Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: audi 100 ostuabi (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2371)
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: STI

postitati 10.03.08 16:35 Tsiteeri
audi 100 ostuabi

Teab ehk keegi midagi sellest audis ? http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/946/auto_php-id=460946-www_auto24_ee.html

Ehk on keegi selle autoga kokku puutunud, kas siis ise vaatamas käinud/proovinud, või siis läbi kellegi teab midagi sellest audist.
Ostusoov on endal päris tõsine, kuid tahaks ennem ka mingit informatsiooni koguda .. Kui ma nüüd lähen sinna kohale ja teen proovisõitu, millele tuleks seal enam tähelepanu pöörata, mida jälgida jne. Ennem raha maksmist oleks ka kindlasti huvi, kuskil autot natuke põhjalikumalt uurida, kuskil diagnostis või nii ( ka põhjaalt ).

Tea kuidas suhtuvad autoaiad selle peale, et ennem ostmist ka kuskilt ülevaatusest või siis diagnostist läbi käia? Kuna endal selline kogemus puudub. Arvata on, et kõige parema vastuse saaks ma sealt samast autoaiast küsides, kuid siiski, küsin ka siin :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.08 20:43 Tsiteeri

ei oska keegi midagi pajatada? :)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 10.03.08 21:38 Tsiteeri

See mis allpool tuleb on puht isiklik arvamus.
Mina ei vaataks põhimõtteliselt selles autoaias olevate isendite poole. Kamp vingatseid, kes pigem müüvad põrsast kotis ja ei ole sellest kohe mitte huvitatud, et autot siit sealt näppida võiks/saaks vahet pole, et raha on tagataskus. Mitu huvitavat isendit olen isegi sealt aegade jooksul leidnud, aga suhtumine on nii eemale peletanud, et pigem käigu pikalt. Hinna poolest pole isikud samuti nõus kauplema, pigem mädaneb seal veel pool aastat ja siis antakse üldse võileva eest ära (nii läks mõne isendiga, millele mina pakkumised tegin). Ah jah veel lisaks... Tavalaks autodel akud tühjad ja paagid samuti, et jumala eest isegi käima ei saaks panna :( Või noh äkki hoopis mina olen selline kahtlane kuju, keda kardetakse :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.08 22:15 Tsiteeri

hehe, endalgi oli kui aus olla plaan alguses kohe 5kilo alla kaubelda, kui ei anna alguses, siis minema kõndida ja paari päeva pärast uuesti tulla :) Aga kui nüüd teie kogemusi vaadata, siis ega eriti mingeid lootusi sealt midagi alla saada ei ole. :) eks näis, nv võtan asja tõsisemalt käsile ja lähen räägin .. Asi selles, et ei ole sellise mootori ja neliveoga audisid just eriti suures valikus, mis oleksid ka korralikud. ( pealt ja salongist vaadates tundub see antud auto suhteliselt korralik. (istusin ka sees seal mõne aja). Kuid siiski ei tea mis seisus on tal mootori/käigu osa.

Kui kellelgil on veel midagi lisada siis oleks ponx.

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.03.08 22:40 Tsiteeri

Üks huvitav Audi 100 veel müüki uuesti tekkinud, uuesti, sest oli see müügis streetrace foorumis esialgselt, tookordne omanik andis ta autoaeda teise auto sissemaksuks. Hinnaks oli autoaias 30kilo, oli plaan ära võtta isegi tokord, aga jäin oma viivitamisega ilma sellest. Nüüd on ta siis uuesti müügis ja hinda on tõstetud märkimisväärselt :o. Nüüd ei teagi, mis on selle põhjuseks, et see masin pidevalt uute omanike poolt müüki pannakse. lisasid on masinal parajalt peal, kui aus olla, siis ei olegi näinud teist sellist sadat müügis, millel on sellised lisad peal.

Ehk keegi siinsetest foorumlastest teab midagi sellest autost?

