Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Soovitage survepesurit (Vastuseid: 56 | Vaatamisi: 14842)
krimix
huviline

Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi s6 4,2 audi 80 2,0 audi a4 1,8T

postitati 11.03.08 18:00 Tsiteeri
Soovitage survepesurit

Mõtlesin et ostaks omale survepesuri. Valik päris suur. Äkki keegi oskab nõu anda millist osta.
Endale jäi silma selline http://www.stokker.ee/products/product/634525/korgsurvepesur_K_5_55_MPLRWBT_200/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 11.03.08 19:28 Tsiteeri

Miks sa müügimeest ei usalda? Kui sul on 1 auto ja sa igapäev ei pese - siis käib odavam 2. või 3. seeria survekas kah täitsa.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
krimix
huviline

Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi s6 4,2 audi 80 2,0 audi a4 1,8T

postitati 11.03.08 20:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Miks sa müügimeest ei usalda? Kui sul on 1 auto ja sa igapäev ei pese - siis käib odavam 2. või 3. seeria survekas kah täitsa.

Autosid on maja ees 5 ja umbes korra nädalas vajavad nad ikka pesu ja vahest ka muud kraami pesta sellega. Tähtis oleks et ta ikka mitmeid aastaid kestaks. Olen kuulnud et need odavamad ei pidavat eriti kaua vastupidama.

Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 11.03.08 20:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: krimix
Mõtlesin et ostaks omale survepesuri. Valik päris suur. Äkki keegi oskab nõu anda millist osta.
Endale jäi silma selline http://www.stokker.ee/products/product/634525/korgsurvepesur_K_5_55_MPLRWBT_200/

see sinu valik koduseks kasutamiseks on rohkem kui küll. Ajavad asja ära ka odavamad, kuid kui võimalused võimaldavad siis võta see.

Sama seeria vanem mudel oli pesulas nn avariiolukordadeks ja tegi oma töö ära. Kindlasti ei ole mõtet võrrelda proffessionaalse tehnikaga, kuid seda ei ole kodustes tingimustes ka vaja.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tomp
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.08 21:36 Tsiteeri

Endal majapidamises siis selline: kõrgsurvepesur K 4.99 M plus
sellega siiamaani kõik asjad tehtud, ükski auto pole pesematta jäänud. täitsa hea asi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.03.08 22:15 Tsiteeri

Sõber ostis omale koju just sellise. Proovisin nädalavahetusel ja kuigi ma olen ka kunagi autopesulat pidades veidi kallima tehnikaga kokku puutunud, ei osanud küll halba sõna öelda. Oleks omal hoov, kus pesta, ostaks ehk isegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ellar
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 200 TQ 20V

postitati 11.03.08 22:21 Tsiteeri

kärcheri toodangud on kõik ühesuguse kvaliteediga. kõik on profikad. Nüüd tuleb mängu see mida sa pesed. 2,3,4,5,6,7 seeria näitavad siis nende suutlikust. surve on neil kõik suht ühte auku aga mis erinev on liitrine läbi ajamine tunnis. siit ka tuleb töö suutlikus. mida kallim mudel seda rohkem vidinaid, keemia jaoks anumad jne. Mine poodi ja sulle antakse kärcheri kataloog, seal siis tärnidega toodud mis mudel mis töö jaoks. vaatad endale sobivad tööd ja selle järgi ostad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.03.08 06:20 Tsiteeri

Võtsin ise mõned nädalad tagasi sellise ning siiani olen küllalkti rahul.

Sai see võetud just oma andmete ka komplektsuse pärst, mahu igale poole hästi ära.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 27.03.15 11:00 Tsiteeri

Kaevan üles ühe vanema teema. Otsisin, mis ma otsisin aga üllatavalt vähe on autofoorumis lahatud survepesurite teemat :).

Kuna ise olen hetkel valiku ees, siis olen palju erinevaid variante vaadanud.
Mida siis siinne rahvas arvab ja kasutab? Millised on kogemused ja soovitused? Milliste mudelitega kui palju ja mida pestakse?

Ise olen hetkel mõtlema jäänud kahe variandi vahel - Kärcher K5 / K5 compact või Makita HW151.
Algselt kaalusin ka Kärcher K4 mudelit aga arvan, et jääb ikkagi lahjaks, kui vaja peale auto ka üht-teist pesta.

Siinses teemas küll palju kiidetud Kärcher aga mulle tundub, et küsimus siin pigem turundamises ja reklaamis. Netist otsides leiab ikka palju laitmist ja seda eriti odavama otsa mudelite kohta. Need plastikkorpusega pumbad nõrk koht neil vist. Samas on ka raske leida, mis mudelit alates hakkavad metallkorpusega pumbad? Kärcheri enda lehelt sellist infot välja ei loe.

