Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: 2,8L V6 12V ja 30V erinevused? (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1384)
kcl
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 01.03.08 18:30 Tsiteeri
K: 2,8L V6 12V ja 30V erinevused?

Küsimus nendele kes teavad.
Kas 12V ja 30V kaaned on omavahel vahetatavad ja kas 30V(ACK) kaaned istuvad ilma suurema modifitseerimiseta aah-i(12V) ploki peale?
Milles seisnevad üldse antud mootoriplokkide erinevused?

Ettetänades,
Kaspar.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kcl
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.08 18:44 Tsiteeri

Kas tõesti kellelgi pole antud küsimuses kogemusi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.08 18:59 Tsiteeri

Proovi, siis näed. Mina igatahes ei tea, et keegi oleks nii mõttetut/rasket asja ette võtnud aga edu!

Tegemist on täiesti erinevate mootoritega, nii välimuselt (mis on silmaga väga hästi näha) ning ka sisemuselt.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kcl
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.08 20:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Proovi, siis näed. Mina igatahes ei tea, et keegi oleks nii mõttetut/rasket asja ette võtnud aga edu!

Tegemist on täiesti erinevate mootoritega, nii välimuselt (mis on silmaga väga hästi näha) ning ka sisemuselt.

Proovin seda niikuinii ja 30V mootor on ka juba olemas aga küsimus oligi püstitatud selle mõttega ,et ehk keegi teab kindlalt kas sobivad kaaned või ei sobi.Vähemalt minu silma järgi on küll antud plokid suht sarnased, mõlema mootori töömaht on ka täpselt sama jne.Autodatat sirvides mina vähemalt suuri erinevusi ei leidnud aga võibolla jäi midagi kahesilma vahele ka!?

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 03.03.08 20:05 Tsiteeri

Alustuseks võrdle nt kaanetihendeid. Seal annab nii mõndagi välja lugeda juba.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kcl
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.08 20:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Alustuseks võrdle nt kaanetihendeid. Seal annab nii mõndagi välja lugeda juba.

Sellele mõtlesin ise ka aga kuna praegu mõlemad mootorid lahti võtmata siis kukub see variant ära.Poest selletarbeks uusi tihendeid ka ei hakka ostma...

Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake

postitati 04.03.08 07:17 Tsiteeri

Tihendid on erinevad!

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 04.03.08 08:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kcl
Kas 12V ja 30V kaaned on omavahel vahetatavad ja kas 30V kaaned istuvad ilma suurema modifitseerimiseta aah-i(12V) ploki peale?

Sellised ümberehitused eeldavad ka seda, et neid läbiviia üritav inimene ka natuke netiavarusi ja varuosakoode sisaldavaid katalooge võrrelda oskab(täitsa omast intelligentsist). Kui juba siit hakatakse selliste asjade kohta küsima, siis IMO ei saa need asjad ei kunagi teoks või on üldse teostamatud. See on võrreldav mistahes turbotamisteemadega juba.

Ma tean, et sa ei mõelnud seda nii, aga ma arvan, et sa oleks võinud ka ise natuke eeltööd teha enne seda kui teema siia püsti tõmbasid. Siis oleks see teema olemata jäänud.

Aga palun :)
V8

PS! Kui sa isegi tihendeid uusi ei raatsi osta, siis .......

S8 http://images.spritmonitor.de/1565415_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.png Die Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kcl
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.08 12:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Tsitaat:
Algselt postitas: kcl
Kas 12V ja 30V kaaned on omavahel vahetatavad ja kas 30V kaaned istuvad ilma suurema modifitseerimiseta aah-i(12V) ploki peale?

Sellised ümberehitused eeldavad ka seda, et neid läbiviia üritav inimene ka natuke netiavarusi ja varuosakoode sisaldavaid katalooge võrrelda oskab(täitsa omast intelligentsist). Kui juba siit hakatakse selliste asjade kohta küsima, siis IMO ei saa need asjad ei kunagi teoks või on üldse teostamatud. See on võrreldav mistahes turbotamisteemadega juba.

Ma tean, et sa ei mõelnud seda nii, aga ma arvan, et sa oleks võinud ka ise natuke eeltööd teha enne seda kui teema siia püsti tõmbasid. Siis oleks see teema olemata jäänud.

Aga palun :)
V8

PS! Kui sa isegi tihendeid uusi ei raatsi osta, siis .......

Tüüpiline! Ootasingi seda millal keegi mulle lõpuks sellise vastuse kirjutab, sr-i foorumis oleks see siiski kiiremini tulnud:)
Kuna mul antud asjaga kiire ei ole siis on ka eeltöö piirdunud esialgu ainult autodata ja paari netilehe sirvimisega.
Minu meelest võiks see alafoorum siis üldse olemata olla kui tegelikult võiks kõik need inimesed oma murega kuhugi remonditöökotta saata.
Ja see ei ole mingi "turbotamise" teema ,see siin on lihtsalt üks küsimus mis otsib endale kogemustel põhinevat vastust.

Parimat,
Kaspar

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 04.03.08 12:57 Tsiteeri

Nii. Kuna sa ise nii laisk oled, siis siin sulle erinevused:
Klapikambrikaaned
Klapikambrikaanetihendid
Plokikaaned
Plokikaanetihendid
Vänt on erineva koodiga(lõputähed)
Keps on erineva lõpuga
Hammasrihmaratas vända otsas erinev lõpp
Klapid erinevate lõppudega
Nukkvõllid
Kaks hammasrihmakambrikaant
Alumine hammasrihmakambri kaan on erineva lõpuga
Õlipumbal on detailides erinevused
Mootoril juhtmestikul lõpp erinev
Pakun et kolb on erinev

Minupärast võid ju proovida. A ära hakka siin lahmima, et sr.org see ja see. Sind vähemalt üritatakse aidata.
Kas maksad mulle mu aja kinni nüüd?

Palun veelkord.
V8

S8 http://images.spritmonitor.de/1565415_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.png Die Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kcl
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.08 14:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Nii. Kuna sa ise nii laisk oled, siis siin sulle erinevused:
Klapikambrikaaned
Klapikambrikaanetihendid
Plokikaaned
Plokikaanetihendid
Vänt on erineva koodiga(lõputähed)
Keps on erineva lõpuga
Hammasrihmaratas vända otsas erinev lõpp
Klapid erinevate lõppudega
Nukkvõllid
Kaks hammasrihmakambrikaant
Alumine hammasrihmakambri kaan on erineva lõpuga
Õlipumbal on detailides erinevused
Mootoril juhtmestikul lõpp erinev
Pakun et kolb on erinev

Minupärast võid ju proovida. A ära hakka siin lahmima, et sr.org see ja see. Sind vähemalt üritatakse aidata.
Kas maksad mulle mu aja kinni nüüd?

Palun veelkord.
V8

Minu meelest üritasite te kõigepealt mind maha teha mitte aidata.Aga hea küll.Tore ,et viitsisite uurida ja oma aega raisata kuigi seda ma ju ei palunud!Sellega vastasite minu küsimuse teisele poolele mida ma juba ise laiaslaastus loogiliselt järeldasin aga nüüd ehk leidub siin ka inimene kes võib kindlalt väita ,et need kahe erineva mootori plokikaaned ei ole ilma suuremate modifikatsioonideta vahetatavad!?

Tänan veelkord V8:)

serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.08 20:12 Tsiteeri

Ehk on sellest abi:

AAH tihend (klõpsi pildil suurendamiseks):
http://serxx.tmkk.ee/audiclub/aah_tihend_500.jpg

30V tihendit kõrvale panna kahjuks pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.1% - SQL: 78.9%]