| Lehekülgi: 1 2 3 |
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
|
|
2.8 mootori asemele 2,2 turbo
enne kui teadjamehed mind siin maha hakkavad tegema, palun nac hoogu pidada. Lihtsalt haiglaslik huvi: kas ja milliste kulutustega saab 2.8 mootori
asemele paigutada 2,2 turbo. autoks 1997.a. 2.8 Q (C4) ... jutud a la osta S paluks ära jätta. küsimus on just sellise vahetuse kohta.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
|
alates 20000.- saad 20vt mootori kätte, umbes teist samapalju läheb ehitamise peale ka, seda siis VÄGA umbes öeldud
|
|
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
kas peale mootori ja elektroonika on vaja sildasid ka järele aidata?
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
|
Igal nädalal tekivad kellegil sellised haiglased aretamishuvid, paraku jäävadki need ainult huviks ning teostuseni asi ei jõua.
Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette 
|
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Simps
Igal nädalal tekivad kellegil sellised haiglased aretamishuvid, paraku jäävadki ainult huviks. |
räägime igastühest eraldi eks ...
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
|
40 000 siis kui ise teed,aga see saab üks vastikult igav audi olema
Kui kedagi appi juba palud,siis see summa suureneb ilmselt korralikult.
Kui tahad omanäolist,järgi aidatud,vms. on juba asjal mingi jume.
Seda siiski juhul kui ise teed.
Minu silmis puudub nendel niiöelda "teha lastud" autodel igasugune väärtus.
|
|
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
huvi olekski vaid omanäolise näol. Kuskilt peab alustama, ning seepärast seda mootorivahetust uuringi. Isetegija ma suur ei ole, mootoriosa koha pealt
eriti...seega pean paluma kõrvalist abi.
Igast eri kujul S mudeleid on liikvel piisavalt, seega ei taha ma seda lihtsat rada mööda minna
|
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A3 & A4 Cabrio
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: madu
Igast eri kujul S mudeleid on liikvel piisavalt, seega ei taha ma seda lihtsat rada mööda minna |
justnimelt liigub ja hea on, et liigub.
mismoodi sa kavatsed oma tavalisest a6'st teha siis erilise a6'e, mis on S'i mootoriga? mis siin saaks nii erilist olema, et see väääga käänuline
tee ette võtta ?
samas on sellise kere ja mootori kooslusega auto juba olemas - S6...
ehitamise mõte jääb arusaamatuks.
|
lapsest peale on hobused meeldinud
|
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
prr, kui sa nüüd tähelepanelikult loed mu eelmist lauset siis leiad sealt, et mootorist alustan ja ehitamise mõte jääb arusaamatuks? just sellepärast et oleks eriline...milleks kirjutada siia sellisi asju kui
ei jaksa süveneda?
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
|
Esiteks võhik ei tee väliselt vahet A6/S6 Nii palju siis erilisusest. Arvesta nüüd natuke ise ka mis maksab A6 mis maksab Si mootor ja muud vidinad
mida sul seal vaja on, pane paigaldus ja muud tööd juurde, hind tuleb sama minimaalselt mis S ise maksab. Pigem isegi rohkem Kunagi ei ole mõtet
ehitada autot mida tehas juba toodab/ tootis. Aga võibolla sa siin ei suutnud meile seda lihtsalt ära seletada milles sinujaok see erilisus peiyub?
Kui eesmärgiks on kulutada arutult raha sii palun.
|
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
|
|
prr, kui sa nüüd tähelepanelikult loed mu eelmist lauset siis leiad sealt, et mootorist alustan ja ehitamise mõte jääb arusaamatuks? just sellepärast et oleks eriline...milleks kirjutada siia sellisi asju kui
ei jaksa süveneda? |
Sorri, aga sellel pole pointi, olen pidanud S-i üleval ja see juba odav lõbu pole. Hullem on hakata Essi ehitama. Kuulu järgi on S-i kere jäigem- ei
oska kinnitada. Essi pidurid paremad, välimus- laiad tiivad-stanged-tuled - ilusam. Lisasid enamasti maksimaalselt. See ehitus EI TASU mitte mingis
mõttes ära. Sa jäädki seda isearetist mutitama.. lõdvikukesed ja asjad- maksavad ropult. Närvikulu on hindamatu.
Ebaratsionaalne. Müü maha ja osta ess. Kui tahad ehitada- osta ess ja ehita essi veel kangemaks. Ja Sa ei kahetse. Aga A6-est Essi Sa ei saa. Saad a6,
millel essi mootor, aga iseloomu pole. Ja kui ükskord tahad müüa, (väita, et seda autot ei müü iial, on ilmselt mõelnud kõik mehed, kaasa arvatud
mina, aga minu S6 sõidab juba järgmise omaniku käes ) siis sellel masinal
pole mingit eelist, pigem võetakse sama raha eest raibe ess, sest sellised isearetised ei kutsu kedagi ligi.
