ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 19.02.08 18:03
|
|
|
Kõrvalistuja uksele klaasitõstuki nupu installimine - kas on võimalik?
Ehk tobe pealkiri selles mõttes et nagunii on võimalik aga ma parem sõnastaksin selliselt et kui keeruline. Eeskätt on siis tegemist Audi 100-ga.
Esiustes olevad aknadklaasid on elektriliselt tõstetavad aga taga väntadega. Juhi ukse sees on mõlema akna jaoks olemas lülitid aga kõrvalistuja pool
on uks selles mõttes plank et seal pole tõesti mitte kui midagi. Tobe ja tüütu on kõrvalistujale kogu aeg kui ta soovib - akent yles/alla lasta.
Ühesõnaga siis tekkis küsimus et kas eeskätt keegi on seda ise aretanud. Teiseks et kas võib olla ukse sees selle jaoks kaabeldus või peab hakkama ise
nikerdama. Oodatud siis nõuanded. Ennem ei hakka lahti kiskuma ... Ette tänades 
XZN M16
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 19.02.08 18:19
|
|
|
ikka on võimalik. sul läheb vaja seda plastikosa kuhu sisse nupp käib ja nuppu. juhtmed ühendad aknatõstuki mootorist lahti ja ühendad nuppu külge ja
nuppust aknatõstuki mootoriga. jääb siis kaks nuppu paralleelselt juhipool(kõrvalistuja akna oma) ja kõrvalistuja pool. endal 4x el.akende paigaldus
seljataga juba 
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 20.02.08 08:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
ikka on võimalik. sul läheb vaja seda plastikosa kuhu sisse nupp käib ja nuppu. juhtmed ühendad aknatõstuki mootorist lahti ja ühendad nuppu külge ja
nuppust aknatõstuki mootoriga. jääb siis kaks nuppu paralleelselt juhipool(kõrvalistuja akna oma) ja kõrvalistuja pool. endal 4x el.akende paigaldus
seljataga juba |
Nii huvi pärast,et palju selline asi maksma läks,kui palju aega võttis,kui tagumised ka el. akendeks tegid?
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.08 08:28
|
|
|
no tegelt olid mul ees el.aknad olemas juba aga tegin natuke ringi. vaja läks 2 el.tõstukit (tagumiste ukste jaoks) juhtmed(ei mäleta täpselt kui
palju aga palju ) nuppud, uued polstrid. kuna sisse läks samal ajal ka
el.nahksisu siis polstrid olid kohe olemas. nuppud ja tõstukid - 600.- juhtmed 5-8eek/m. istmetega läks mul üks päev(pidin kinnitused ringi tegema) ja
tõstukitega läks natuke vähem aega aga pead vist päevaga arvestama. skeemi ühendamiseks leiad foorumist. on täitsa olemas.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 24.02.08 16:36
|
|
|
Nüüd ilmnesid järgmised jamad. Sain lammutusest endale vastava kujuga käepideme ning kiskusin nädalavahetusel polstri maha et uut paigaldada. Lüliti
ja kõik muud asjad on paigas aga siis selgus et see käepide mis ma sain on oma mõõtmetelt kitsam ja samas ei katnud enam puit dekoori serva ära.
Siinkohal olekski palve, et kui kellegil juhtub olema ära müüa sellist kõrvalistuja käepidet mis oleks lüliti avaga ja sobiks siis annaks privas teada
(tln-või lähiymbrus) panen siia ka pildi hetkelisest seisust - silmaga on näha, et käepide peaks olema suurem.

XZN M16
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.08 16:53
|
|
|
mul on ka neid vaja, hetkel on inglismaa auto pealt ja see ukselink jookseb mööda ülemist serva harjusin ära aga suht imelik on
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.08 17:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
mul on ka neid vaja, hetkel on inglismaa auto pealt ja see ukselink jookseb mööda ülemist serva harjusin ära aga suht imelik on |
Kusjuures ka minu oma on saadud Inglismaalt pärit auto küljest. Tabasalust audilammarist tõin. Huvitav kas inglismaalt pärit masinatel on selline
eripära et nad kitsamad on need käepidemed. Osadel audidel on nad sellelsse nahkosasse installitud (käetugi) aga sinna ei taha nagu mingi hinna eest
aretama hakata sest see variant on sobivaim
XZN M16
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
postitati 24.02.08 17:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Nüüd ilmnesid järgmised jamad. Sain lammutusest endale vastava kujuga käepideme ning kiskusin nädalavahetusel polstri maha et uut paigaldada. Lüliti
ja kõik muud asjad on paigas aga siis selgus et see käepide mis ma sain on oma mõõtmetelt kitsam ja samas ei katnud enam puit dekoori serva ära.
Siinkohal olekski palve, et kui kellegil juhtub olema ära müüa sellist kõrvalistuja käepidet mis oleks lüliti avaga ja sobiks siis annaks privas teada
(tln-või lähiymbrus) panen siia ka pildi hetkelisest seisust - silmaga on näha, et käepide peaks olema suurem.
|
Minu meelest käivad sellised lülititega lingid tagumistele ustele. Ees peaks olema lõlitid käetugedes.
joyrider
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 24.02.08 17:20
|
|
|
ees on ka ikka sama sugused aga see asi on et see käepide on sellise varjandi oma millel pole puit liistu.Ma ka alles hiljuti vahetasin ukse polstrid
ära ja olid sama asi aga õnneks sain laiad lingid ukse polstriga kaasa
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 24.02.08 17:20
|
|
|
Ei, vaid juhiuksel on käetoe sees.
Vt pilti (vabandust suvalise a24 linkimise eest).
Tsitaat: | Algselt postitas: jokker
Minu meelest käivad sellised lülititega lingid tagumistele ustele. Ees peaks olema lõlitid käetugedes. |
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
postitati 24.02.08 17:25
|
|
|
Ma suhtkoht oletasin ka, lihtsalt nagu nendel audidel, mis ma näinud olen, on käetoes olnud.
joyrider
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.08 20:02
|
|
|
Aga äkki keegi oskab soovitada kust sellist käepidet võimalik hankida oleks. Mõnd tallinnas olevat head lammarit vms?
XZN M16
|
|
|
|
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad(132 kiluvatti),Avensis (130 kiluvatti)
|
postitati 24.02.08 20:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokker
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
|
Minu meelest käivad sellised lülititega lingid tagumistele ustele. Ees peaks olema lõlitid käetugedes. |
mul on kõrvalistuja uksel samamoodi lingi juures see lüliti.
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 24.02.08 20:16
|
|
|
Aga sa poe hindu oled uurinud, sest tänapäeval saab poest vahel isegi mitu korda odavamalt kui romulast. Ise nt otsisin tagaustele väikest tihendiriba
mille eest küsiti romulast üle tonni aga poest sain 500-.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|