Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tühikäigu mure audi 100-l (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1030)
jann20
huviline

Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 15.03.08 18:19 Tsiteeri
Tühikäigu mure audi 100-l

Tere!
Ma tean, et see teema on väga levind, aga siiski küsin variante mida võiks veel uurida ja puurida sel asjal.
Mul siis audi 100, 94a, 2.0 AAD mootor (85kW) ja probleem tühikäiguga. Mul vahetatud tühikäigu klapp, diagnostis käidud, kõik klappid töötavad ( ehk sulguvad ja avanevad kuidas vaja)
Ja sellegipooles vahest jamab, eriti tihedal käivitamisel ja sooja mootoriga. Käivitamisel juhtub vahest et viskab pöörded kõrgemale, natukese aja pärast kukkuvad. Sõidupealt on juhtund kui võtad käigu välja siis pöörded on madalad, samas natukene sõidad ja kõik ok. Dilemma kohe.
Äkki kellegil sama mootor ja on sama probleemiga kokkupuutund, andke märku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
marek135
huviline

Registreerunud 18.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8l 142 kw

postitati 16.03.08 06:33 Tsiteeri

Kas diagnostis siis midagi muud ei avastatud, mul oli mingil määral sama probleem, mul jamas temperatuuriandur;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jann20
huviline

Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.08 08:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marek135
Kas diagnostis siis midagi muud ei avastatud, mul oli mingil määral sama probleem, mul jamas temperatuuriandur;)

ei avastanud, muide temperatuuri andur mul ka vahetatud, kui sa seda sinist mõtled

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jann20
huviline

Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.08 18:51 Tsiteeri

Kas ei ole mingeid ideid?

onureimuz
huviline

Registreerunud 15.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.08 16:08 Tsiteeri

Mul B4 2.0 85kW ja sama jama pööretega. Aga asja ilmingud hullemad. Pöörded hoiab praegu kuskil 1100 peal ja vahest ka normis. Lisaks on üheks häirivaks faktoriks muutunud jõnksutamine
mis lööb välja just ühtlase kiirusega sõitmisel; DIAs sai käidud ja selgus et tühikäiguregulaatori klapid kipuvad ikka kinni jääma, aga kas sellest ka see sõiduaegne jõkutamine? Lisaks vaja vahetada ka potensiomeeter (nii pakuti diagnostis)
Kui kellegil veel objektiivseid arvamusi siis oleks väga tänulik.
Ahjaa, 30 relee, releeblokist sai üle vaadatud, silma järgi korras, kuid DIA omad pakkusid et tuleks luubi all asja uurida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jann20
huviline

Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.08 06:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: onureimuz
Mul B4 2.0 85kW ja sama jama pööretega. Aga asja ilmingud hullemad. Pöörded hoiab praegu kuskil 1100 peal ja vahest ka normis. Lisaks on üheks häirivaks faktoriks muutunud jõnksutamine
mis lööb välja just ühtlase kiirusega sõitmisel; DIAs sai käidud ja selgus et tühikäiguregulaatori klapid kipuvad ikka kinni jääma, aga kas sellest ka see sõiduaegne jõkutamine? Lisaks vaja vahetada ka potensiomeeter (nii pakuti diagnostis)
Kui kellegil veel objektiivseid arvamusi siis oleks väga tänulik.
Ahjaa, 30 relee, releeblokist sai üle vaadatud, silma järgi korras, kuid DIA omad pakkusid et tuleks luubi all asja uurida.

Nojah, jama ta on. mõistus saab vahest juba otsa. Mul tuttaval oli ka jõnksutamise jama audi 80-nel aga tal oli karbussiga mootor, sul vist on ikka pritse?

Krooniline
huviline

Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC; Volvo V70

postitati 20.03.08 09:41 Tsiteeri

nii palju kui minul on kogemusi olnud erinevete autodega ja sammuti jõnksutamisega ühtlasel kiirusel on alati olnud üks põhjus - Halb Küte :(
Pane bentsule nitrot sisse ja vaata kas midagi muutub ;)
Võhesel sõitmisel ei tee ta mootorile midagi :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jann20
huviline

Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.08 09:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Krooniline
nii palju kui minul on kogemusi olnud erinevete autodega ja sammuti jõnksutamisega ühtlasel kiirusel on alati olnud üks põhjus - Halb Küte :(

Ka see variant ei ole muidugi välistatud.

Krooniline
huviline

Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.08 09:53 Tsiteeri

Pange statoilist või veelgiparem Nestest 98 paak täis ja sõitke pool paaki maha ja vaadake siis :P
Pakun et te ei tunne oma autot äragi :)

onureimuz
huviline

Registreerunud 15.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.08 11:52 Tsiteeri

Eluaeg nestes tankind... ja ei usu et see kütte süü oleks...
Ega see jõkutamine pidev ka ole
Suhteliselt siuke jumal-juhatab... Mõnel päeval tiksub laitmatult ja sõidab nagu miška...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Krooniline
huviline

Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.08 12:39 Tsiteeri

Täpselt samad sümptomid. Küll vahetasin filtreid ja tegin muid ima trikke kuni lõpuks bensiinijaama vahetasin.

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 20.03.08 15:36 Tsiteeri

Vananenud süütesüsteemi osad võivad põhjustada jõnksutamist.

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.9% - SQL: 79.1%]