Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kuubik müügil (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2853)
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: CLS 55 AMG 400 kW

postitati 23.03.08 17:03 Tsiteeri
Kuubik müügil

Huvitav aparaat tekkinud müügile.On keegi uudistamas käinud?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=473252

Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hunter28
huviline

Registreerunud 29.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 2,8

postitati 23.03.08 17:18 Tsiteeri
kuubik

nu ma ei tea 67 kilo eest selline masin....karbid nagu veic ussitax. ma pole kyll huvitatud:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.08 17:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hunter28
nu ma ei tea 67 kilo eest selline masin....karbid nagu veic ussitax. ma pole kyll huvitatud:P

http://foorum.audiclub.ee/faq.php?page=forumrules
Punkt 3 loe eriti tähelepanelikult!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.08 17:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Jumal tänatud,et sa pole huvitatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hunter28
huviline

Registreerunud 29.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 2,8

postitati 23.03.08 17:40 Tsiteeri

a et siis soov bmw audi vastu vahetada? miks siis?
jah ma pole huvitatud sellest masinast mine osta ära:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.08 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
a et siis soov bmw audi vastu vahetada? miks siis?
jah ma pole huvitatud sellest masinast mine osta ära:D:D
Kui sul midagi tarka selle masina kohta öelda pole,siis on mõtekam vaikida.:mad:
Mõtetu jutu võik keegi siit kustutada.

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 23.03.08 18:30 Tsiteeri

to: hunter28

tõepoolest, kui sul vaba aega liiga palju, võiksid kusagil delfis kommenteerida mingit jama, mitte siin jahu ajada, mida sina ostaks ja mida sina ei ostaks või mida millega sa vahetaks.

Keda see küll huvitama peaks, mida sina teed ja tahaksid teha ?

ma olen 100% kindel, et kuni praeguseni pole sa seda autot ka mitte vaatamas käinud, et tarka ajada. Ja kui sa pole sellest autost üldse huvitatud, siis mis mõte su postitusel üleüldse oli ? Maha oskab igaüks midagi teha.... tüüpiline eestlane, kes tahaks midagi, aga ise ka ei tea mida... ;)

Päikest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.08 19:00 Tsiteeri

Vestlesin omanikuga veidi.Auto toodud Leedust 1-2 nädalat tagasi.Tegemist ikka tahab veidike.Eks oma silm on kuningas.Vaatama plaanis minna järgmisel nädalal.

arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 23.03.08 20:22 Tsiteeri

To: vuchmann
Lihtsalt tahtsin öelda, et täna ma sulle sellest audist rääkisingi. Tore et üles leidsid ;) Vast läheb õnneks ja oled selle iluduse uus omanik (Y)

Ja tänud veelkord odomeetri eest :cool:

M.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 23.03.08 20:32 Tsiteeri

Sellise isendi juures tõstab hinda ka iga ära tehtud vidin, eriti kui on tehtud korralikult ja ka ostja maitse järgi. Tore on vaadata, et lõunapoolses riigis pole seda totaalselt ära rüvetanud nagu paljude sellelaadsete isenditega, mida läti/leedu müügiplatsidel leida võib :( Uss on paha, aga paratamatu ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.08 07:25 Tsiteeri

roostet on oluliselt lihtsam tõrjuda kui ühemähkijale vedavaid rattaid juurde kombineerida. ja soovitaks aegajalt piiluda ka mobile.de-d alla 4k euri naljalt ei leia selliseid

ertu
huviline

Registreerunud 16.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: b5 1.8tq, b4 2.2tq

postitati 24.03.08 07:52 Tsiteeri

Nagu piltideltki näha on, karbid läbi, pagasinkus on ka auk, karta on et ega põhjaga siis midagi ilusamat pole.

Leeduka enda sõnad:

Tsitaat:

Body- one hole in the trunk above exhaust pipe, fiew rust spots on the body.
Engine doesn't consumes oil, really. Between service intervals I have never fill any oil.
Diff lock work properly, only indication lights in the diff lock switch panel does't lights. I think it will be problem with switches of center and rear diff. Difflocks where checked with raised car and they were OK.
The problems- Difflock indication switches ( I will try to check them tomorrow, i think the problem will be in wire oxidation (rust)), front fog lights are missing (max price 30 Euro for 2 used ones) and no Technical control check (TA), because the car wasn't in use for 1.5 year.
Otherwise the car is ready to drive.
ABS works, central, rear diff and gearbox doesn't make any noise.

PS. Kui ostma hakkad siis hinda proovi ikka korralikult allapoole võtta.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 24.03.08 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ertu
Nagu piltideltki näha on, karbid läbi, pagasinkus on ka auk, karta on et ega põhjaga siis midagi ilusamat pole.

Neil isenditel on standardvead pagassi põhja läbi roostetamisel, salongi põhja ma nende "standardite" hulka ei liigitaks, ning seda on tõestanud ka mitu eksemplari, mis minu käest läbi jooksnud ja mis hetkelgi alles. Karbid ja tiivaääred on juba kasutamise tulemus, mis on paratamatu. Kodanik Vuch võiks ära sebida küll, siis poleks mul kaugele piiluma minna :D Ja kui salong ei peaks sobima, siis mina pretendeeriks sellele :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.08 13:38 Tsiteeri

vöibolla loll küsimus aga kas 2,2 ei peaks rohkem kw olema?:D
muidu masin ju kena (rooste ja möned augud välja arvata) ja kui tehnika korralik siis pole hinda palju.

ertu
huviline

Registreerunud 16.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: b5 1.8tq, b4 2.2tq

postitati 24.03.08 16:47 Tsiteeri

Tavaliselt on jah 100kw, kuid toodeti ka 88kw'seid( JT mootori koodiga ).

vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.08 15:57 Tsiteeri

Käisin siis vaatamas seda masinat.Mootor töötab,lukud toimivad.Auto olevat seisnud paar aastat vist Leedus.Käigud lülituvad raskelt.Käsipidur ei tööta(pidavat peale jääma).Ja roostet ka ikka leidub:tiiva ääred,karbid,pagassis auk(u.rusika suurune summuti kohal).Puuduvad eest iluvõred alt ja udukad mingid teise masina omad pandud.Ainuke asi,mis mulle selle masina juures meeldib on värvus ja sisu.Hinnas annab ka veel rääkida.Ise otsin veel edasi.

K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kolm kuubikut :)

postitati 29.03.08 17:50 Tsiteeri

Ega selle väikse roosteussi vastu saa kui juba vanust ka on.
Pagasinku põhi on jah tüüpiline koht mis Quattro isenditel esimesena läbi roostetama kipub, kuna sumbuti viimane pütt istub risti seal all & on liialt põhja lähedale ajatud.
Ise arvan et sellest ei maksa suurt probleemi teha kina selle koha keevitamine ei nõua väga suuri oskusi ega ei paista pärast ka välja.

Rääkides ideaalselt korras autodest on hind ka kindlasti topelt hinda.
Kui aga odavamalt auto soetada & ise korda teha on võimalik isegi odavamalt hakkama saada.
Tean täpselt kuna ise olen ühe sellise projekti läbi viinud.

Kindlasti peab arvestama ka sellega et Typ85 hinnad ainult tõusevad.

NB! Endal jääb lähiajal üks selline 87a Quattro üle, nii et kellel huvi võtku ühendus ;)

Quattro'ga lumepeal käia on hea :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 39.1% - SQL: 60.9%]