Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: bensiinipump (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1888)
renne80
huviline

Registreerunud 01.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.9 83kw; Subaru Justy 1.2 4WD 50 kw; VW Passat 1.8 66 Kw(tööautu)

postitati 01.03.08 18:47 Tsiteeri
bensiinipump

siuke värk, et ma panin audi 80 bensupumba otse süüteluku alt järgi, nii kui süüde sees, undab ka pump........et kas nii tohib või keeerab see midagi sinnasamusesse ka kui seda releed ega stuffi vahel ple?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5

postitati 01.03.08 19:34 Tsiteeri

vedasid süütelüliti tagant juhtme bensupumpa?
süütelülitile see hästi ei mõju, vea parem relee vastavale klemmile see juhe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
renne80
huviline

Registreerunud 01.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.9 83kw; Subaru Justy 1.2 4WD 50 kw; VW Passat 1.8 66 Kw(tööautu)

postitati 01.03.08 20:56 Tsiteeri

mis relee?
Kui bentsupumba relee siis siuke värk et seedda mul üldse polegi...vahetasin mootori ära, ennem oli mingi karpa millel mehaaniline bentsupump.....

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 01.03.08 21:24 Tsiteeri

Aga kui sul ei ole seal releed, siis pane ise vahele. Sest relee koos hoidmine on süütelukule väiksem koormus kui bensiinipumpa kogu aeg taga hoida.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
renne80
huviline

Registreerunud 01.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.08 21:28 Tsiteeri

et naq mai oska neid juhtmeid sinna wedada, relee olemas küll aga kuhu ma sellel mingi otsa panema pean ja wärki.....ehk on mingit joonist või midagi

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.08 21:45 Tsiteeri

releel sa lihtsalt annad miinuse kerest ja siis plussi võtad süütelukust. Niipea, kui süüte sisse keerad annad sa sellega relee mähisele plussi peale, mille tagajärjel ta tõmbab relee kinni. Relee teisele otsale aga viid plussi peale kuskilt kaitsme pesast (võid ka otse akult viia pluss juhtme aga siis pead sellele juhtmele panema kaitsme vahele). Kui relee sul tõmbas kinni, kuna keerasid süüte sisse, siis läheb sealt see pluss lõpuks läbi ja jõuab pumbani. Pumba miinuse võid võtta samuti kerest kui ei viitsi eraldi kaablit selleks vedada. Igatahes relee peab sul olema selline, et sul on kaks otsa mähise jaoks (tavaliselt on sealkohal märge peal) ja siis kaks otsa plussi juhtimiseks (ühest sisse ja teisest välja).
No see on kõige lihtsam viis seda teha, minu jaoks :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
renne80
huviline

Registreerunud 01.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.08 12:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
releel sa lihtsalt annad miinuse kerest ja siis plussi võtad süütelukust. Niipea, kui süüte sisse keerad annad sa sellega relee mähisele plussi peale, mille tagajärjel ta tõmbab relee kinni. Relee teisele otsale aga viid plussi peale kuskilt kaitsme pesast (võid ka otse akult viia pluss juhtme aga siis pead sellele juhtmele panema kaitsme vahele). Kui relee sul tõmbas kinni, kuna keerasid süüte sisse, siis läheb sealt see pluss lõpuks läbi ja jõuab pumbani. Pumba miinuse võid võtta samuti kerest kui ei viitsi eraldi kaablit selleks vedada. Igatahes relee peab sul olema selline, et sul on kaks otsa mähise jaoks (tavaliselt on sealkohal märge peal) ja siis kaks otsa plussi juhtimiseks (ühest sisse ja teisest välja).
No see on kõige lihtsam viis seda teha, minu jaoks :)

hästi oled seletanud aga siuke värk et se relee on mingi vene toodang, ju see ise vahele pandud on ja sel pole mingit skeemi peal ega midagi ja mul ple õrna aimugi miuke ots plussi vedada ja miuke pumpa jne:(

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.08 11:05 Tsiteeri

Aga anna kahele otsale toide peale ja kui kuuled klõpsu, siis on relee kinni tõmmanud (vene omad teevad hea klõpsu), teistele otstele aga pane tester peale ja mõõda takistust. Paljudel testritel on takistuse mõõtmise juures sellist pinisevat häält tegev versioon. Kui relee töötab, siis on olemas takistus või kostub pinisev hääl. See aga tähendab et nii tuleb sul juhtmed taha ühendada.

kahesajane
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 200TQ

postitati 04.03.08 21:01 Tsiteeri

aga küsimus ikkagi, et kas meh.pritse mootoritel siis on nii et pump hakkab tööle ja töötabki, rõhku ega miskit ei reguleerita ja vahepeal seisma ei jää, et võib põhimõtteliselt relee lihtsalt ära sillata ja ongi ?
Ja selline küssa, et kas releest läheb otse pumpa, kuskilt läbi ei käi, kaitsmest või nii, et kui relees pinge on ja pumpa ei jõua siis järelikult mingi juhtmekala?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.08 21:22 Tsiteeri

Mis mõttes sillata?
Ja miks peab ta peale releed veelkord läbi kaitsme minema? relee on vahel lihtsalt et saada ühendust. Ennem releed on juba ju kaitse. Kuid siinkohal ütlen et võib ju alati panna kaitsme kui tahad.
Need paarid korrad kui mina olen auto bensiinipumbaga tegelend, siis pole ma märgand et miski juhiks seda, aga eks targemad teavad paremini. Ma ainult juhendasin kuidas seda teha et süütelukku üle ei koormaks.

kahesajane
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.08 21:32 Tsiteeri

sillata selles mõttes, et võtad relee välja ja paned selle asemel juhtme, asi nimelt selles et mul ühe golfiga jama, et pump ei tule järgi ja siis proovisin et panin otse aga taha pinge ikkagi ei jõudnud, see relee peaks vist hall olema..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.08 22:35 Tsiteeri

No mina ei soovita sul seda sillata, kuna see tähendaks ikka et sul oleks ühendus läbi kas süüteluku või siis pump oleks kogu aeg otse järgi. Parem kontrolli järgi et kas pumbale toide ikka peale jookseb. Selleks võta relee juurest see ots lahti, mis läheb pumba poole ja anna sealt toide peale.

kahesajane
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.08 07:50 Tsiteeri

no aga ma sildangi ära selle pumbale mineva jämeda osa, nii et miskit üle ei koorma ja ma teen seda ainult proovimise pärast ju

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.2% - SQL: 76.8%]