Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: aku tyhjeneb...imelik? (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1862)
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 01.03.08 21:05 Tsiteeri
aku tyhjeneb...imelik?

selline imelik teema,et kui ma laen aku täis siis paari päevaga on ta tyhjaks imetud, nii et ei saa autot(2,3l 100kw audi coupe) käivitada.kui ma panen syyte sisse siis nagu vool oleks ja samas lööb kõlarisse mingi vigina sisse(ainult yhte kõlarisse).kui aga vajutan selle magnet lyliti alla(varga vastane seda) siis pinin kaob kuid ainult hetkeks.siis nagu oleks voolu tiba rohkem,aga käima ei jõua tõmmata masin ennast.
kas peaksin pöörduma selle poole kes paigaldas mulle need magnetlylitid või mis ma peaks tegema.
aa ja generaatoris viga ei ole sest laadimine on olemas.
ma ei tea mis viga ehk on kellegil kokkupuuteid olnud.

palun abi suvi ju ees ikkagi!!!

don't smoke drug's,smoke tire's!!!!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
gans
huviline

Registreerunud 24.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4

postitati 01.03.08 23:02 Tsiteeri

mull a4 kui seisab nadalaega siis on kaa surnud ja kaa kqlarid tagumised natukene koguäeg pinisevad,mina arvan et asi vqid olla makis kusagil on midagi luhises

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.08 10:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gans
mull a4 kui seisab nadalaega siis on kaa surnud ja kaa kqlarid tagumised natukene koguäeg pinisevad,mina arvan et asi vqid olla makis kusagil on midagi luhises

Miski tarbib sul voolu või on aku lihtsalt läbi, nädal ei tohiks veel midagi teha, ma saaks aru kui jutt käib paarist kolmest kuust

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 02.03.08 10:52 Tsiteeri

mina soovitaks ka ennekõike uus aku peale osta, kui seda pole vahetatud lähi aastate sees, kui siis ikka tühjeneb tuleks otsima hakata miskit mis võib seistes voolu tarbida.
See et mõningatel siin kõlarid seistes pinisevad pole loomulikult ka õige asi.
Vana aku korral võib genekas tipp-topp korralikult laadida, kuid aku lihtsalt ei jäädvusta endasse suurt midagi, ja seistes, jaheda ilmaga, kaobki see tühinegi mida käivitusmomendiks tarvis

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 02.03.08 10:57 Tsiteeri

Kirjuta otsingusse "aku tühjeneb" ja tuleb sealt sulle vastuseks ca 50+n teemat;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.08 13:54 Tsiteeri

Must ratsu ja gans ma pakun et teil on võim autos millel kogu aeg remote peal.

andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 02.03.08 16:35 Tsiteeri

tee kõigepealt probleem selgeks
n'iteks vaheta tutava autoga akud ära paariks päevaks ja vaata kas on sama anomaalia.

kui on, siis oskad edasi ajada

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 02.03.08 17:45 Tsiteeri

1. Mõõda testriga ära kas tarbimine on taga kui kõik asjad välja lülitatud. Mäletamist mööda see ei tohi olla üle 0.015A

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 02.03.08 21:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob
1. Mõõda testriga ära kas tarbimine on taga kui kõik asjad välja lülitatud. Mäletamist mööda see ei tohi olla üle 0.015A
ok eks ma seda proovin teha aga aku sai kyll vahetatud kuid jama ikkagi sama. haiseb auto elektriku järele!

don't smoke drug's,smoke tire's!!!!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.9% - SQL: 67.1%]