20VT on piisavalt palju teadust, et kui varem selle mootoriga (turbokatega) kokku puutunud ei ole, siis selle ehitamine on asi, millega Sina kahjuks
tõenäoliselt hakkama ei saa. Juba selle masina vigade/anomaaliate otsimine võtab teadjad mehed kukalt kratsima.
|
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
|
ei jaksa süveneda? |
mis sulle arusaamatuks jääb? kas ikka ei jõua kohale, et kui alustada kohe S mudeli "eriliseks" muutmisest, siis jätab see ära meeletu töö ja vaeva
- mis peamine raha tuulde viskamise.
ahh, mõtetu teema. lihtsalt sind proovitakse säästa raha raiskamast, aga ei...
|
|
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
Sellise suhtumisega võiks ju osta S4 või S6 ja asi vask
ja S mudeli tuunimine ei ole raha "raiskamine"? Igasugu tuunimine on teatud mõttes raha raiskamine. Ma siis veelkord kirjutan Ma ei taha ehitada endale S mudelit. tahan erilist autot ja las ma siis enda rahakoti pärast ise muret tunnen. Ja lõpetuseks pöörduks
tagasi pealkirja juurde...eriti selle osa juurde kus paluks end kriitika koha pealt tagasi hoida
|
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
|
tahan erilist autot |
aamen! ei jõua ära oodata...
|
|
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
ok palju vahtu jne.
auto erilisus ei ole alati S mudeli välimus.
eesmärk ei ole ehitada ka kiirenduseks või ringil sõitmiseks.
eesmärk ei ole seda hiljem kallilt maha müüa.
lihtsalt miks ma sellise küsimuse esitasin, on just see et kas saab ja mis hinnaga. Ning teadupärast kes ei proovi ei saa ka teada. Mul ei ole S
mudeli vastu midagi...aga peale S mudeli on ka muud audid, ning nende ehitamine ei ole alati vajalik võrdluseks kas saab vastu 200-le , S6 või
s4-le.
paneme teema lukku ja S-i mees sõidab S-iga, mina oma A6-ga ja asi
tahe
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
|
Kui sul on nii suur soov midagi erilist teha ja ehitada, siis pane praegusele 2.8-le kompressor peale.
Eestis pole tõenäoliselt ühtegi sellist, laias maailmas on aga nii tehtud küll.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
jah, olen ka seda uurinud. aga selleks et miskitki võrdlust saada (kompressori KIT maksab 5 kilo taala), palusin siin targematel kirjutada . vastusi
näeb igaüks ise
|
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
|
Inimesed on siin ajapikku lihtsalt skeptilisteks muutunud, analoogseid asju on varem palju uuritud, tegusi aga nähtud pole.
Kui sinu eesmärgiks on A6 2.2T mootoriga, siis majanduslikult on palju mõistlikum osta S4 ja sellele A6 välimus anda. Minu jutu point on see, et eks
igaüks teeb nii nagu temale meeldib aga kõrvaltvaatajale jääb lihtsalt selgusetuks sellise "ratsi" mõte.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
mulle jääb selgusetuks eesti inimese mõttemaailm...
ilmselt kui ma ei teaks, et see lõbu kallis on, siis ma oleks selle 5 kilo taalase kompessorikiti hinna peale juba otsad andnud. Mulle meeldib mu
auto., ning võin käe südamele panna ja öelda, et see on nii mõnesti suure suuga S-i tuunijate liikuritest paremas seisus. Ma julgen oma autosse raha
matta, teades et see teeb autot paremaks. See on hobi ja hobi ei pea olema
odav, või S.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
ja hr. prr
mul on naabrimehel must sulejope...kuldsete nööpidega...mul omal nii palju raha pole...tahaks ka aga ei saa...panen hõbedased nööbid...ja olen ka
eriline
ja pärast läeme naabripoistega...kõigil mustad sulejoped seljas...vanalinna hängima...ja oleme maru erilised.
peace
|
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
kcl
huviline
Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
|
Veel OT-d aga pean mainima ,et peale leheküljetäit mahategemist ja
hukkamõistu pole küsija ikka oma küsimusele täit vastust saanud!
Teadjamad mehed võiksid ikka veidi tolerantsemad olla
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: kcl
Veel OT-d aga pean mainima ,et peale leheküljetäit mahategemist ja
hukkamõistu pole küsija ikka oma küsimusele täit vastust saanud!
Teadjamad mehed võiksid ikka veidi tolerantsemad olla |
loe tähelepanelikult selle teema teist ja kuuendat postitust!
|
|
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|