Svensson
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 2.0 1995
|
|
Pred
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Merida Matts HFS XC 3000
|
postitati 02.03.04 11:16
|
|
|
Nägin Tartus samasugust Passatit oma maja juures,TDI, peeglid kerevärvi mingi blond naine oli roolis.Numbrit ma kahjuks ei mäleta.Iseasi muidugi see
et selliseid autosid võib palju olla.
|
|
|
|
Pred
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Merida Matts HFS XC 3000
|
postitati 23.03.04 14:45
|
|
|
Nii see auto, mida mina nägin ei olnud sinu oma, teine number.
|
|
|
|
Svensson
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.04 14:27
|
|
|
Ei hakka eraldi teemat tegema vaid küsin siinsamas. Võib-olla jätan selle küsimusega naiivitari mulje aga küsin enivei. Kas kellelgi on olnud kogemust
autovargust uurivate politseiametnikega? St kas üleüldse toimub mingit uurimist või viskab mingi tont toimiku lihtsalt oma sügavasse sahtlisse ja
võtab 5 aasta pärast välja, et hävitamisele anda? Mulle saadeti koju lihtsalt kiri, et vastavalt teie avaldusele on alustatud uurimist selles ja
selles asjas aga mitte keegi ei ole võtnud minuga ühendust, et täpsustada asjaolusid, küsida midagi vms. Huvitav kas minu kui kannataja avaldus
politseile ongi ainus asi mida ka nö tunnistuse andmisena kasutatakse? Kohati jääb mulje, et ise suutsin paari päevaga rohkem teada saada kui
politseid üleüldse huvitaks. Varguse koha kõrval bensiinijaamas olid kaamerad, leppisin seal kokku, et töönädala alguses tullakse salvestusi vaatama.
Kohale minnes olid salvestused millegipärast üle lindistatud st neid ei olnud enam. Mind huvitab miks politsei selliste asjade vastu huvi ei tunne.
Kahetsen elu lõpuni Audi mahamüümist... Loll otsus.
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 10.06.04 15:04
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Svensson
Ei hakka eraldi teemat tegema vaid küsin siinsamas. Võib-olla jätan selle küsimusega naiivitari mulje aga küsin enivei. Kas kellelgi on olnud kogemust
autovargust uurivate politseiametnikega? St kas üleüldse toimub mingit uurimist või viskab mingi tont toimiku lihtsalt oma sügavasse sahtlisse ja
võtab 5 aasta pärast välja, et hävitamisele anda? Mulle saadeti koju lihtsalt kiri, et vastavalt teie avaldusele on alustatud uurimist selles ja
selles asjas aga mitte keegi ei ole võtnud minuga ühendust, et täpsustada asjaolusid, küsida midagi vms. Huvitav kas minu kui kannataja avaldus
politseile ongi ainus asi mida ka nö tunnistuse andmisena kasutatakse? Kohati jääb mulje, et ise suutsin paari päevaga rohkem teada saada kui
politseid üleüldse huvitaks. Varguse koha kõrval bensiinijaamas olid kaamerad, leppisin seal kokku, et töönädala alguses tullakse salvestusi vaatama.
Kohale minnes olid salvestused millegipärast üle lindistatud st neid ei olnud enam. Mind huvitab miks politsei selliste asjade vastu huvi ei tunne.
|
Inim- ja raharessursi nappus
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 10.06.04 15:16
|
|
|
Mul jäid tõsiselt hinge kriipima Svenssoni kommentaari viimane lause (kohale minnes olid salvestused millegipärast üle lindistatud st neid ei
olnud enam). Üldine pohhuism ja hoolimatus teise inimese mure vastu võib olla selle põhjuseks. Äkki olen natuke paranoiline, kuid harjunud küsima
endalt, kes selle pealt profitit võis lõigata? Vargusest oldi ju bensujaamas teadlikud, samuti teadsid ka vargad bensujaamas olevatest kaameratest,
kui see vargus just arengupeetusega jõmmihakatiste elu esimene vägitükk polnud. Jääb mulje, nagu RAHA nimel taas keegi
süütu inimene ohvriks toodud, seda juba kõrgemal kui autovarga tasemel
|
|
|
Svensson
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.04 15:34
|
|
|
Ah selliseid paranoilisi hetki tekkis mul seal ringi tallates endal kah küll ja küll. Lisaks sellele bensujaamale on seal Idakeskuse parkla sissesõidu
kõrval kohe mingi baar või staloovaja vms. Käisin seal kah uurimas, et kas mingeid kaameraid neil äkki kuskil on. Noja seal vahtis 3 tibi baarileti
taga ja kogu selle aja (umbes 2 minutit) mis ma nendega suhtlesin ei öelnud ükski neist mulle ühtegi sõna, ainult noogutused ja pearaputused. Ja mulle
tundub et see kidakeelsus ei olnud tingitud mitte ainult mõningase keelebarjääri olemasolust kuna proovisin ikka mingil viisil ka po russkii.
Kahetsen elu lõpuni Audi mahamüümist... Loll otsus.
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 10.06.04 16:01
|
|
|
Teadmiseks neile, kes kunagi sama jama otsa võivad sattuda: kui on üks kord vaid ülelindistatud, siis on võimalik ka seal "all" olev
materjal taastada veel suht kerge vaevaga. Sama lugu ka nende kaameratega, mis salvestavad kõvaketastele või muud tüüpi infokandjatele. Omal on
itimeestest sõbrad päästnud samal viisil ülefilmitud digikaamera mälukaardi. Siin foorumis suht palju arvutiinimesi, et kindlasti keegi oskab aidata
häda korral
Minu kaastunne - lisaks autost ilmajäämisele võib ikka eriti s*tt tunne olla selle avastusega, kuivõrd organiseeritud see kuritegevus on Loodetavasti teevad nad mõnikord ka vigu ja lähevad kõik ükshaaval (ja
kakshaaval ja kolmhaaval jne) riburadapidi mullatoidule
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 10.06.04 16:12
|
|
|
Ah selliseid paranoilisi hetki tekkis mul seal ringi tallates endal kah küll ja küll. Lisaks sellele bensujaamale on seal Idakeskuse parkla sissesõidu
kõrval kohe mingi baar või staloovaja vms. Käisin seal kah uurimas, et kas mingeid kaameraid neil äkki kuskil on. Noja seal vahtis 3 tibi baarileti
taga ja kogu selle aja (umbes 2 minutit) mis ma nendega suhtlesin ei öelnud ükski neist mulle ühtegi sõna, ainult noogutused ja pearaputused. Ja mulle
tundub et see kidakeelsus ei olnud tingitud mitte ainult mõningase keelebarjääri olemasolust kuna proovisin ikka mingil viisil ka po russkii.
|
Zansibar on vist koha nimi ja seda külastav kontingent ei erine kuigi väga sinu auto vastu huvi tundnud isikutest
|
|
|
|
prt
huviline
Registreerunud 28.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: LR Discovery
|
postitati 14.06.04 08:45
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja kopamees
|
Inim- ja raharessursi nappus |
küsisin "naljapärast", et kuidas minu kadunud auto otsimine edeneb, siis selgus, et oktoobris varastatud auto toimik oli juba märtsiks
kuskil kapis
|
|
|
riks
huviline
Registreerunud 11.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: 1,8tq avant,coupe 2,2tq
|
postitati 14.06.04 09:27
|
|
|
politsei ära aja naerma need ei tee mitte sittagi kui neid vaja ei ole siis on mehed trahvi tegema ,aga kui midagi endal nende poolt abi vaja siis on
TÜHI KOHT.selline on siis eesti politsei jube.
|
|
|