Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Õismäe kandis korralik tasuline parkla? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 3178)
hiiekas
huviline

Registreerunud 16.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 19.03.08 08:28 Tsiteeri
Õismäe kandis korralik tasuline parkla?

Kas keegi oskab ja teab Õismäel mõnda head valvega parklat? Kui jaa, siis mis oleks selle maksumus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tafka85
huviline

Registreerunud 26.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 19.03.08 11:06 Tsiteeri

Hetkel hoian oma autot Õismäe tee 10a tasulises.
Hinnad: ööpäev 35.-, kuu 500.-
Kui seal on praktiliselt iga 4 maja peale üks tasuline vähemast imo.

Samas mida lugeda hea valvega parklaks...kas kaamerad, voolu all olevad traataiad jms..?:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hiiekas
huviline

Registreerunud 16.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 19.03.08 11:38 Tsiteeri

ja kas probleeme on olnud sul tolle parklaga või kõik sujub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tafka85
huviline

Registreerunud 26.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.08 12:56 Tsiteeri

Oleneb mida probleemiks lugeda. Siiamaani pole ma millegi vastu põrkunud.
Jamad võivad siis tulla, kui keegi sinu autot seal rüüstab vms.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 19.03.08 13:29 Tsiteeri

Õismäel tegutseb parkimis alal firma Rossel, kellega oli senimaani positiivsed kogemused, kuni valvur tõkkepuuga auto katusele pihta sai ja omanik kes eesti keelt ei tonka ütles selle peale, et tee siis korda kui tahad, tal p....i. Pole viitsinud põhimõtte pärast kohtu teed ette võtta. Tegutsevad nad aadressidel Õismäe tee 147B, Järveotsa tee 45A ja Järveotsa tee 46. Neil on infotablool ilusti kirjas ka, et nemad ei vastuta millegi eest, et whats the point.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 19.03.08 15:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tafka85
seal on suht okei suhtumine.. kuigi ega kui keegi sul nurga maha sõidab ja valvur ei näe ja ise ka kohe mitte ega siis pole suurt midagi teha.. vähemalt kaagid ei tolgenda seal autode vahel, niipalju südamerahu ikka on..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
tafka85
huviline

Registreerunud 26.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.08 15:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Algselt postitas: tafka85
seal on suht okei suhtumine.. kuigi ega kui keegi sul nurga maha sõidab ja valvur ei näe ja ise ka kohe mitte ega siis pole suurt midagi teha.. vähemalt kaagid ei tolgenda seal autode vahel, niipalju südamerahu ikka on..

Just! Ehkki seal suhteliselt palju nö pimedat ala ja palju valvur sealt ikka putkast ikka välja näeb. Olen oma amsinat seal putitamas käinud ja lihtsalt öelnud, et lähen oma masina kallale, kuid seda praegu ära ei vii. Pm ma saaks "putitada" iga auto kallal. Siiki on see parkla mulle vaid südamerahuks ja kindluseks et sissemurdmise võimalused on minimaalsed.

Taavi

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.08 18:16 Tsiteeri

mina panin sellest kuust auto seisma õismäe tee 112 (vist oli) parklasse.See parkla,mille all garaazid on.30 päeva hinnaks tuli 560 eeku.Mingigi südamerahu on vähemalt.
Aga selle väljumise ma ükspäev testin ära.Kui ma enda koha numbrit ei anna ja parklakaarti ei võta ja lihtsalt välja sõidan,et mis siis toimub.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]