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/447/auto_php-id=472447-www_auto24_ee.html

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.08 10:15 Tsiteeri

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/936/auto_php-id=492936-www_auto24_ee.htmlˇ

On keegi vaatamas käinud. või omab mingit informatsiooni selle auto kohta?

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.08 16:47 Tsiteeri

no ma müün enda audi 100 avant quattrot. 2,8 ja manual.
kindlasti leiad ka siit foorumist müügi kuulutuse ja auto24 ka.

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.08 17:11 Tsiteeri

auto peab kindlasti olema kliimaga.

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.08 17:22 Tsiteeri

Kuna teema on siin minu poolt tehtud juba, siis miks mitte lisaks otsingule ka siin küsida, ehk on teil anda näpunäiteid mida auto ostmise juures jälgida/proovida? Kuna homme lähen vaatama seda audit, mis on 2 postitust ülal, siis sooviks mingeidki juhtnööre mida seal auto juures uurida .. Mootor/käigukast on loomulikult kõige tähtsam, kuna ka kast on automaat. Kuidas testida mootorit kasti jne jne.

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.08 08:16 Tsiteeri

Asjad mida võiks autom kastiga testida.

Drive asendis kohapealt gaas põhja ja kohe pidurit (auto ei tohi välja surra).
Drive asendis rahulikult 0-100 kiirendamisel käiguvahetused
Sama asi agressiivsemal kiirendusel.
Proovida erinevaid astmeid ka. Käigukast peab vahetama ilma suuremate raksude-nõksudeta käiku. Unnata ei tohi (turbiin siis).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.08 10:40 Tsiteeri

Käisin siis autot vaatamas .. veermikus oli ainult mingid 2 puksi ära, kuid hetgaasid olid väga paigast .. lubatud 0,3 aga oli 1,04. Müügimees ütles et mõlemad katid on tühjad, aga see ei tohiks nii palju mõjutada ju ? Ülevaatusest öeldi ka, et kui katid on ära, siis peaks heitgaasid olema 0,7 ringis. Teadjamad mehed rääkisid mulle, et kui pidurit põhjas hoida ja Drive asendis gaasi anda kohapeal, siis pöörded ei tohiks üle 2000 minna, kui lähevad, pidavat mingid kettad sees kulunud olema? Proovitaval autol läksid nad 3000 ja oleks ka veel läinud ehk. Muud nagu ei olnudki, kuid esialgu hirmutas see heitgaaside tase eemale.

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.08 18:59 Tsiteeri

CO: 3000 pöördega 1,04
tühikäigul 1,80

CO2: vastavalt 13,50/12,60

HC: 145/405

O2: 1,54/2,13

lambda 1,036/1,030

õli temp 82c

Kuna 2,8v6 quattrot millel ka kliima oleks, väga suurt valikut ei ole, siis kuidas on need odavama otsa S4jad ? No ütleme hinnaklassis kuni 50k. Ega kütusekulu vaatamata suht suurele kw erinevusele vist väga suur ei ole, võtavad nad vist umbes samasse auku 2,8 v6ga? Hoolduskulud ainult vist S seeria autodel tibake suuremad?

markus100
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 16.06.08 19:36 Tsiteeri

kui pöörded üle 2000 läksid siis kast vigane,olen kuulnud et mõnel margil on see piir ka 2500 peal aga mitte üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.06.08 18:48 Tsiteeri

auto nüüdseks juba oestetud .. hoopis a6 2,8 quattro ja automaat .. kuid ega ometi ei saanud ma vigadeta autot :) Vigu on ja päris omajagu, kuid vast kõige suurem probleem on auto käivitamine peale töösoojaks sõitmist, jätad seisma ja siis ca 15min pärast uuesti käima proovides ei taha mitte minna .. tahab suht palju ketramist .. ca 3 sekundit lased kedrata ja siis kolmanda korraga tavaliselt lööb käima. Samas hommikul täitsa külma mootoriga käivitamine ei ole probleem. On arvatud et ära võib olla halli andur, kuid ise seda varianti väga uskuda ei taha .. pigem midagi pritsesüsteemis.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.4% - SQL: 63.6%]