Netiavarustes soovitatakse ka Nilfisk pesureid aga ise ei oska nendest midagi arvata.

Ise olen enda jaoks mõelnud sellised tingimused välja:
- võimalikult pika voolikuga, et ei peaks pesurit pesemise ajal ringi kärutama. Min 6m.
- voolik keritav poolile, et asi oleks kompaktsem ja voolik jalgu ei jääks.
- Võimalikult suur vooluhulk / h. Arvan, et alates 500 on hea.
- metallkorpusega pump

Ühesõnaga üks ja korralik pump, mis teeniks pikalt ning oleks veel mõistliku hinnaga.

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 27.03.15 11:38 Tsiteeri

Mul Kaaku samad mured, vana külmus oktoobris lõhki.
Ma vaatasin ka seda
http://www.verkter.ee/Puhastusseadmed/Korgsurvepesurid/Korgsurvepesur-Bosch-AQT-45-14-kh.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
siim1314
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2006 171kw

postitati 27.03.15 11:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Kaevan üles ühe vanema teema. Otsisin, mis ma otsisin aga üllatavalt vähe on autofoorumis lahatud survepesurite teemat :).

Kuna ise olen hetkel valiku ees, siis olen palju erinevaid variante vaadanud.
Mida siis siinne rahvas arvab ja kasutab? Millised on kogemused ja soovitused? Milliste mudelitega kui palju ja mida pestakse?

Ise olen hetkel mõtlema jäänud kahe variandi vahel - Kärcher K5 / K5 compact või Makita HW151.
Algselt kaalusin ka Kärcher K4 mudelit aga arvan, et jääb ikkagi lahjaks, kui vaja peale auto ka üht-teist pesta.

Siinses teemas küll palju kiidetud Kärcher aga mulle tundub, et küsimus siin pigem turundamises ja reklaamis. Netist otsides leiab ikka palju laitmist ja seda eriti odavama otsa mudelite kohta. Need plastikkorpusega pumbad nõrk koht neil vist. Samas on ka raske leida, mis mudelit alates hakkavad metallkorpusega pumbad? Kärcheri enda lehelt sellist infot välja ei loe.

Netiavarustes soovitatakse ka Nilfisk pesureid aga ise ei oska nendest midagi arvata.

Ise olen enda jaoks mõelnud sellised tingimused välja:
- võimalikult pika voolikuga, et ei peaks pesurit pesemise ajal ringi kärutama. Min 6m.
- voolik keritav poolile, et asi oleks kompaktsem ja voolik jalgu ei jääks.
- Võimalikult suur vooluhulk / h. Arvan, et alates 500 on hea.
- metallkorpusega pump

Ühesõnaga üks ja korralik pump, mis teeniks pikalt ning oleks veel mõistliku hinnaga.

Tuttav just rääkis enda kärcherist. K5 tal - sees pidavat olema mingid plastikust põlved mis koguaeg katki lähevad kui täissurve pealt püstoli kinni lased. Alguses oli garantii neid kordi ja kordi vahetanud, lõpuks ta vahetas ise, kuid loobus. Ei tea kas see ainult tema masina viga või mis. Nüüd ostis kuskilt tlnast mingi kasutatud ja taastatud tööstusliku kärcheri ja on rahul(mingi survekate hooldaja pidigi neid remontima ja müüma väidetavalt). Endal on kärcher 4.91 kasutusel juba mingi 5a. Otseselt probleeme esinenud pole mitte ühtegi, kuid surve on nagu nõrgaks jäänud- eks nad tahavad siiski hooldust ka vahel, kuid mul on see etapp kahjuks vahele jäänud.
Millalgi lugesin ise ka foorumeid nende kohta. Mällu on jäänud, et mida suurem veehulk seda paremini peseb. Väikse veehulga puhul pidi see veepiisk (udu) nii peenike olema, et ta ei suuda mustust lahti lüüa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 27.03.15 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Mul Kaaku samad mured, vana külmus oktoobris lõhki.
Ma vaatasin ka seda
http://www.verkter.ee/Puhastusseadmed/Korgsurvepesurid/Korgsurvepesur-Bosch-AQT-45-14-kh.html

Mul selline kasutusel: http://www.verkter.ee/Puhastusseadmed/Korgsurvepesurid/Korgsurvepesur-Bosch-AQUATAK-160-PRO-kh.html
Aastaid vastu pidanud. Kuna sel on 12m pikk voolik, siis asub pesur mul füüsiliselt keldris, ainult vooliku koos püssiga panen pesemise ajaks aknast välja. Pesur on põhimõtteliselt statsionaarselt paigas, ei mingit vedamist + keldris ei lähe kraadid miinusesse ka... ;)

