Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kütusekulu näidik valetab. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 980)
kahesajane
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 200TQ

postitati 06.03.08 18:58 Tsiteeri
Kütusekulu näidik valetab.

Tere, autoks siis 200 tq 85 a. KG mootoriga ja jama selles et kui süüde sisse keerata näitab kohe 1,1 l/h ja kui mootor soe ja siis uuesti süüde sisse panna näitab 0,8, et millest selline asi ja maanteel näitab ka nagu liiga palju, kunagi näitas mingi 8 nüüd alla 11 on raske saada, et kust ta seda infi loeb, mul mootoriga küll väikesed jamad aga sujuvalt sõites ei tõrgu, infi peak see saama vist spidokalt vaakumist ja võibolla ka pritsepea klapi asendist aga võin ka eksida ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 06.03.08 20:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kahesajane
jama selles et kui süüde sisse keerata näitab kohe 1,1 l/h ja kui mootor soe ja siis uuesti süüde sisse panna näitab 0,8
Mina pakun, et äkki füüsikalistel põhjustel võtabki külm mootor rohkem kütust.

Nii vanal masinal võib seal igasuguseid vigu olla, kust valetab. Kõige täpsemalt saad reaalse kütusekulu ikka teada, kui paak täis võtta, odomeeter ära nullida (loodetavasti loeb vahemaid õigesti - õige rehvimõõt all jne.) ja siis järgmise paagitäiega vaadata palju sisse läks, ehk kulus.

Nulli ka kompuutri näit ära ja siis hiljem võrdle neid.

Ja kas see "kunagi näitas 8" oli äkki suvel sooja ilma, puhaste teede ja suverehvidega?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kahesajane
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 200TQ

postitati 06.03.08 20:31 Tsiteeri

no võtab mul umbestäpselt 15 aga häiris rohkem see et seisva mootoriga ka näitab ja arvasin, et äkki ta siis liidab selle õigele asjale otsa, et compu 0 ongi se 1,1 ja sellest edasi näitab kütusekulu, sest tühikäigul näitab ka nagu liigapalju...
ja mul pole kompuutrit, vaid hetkelist näitab...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.5% - SQL: 76.5%]