

Minu audil on paagis soontega pump, mis maksab Revalis 4000.- pilt
Samas teistel b4-del on paagis soonteteta pump, mis maksab 2000.- pilt
Küsimusele mis vahet neil on, sain Revalist vastuse: "Mis nendel pumpadel täpselt vahet on ei oska öelda randita pumpa näitab suurema võimsusega mootoritele. Seal võib olla ka surve või tootlikuse vahe."
Forssist seevastu väideti, et kõik on analoogid. Hakkasin siis mõtlema, et kus peitub tõde? Äkki mõne foorumlase kõrvade vahel?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jrgen99
huviline

Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.5TDi Avant quattro 1997

postitati 15.04.08 11:50 Tsiteeri

ma võin kyll eksida aga enda eelmisel autol oli ka randiga pump ja selle randi põhi mõtte on plastmass läheks õieti tagasi sinna külge. Et pump paagis oma kohapeal seisaks kindlas asendis. Aga ma võin eksida mõni targem ehk täiendab ka siia veel juurde.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tafka85
huviline

Registreerunud 26.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 15.04.08 12:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jrgen99
ma võin kyll eksida aga enda eelmisel autol oli ka randiga pump ja selle randi põhi mõtte on plastmass läheks õieti tagasi sinna külge. Et pump paagis oma kohapeal seisaks kindlas asendis. Aga ma võin eksida mõni targem ehk täiendab ka siia veel juurde.

Ja sul peab see kenasti seal paagis vastu?Ei tundu et oleks kehvem minek, tõrkumisi vms?
Samamoodi istub ka soonteta pump kenasti sinna pesasse. Lihtsalt tuleb mingi klamber alla panna et ta seal välja ei hüppaks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.0% - SQL: 82.0%]