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 27.03.15 12:44 Tsiteeri

Mul 7 Premium seeria Kärcher. Paar korda kuus autopesu, pidev haagiste pesu. Igast maamaja tööd, värvi lahti laskmine jne asjad. Ühesõnaga kasutamist nagu on.
Ausalt öeldes ma sellest just väga vaimustuses ei olegi. Ma ei tea, mis nende väikeste ja vanematega on. Neil kogu sisu plastist, küll külmub lõhki, küll läheb katki, küll ei pea lülitid/voolikud/klapid jms vastu. Konsulteerisin müüjaga, kes nende asjadega väga kursis. Ühesõnaga alla 5 seeria pole üldse mõtet osta. Kui neid kasutada nii nagu reklaamitakse, siis väiksemad mudelid pidid 75% juhtudes garantiis käima ja pärast grantiid on nendega ka kõik. Väikestega tehakse ka see viga, et ei kasutata välist veefiltrit ja see, et pärast kasutamist jäetakse surve sisse või siis talvel jääb ikkagi midagi sisse ja külmub lõhki garaazis.
Minu jaoks on 7 seeriaga plussiks vooliku pikkus ja voolik trumlil, kummivoolik, parem pesuri käepide, tunduvalt suurem võimsus (kw, nii vee hulk kui ka rõhk) ning mitte plastist sisu.
Neid kollaseid vahepeal ka kasutatakse seal kus ei tohiks, näiteks autopesulates. 7 seeria pidi seal isegi 50-50 tõenäosusega vastu pidama, aga õige oleks profi seeria ehk hallid mudelid (seega vaadake, millega näiteks käsipesulas autosid pestakse). Ühesõnaga valida kas kallima otsa 5 seeria (alumisel hinnaskaalal on 5 seeria sisu ikkagi vilets, seda pean silmas), millel metallist sisu või siis 7 seeria tooted. Nendega ei tohiks istuda garantiiremondis kogu aja ja peavad vastu rohkem kui 2 aastat. Eks ka neid annab oma lollusega ära tappa, kui isegi kasutusjuhendit pole suvatsetud lugeda...Ega neil pisematelgi viga ei ole, aga lihtsalt kasutusmugavus, surve jne, lisaks madal töökindlus. Kärcheri kohta saan öelda, et kõikide tootevalikus olevate toodete kvaliteet ja hind ei ole kahjuks paigas.
Kasutanud ka kergelt odavaimat Boschi paari aasta eest. Tundus enamvähem.
Tahtnud proovida seda Nilfisk pesurit, aga pole kordagi õnnestunud. Kui ei oleks seda 7 seeria Kärcherit ostnud, oleks ma kindlasti Nilfisk toodangu võtnud, et mida kujutab ja kas positiivsed muljed on ka tõesed nagu veebis lugeda saab. Aga ka, pigem keskmise hinnaskaala toodang.

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 27.03.15 13:40 Tsiteeri

Mul on endal K4 seeria oma. Nüüd vist 5 aastat olnud. Mitte ühtegi probleemi pole olnud. Kuigi ega ta mul nüüd väga suurt valu kah ei saa. Kastutan auto/terassi ja muude asjade pesuks. Auto pesuks on juba sellel ka piisavalt jõudu.
Tagant järgi mõtlen, et oleks pidanud võtma kindlasti voolikurulliga versiooni ja vähemalt 8m voolikuga (hetkel 6m).
Naabrimehel on Makita survekas (mudelit ei tea) aga võimsam/suurem kui Kärcheri K4 ning see saab ohtralt valu (mustemate ilmadega ülepäeviti kindlasti autopesu) ja peale klapi vahetuse ei ole vist midagi juhtunud 5 aasta jooksul (võibolla on isegi vanem see survekas).

PS! Lõhki külmumise vastu ei ole mitte ÜKSKI survekas ehitatud.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 27.03.15 14:45 Tsiteeri

Kasutan Kärcherit aastast 2007, remonti pole vajanud aga tihti ei saa kasutust ka.

Minu meelest on ostuhetkel kõige tähtsam jälgida seda, et ostetava survepesuri voolik käiks trumlisse rulli.
Si*aks tüütu on, kui 10 meetrit voolikut on garaažipõrandal jalus/ees, ajal mil pesurit ei kasuta (99,9% ajast).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.15 15:36 Tsiteeri

Tähtis on et mootori sisu oleks metallist mitte plastmassist nagu odavatel on.

Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 27.03.15 16:10 Tsiteeri

Uurisin just hiljuti sama teemat ning mina siis plaanin osta endale stihli pesurit

Link pesurile

Hind mõistlik ning kuna tunnen inimesi selles ettevõttes, siis ei pidand probleeme ka olema.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 27.03.15 17:21 Tsiteeri

Mina julgeks soovitada Nilfiski ja IPC toodangut. Tallmac ja Aircom oleks kohad kust kannatab uurida.
Alla 500l/h ei ole mõtet vaadata, siis ei saa autolt isegi šampooni maha normaalselt.
Nilfiskil on kõigil metallpumbad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.15 17:32 Tsiteeri

Kas Tallmac ja Aircom ja pakuvad ja vajadusel remondi ja hooldusteenust?
Tegelt on ju ka see sama oluline, et kui miskit peaks juhtuma, siis lahendus oleks kiire.

Ning kas neile saab püstoleid ja voolikuid ja muid detaile ka eraldi juurde osta hiljem vajadusel ?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 27.03.15 17:36 Tsiteeri

Nilfisk töötas mul kuskil 7 aastat. Selle aja sees purunes survelüliti klapp (varuosa oli üsna tülikas hankida, detail tuli Viljandi Espaki kaudu peaaegu 4 kuud. Lõpuks suri mootor ära.
Asemele soetasin 2 aastat tagasi IPC, just selle eesmärgiga, et oleks ka varuosasid saada (AirCom). Algusest saadik on mootori seiskumine vigane olnud (jääb "plõksima" vahel), aga ei ole viitsinud selle midagi ette võtta. Nilfisk tundus ehituselt ehk veidi tugevam. Samuti IPC lagunes ära nn turbootsik. Aga selle raha eest käib küll.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.15 17:45 Tsiteeri

Sellep minu valik Stihlile langeski, et võimalik varuosade tarne on kiire ning samuti ka remont ja hooldus.

Eelmine survepesur oli mul Ryobi..
Töötab siiani kuidagi, kuid ausalt öeldes on täis ....

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 27.03.15 20:13 Tsiteeri

No ma ei tea, kui esindaja ei suuda varuosa hankida siis... Minul on siiani Tallmaci ja Aircomiga ainult positiivseid kogemusi.
See et keegi teine müüb ei tee temast veel esindajat.
No olegem samas ka ausad, riistad mida siin taga aetakse on ilmseltgelt puhas hobiklass. Kaasaarvatud see K7 ja Ryobi.
Asi mille juures oleks põhjust kvaliteedi pärast mölisema hakata, ehk profikad, nende hinnad hakkavad peale 1500+ euri.
Katsuge, vaadake ja saate aru millest ma räägin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 27.03.15 20:15 Tsiteeri

Endal juba 6aastat Makita survekas ja ei oska midagi halba öelda

http://www.makserv.ee/toode/survepesur-makita-hw131-rent/

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 27.03.15 21:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: crazy
Endal juba 6aastat Makita survekas ja ei oska midagi halba öelda

http://www.makserv.ee/toode/survepesur-makita-hw131-rent/

Ma tahtsin just jõuda selleni välja oma mõtetes, valik väga lai polegi.
Omal kõik tööriistad läbi aastate Makitad ja ei usu, et ka survepesur kvaliteedi poolest alla jääb.
http://makita.ee/tools/14942/survepesurid-ja-veepumbad-makita.html
https://www.k-rauta.ee/ehituspood/survepesur-makita-hw111--1700w--370-l-h
Hetkel tundub hea pakkumine ka metallpumbaga masinale.

Kui on vajadus, leia lahendus!
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 27.03.15 21:17 Tsiteeri

Ise soovitaks ka koju Makitat. Näitesks see http://www.makita.ee/tool/14942/HW140.html
Siin hea hinnaga: http://www.makserv.ee/toode/survepesur-makita-hw140/
Endal kogemus natuke vanema ja nõrgema mudeliga millel on pump metallist ja ainukeseks veaks on pumba vedrud mis mingi aeg purunesid. Kuid need saab suht suva vedruga asendada. Ja kui korraliult vett taga hoida ja õhku ei lase vahele siis ei tohiks need ka puruneda.
Olles tööjuures korraliku tööriistaga pesnud autot siis nagu ei taha neid väikseid mänguasju nähagi. Pole neil ei vett ega survet. Soovitan valida võimalikult suure surve ja veehulgaga masin sellega saab midagi pestud ka. Odavatel pole isegi automaatset mootori seiskamis mis on nagu eriti nadi ju. Kui plaan siis osta hea asi või kui plaan kõige odavama osta siis osta parem vooliku otsa korralik püstol saa auto mugavamalt pestud. http://www.claber.com/ut/ut_immagini/prodotti/big/8966.jpg Parim püstol vooliku otsa minuarust. ;)

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.5% - SQL: 60.5%]