Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mootoripatjade sobivus (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2237)
eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.08 20:59 Tsiteeri
Mootoripatjade sobivus

Tere. Siin palju teemasid patjadest, kuid ei lugenud kuskilt välja, kas 2.5TDI 85kW mootorile sobib ka mõne bensuka mootoripadi. Või toodetakse sellele ka mingisugust B-osa? Ei kipu kohe originaali ostma (4300.- tk ).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
altz1
huviline

Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: V8tt

postitati 03.04.08 06:53 Tsiteeri

ei tea kust sa sellise hinnaga originaalid leidsid? Viimati oma a6-ele tellisin revalist oli mingi 1300.- tk.
Bensuka omad sellele igaljuhul ei sobi, kuna dislal on nn "juhtmega" padjad ehk üks pistik on küljes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
arvi
huviline

Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: D2 s8 97a. manual

postitati 03.04.08 07:30 Tsiteeri

täpselt samasugune padi on ka saadaval,ilma juhtmeta - maksis vist midagi 500-ga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.08 09:15 Tsiteeri

Sooritasin päringu varuosakeskus.ee'st vastas ainult üks firma:
Tere,
uue mootoripadja hind 4310.- TK.TELLIDA

Lugupidamisega,

OÜ Forss

Et ei ole ise seda välja mõelnud. Ma pole neid veel ära keeranud, aga kas on täpselt samad siis kui need?:
http://ladu24.ee/img/pics/400/00350167901.jpg
Link pildile

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.04.08 09:40 Tsiteeri

443199382C hydro-mounting left 1 air condit.: electric AAS,AAT

Revalis on nad küll ka ulmehinnaga:

443199382C HÜDROPADI elektriline 4310.00

Parem ja vasak on samad.

Silma järgi on väga sarnased 2.3 bensuka (C4 100 AAR) omadega. Mina oma esiveolisele saanile ostsin kunagi Tabasalust tom555 käest 2 kasutatud, kuid väga korralikku kokku 750 eeguga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a6quattro
huviline

Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A8 Quattro TDI

postitati 03.04.08 20:25 Tsiteeri

huvitav oleks siiski teada milleks see andur (mis funktsiooni ta täidab)ja tema puudumisel mis sümptomid avalduvad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 04.04.08 15:16 Tsiteeri

Niipalju kui mina olen aru saanud ,siis kusagil 1200-1400 pöörde juures lülitab neid patju jäigemaks(klõps on kuulda) st.tühikäigul on pehmemad, et vibrat summutada. Bensuka omad sobivad aga ma ei mäleta kui palju nad vibrale mõjusid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.08 17:19 Tsiteeri

Selge. Ma siis ilmselt ostan bensuka omad, kui klapivad. Annan teada kuidas vibrale mõjusid.

moosisco
huviline

Registreerunud 05.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2,0 T; Opel Frontera 2,4; Ssangyong Musso 3,2

postitati 04.04.08 19:32 Tsiteeri

Mina ostsin sellise padja automaailmast 500 eek-ga(bensukas) ja samasugust patja nägin ka Audi 90 (7A) küljes. Sellest võib järeldada, et selline padi sobib paljudele Audidele.

Tähelepanu! Tegemist on Quattroga, enne tarvitamist pidada nõu arsti või apteekriga.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indr
huviline

Registreerunud 02.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.08 19:52 Tsiteeri

Ma arvan,et see asi ei ole nii lihtne,et kõik padjad sobivad,kuna vastavalt mootorile on nad erineva jäikusastmega ja diiselmootor on tunduvalt raskema kaaluga, kui R5 bensiin.

eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.08 20:15 Tsiteeri

Usun et tasub proovimist, kuna 8,5tuhat patjade eest välja käia on tudengile natuke liiast. Küsiks veel, kas keegi on pannund oma dislale bensuka padjad?

indr
huviline

Registreerunud 02.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.08 20:36 Tsiteeri

Väga kummaline on see,et Audi 100 2,5 diisli padi on tunduvalt kallim,maksab üle 4000-de krooni,samas A6-e 2,5 diisli padi kuskil ca 1500eek.A6-e padjad peaksid sinu masinale sobima.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.08 10:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indr
Ma arvan,et see asi ei ole nii lihtne,et kõik padjad sobivad,kuna vastavalt mootorile on nad erineva jäikusastmega ja diiselmootor on tunduvalt raskema kaaluga, kui R5 bensiin.

Oled sa kindel? Saad ehk mingid numbrid välja tuua? Samane malmblokk, samane alumiiniumkaas...

mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 05.04.08 10:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: indr

Oled sa kindel? Saad ehk mingid numbrid välja tuua? Samane malmblokk, samane alumiiniumkaas...

Jäikus on erinev tingituna suuremast vibratsioonist ja suuremast väändemomendist näiteks.:)
Lisaks sellele on tõesti diisli plokk raskem, samuti ka väntvõll ja hooratas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.08 10:47 Tsiteeri

Moment ja vibra on muidugi erinevad. Aga kas hooratta, vända ja pumba erinevus lisab tegelikult kaalu rohkem kui mingi 10-15 kg?

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.4% - SQL: 68.6%]