Rauntz
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a
|
|
postitati 08.04.08 03:37
|
|
|
Õlituli vilgub
Tere, probleem siis selline, et õlituli vilgub, kuigi õlitase on maksimumi lähedane, õlirõhuga ei tohiks nagu seotud olla, sest reageerib aukudele ja
tugevamale loksumisele, siledal pinnal sõites on kuidas kunagi, vahest põleb vahest on kustus (enamasti põleb). Kas võib veel midagi anduri/anduri
juhtme viga olla?
|
|
|
|
r2its
huviline
Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 c5
|
|
postitati 08.04.08 04:01
|
|
|
minu omal oli ka selline probleem aga põlema hakkas siis kui pöörded olid 2000 ja 3000 vahel, õlisurvega midagi viga polnud kuna eraldi kell selle
jaoks, jamad lõppesid kui tegin mootori sisepesu. ehk aitab sind ka.
|
|
|
|
seawolf
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 2,3 aut.
|
|
postitati 08.04.08 05:12
|
|
|
Bemmil oli andur läbi. Sai ära vahetatud ja kompu.
|
|
|
|
Rauntz
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.04.08 15:19
|
|
|
Olgu, suured tänud, palju mootori sisepesu maksma võiks minna? kuna endal pole arvatavasti võimalusi seda teostada?
|
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
|
postitati 04.05.08 17:57
|
|
|
Aga õlitaset oled kontrollinud. Tean et vanal golfil oli ikka sama probleem kui õli väheks jäi.
|
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
|
markus100
huviline
Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3
|
|
postitati 05.05.08 11:13
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Rauntz
Tere, probleem siis selline, et õlituli vilgub, kuigi õlitase on maksimumi lähedane, õlirõhuga ei tohiks nagu seotud olla, sest reageerib aukudele ja
tugevamale loksumisele, siledal pinnal sõites on kuidas kunagi, vahest põleb vahest on kustus (enamasti põleb). Kas võib veel midagi anduri/anduri
juhtme viga olla? |
otsi andur üles ja vaata kas ajab õli välja või ei.. see andur hakkab klemmi ümbert õli välja ajama ja pidid audidel suht tavaline asi olema et läheb
läbi..müüakse värvide(plastik mis klemmi umber on) järgi ja maksab kuskil 40 eeku..
endal oli taoline jama alles hiljuti kuigi mul hakkas teatud pöörete juures põlema,
|
|
|
|
Rauntz
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.05.08 15:40
|
|
|
Endal lahenes probleem peale kellade ploki vahetust, kuna valgustus andis otsad. Arvatavasti oli mingi lühis. Sügavalt kahtlen et Sinul sama jama on,
kuna mul reageeris õlituli vibratsioonile (augud jms.)
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.05.08 11:21
|
|
|
Anduke, pakun et sul see teine õlirõhu andur jupsib või juhe lahti. Siis hakkab lõugama kui üle 2 või 3 tuhande lasta.
|
|
|
|
|
|
markus100
huviline
Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3
|
|
postitati 06.05.08 12:20
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Tegelane5
Anduke, pakun et sul see teine õlirõhu andur jupsib või juhe lahti. Siis hakkab lõugama kui üle 2 või 3 tuhande lasta. |
mul olid samad sümptomid ja anduri vahetusega kadus.
|
|
|
|
Buru
huviline
Registreerunud 25.09.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.05.08 05:06
|
|
|
Ml pole küll sarnane probleem aga õli tuluke vilgub ikkagi ja seda ainult siis kui hommikul käima paneb siis vilgub mingi minutikese ja kaob ära.
Andur on korras, kuskilt välja ka ei aja ja millegiga segunenud ka pole. Samas on see probleem ainult külma mootoriga. Kui on päev otsa seisnud kuskil
kus päike on soojaks kütnud siis seda pole. Õli tase on pea aegu max. Päeval sõites kui on seisma jätmist ja taas käivitamist siis seda probleemi
pole. Kas võib olla probleem õli surves.
Autoks siis Audi 100 2,3e avant aut 1990 väljalase.
Tänades Buru
|
|
|
|