Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi A6 1.9tdi teeb kahtlast häält (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1678)
Vembut
huviline

Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.9tdi

postitati 01.03.08 10:28 Tsiteeri
Audi A6 1.9tdi teeb kahtlast häält

Nimelt olen nüüd seda autot omanud 4-5 päeva ja on sõidu ajal kõrva hakkanud kahtlane häält. Eriti hästi lööb välja kui sõidan linnas 60-ga ja neljanda käiguga, aga ka kiirendades annab seda häält iga käiguga. Ei oska nagu kirjeldada seda, mingit värinat ta ei tekita. Ostes vahetati summuti kummitripid ära, mina ei oska seda nagu millegagi seostada, kui siis seda et mingi summutaja kaitseplekk on lahti või miskit sellist. Hakkan häirima jubedalt juba see hääl.
Ehk oskab keegi miskit öelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 01.03.08 14:07 Tsiteeri

Kas kohapeal kaasi andes lööb ka selle hääle sisse. kui nii siis tuleks auto ülesse tösta ja lähemalt uurida altpoolt.
endal kunagi lõi teatud pööretel sõitmisel kõrina sisse, tükk aega arvasin et söelad, kuid lõpuks selgus läbiroostetanud sumbutikinnitus

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vembut
huviline

Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.08 17:59 Tsiteeri

uurisin ja koha peal tekib sama hääl, aga kergelt, kui vedu taga siis on seda häält eriti hästi kuulda. ma ise arvan ka millegi pärast et sumpa teema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 01.03.08 18:41 Tsiteeri

Tore teema.Sa ei oska täpselt kirjendada millist häält auto teeb aga ootad et keegi võiks mingisuguse diagnoosi interneti teel panna.Ma millegi pärast kahtlen et siin foorumis selgeltnägemis võimetega inimesi on:o
ps.üha rohkem tekib siia foorumisse teemasid a la mul miskit kiliseb,või koliseb vahest jõnksutab jne.Kui oled juba autoomanik ja ise mitte mütsigi ei jaga leia see mõnisada krooni remondimehele kes Sinu autole diagnoosi paneb.Endal süda rahul ja ka teistele ohutum.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 01.03.08 19:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Tore teema.Sa ei oska täpselt kirjendada millist häält auto teeb aga ootad et keegi võiks mingisuguse diagnoosi interneti teel panna.Ma millegi pärast kahtlen et siin foorumis selgeltnägemis võimetega inimesi on:o
ps.üha rohkem tekib siia foorumisse teemasid a la mul miskit kiliseb,või koliseb vahest jõnksutab jne.Kui oled juba autoomanik ja ise mitte mütsigi ei jaga leia see mõnisada krooni remondimehele kes Sinu autole diagnoosi paneb.Endal süda rahul ja ka teistele ohutum.

Jutt jumala õige aga..........nahui seda foorumit siis vaja.
Inimene tuli, mõtles et küsiks, aga ei oska kirjeldada oma probleemi.
Ei ole vaja siis kohe turja karata, inimene tahtis väheke suhelda (selle jaoks on ka muidugi jutukad, aga tal oli point olemas, midagi plärises)
Võtkem vähe vabamalt
Peace

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vembut
huviline

Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.08 20:43 Tsiteeri

No vabandust A4TQ, lihtsalt mõtlesin et äkki keegi miskit oskab öelda kust vaadata enne kui läheb kellegile maksma miskit.
Aga no kui ette jäi siis pole miskit teha.

andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 02.03.08 16:24 Tsiteeri

oli ventoga sama asi, kuskilt alt midagi vibreeris ja tekitas spetsiifilist heli, viskasin pilgu töötava mootoriga auto alla ja probleem selguski nagu nõiaväel

see oli sumpsi püti peal olev kate, mis oli ühest kinnitusest lahti, 2 minutit tööd ja rohkem oma käes seda häält enam ei kuulnud
nii, et vaata üle oma asjad seal, ilmtingimata ei pea iga asjaga teenidnusse jooksma

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.6% - SQL: 74.4%]