Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: probleem kindlustusega (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1264)
Põta
huviline

Registreerunud 29.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: D3, B2 CQ, B1 80 73a.

postitati 12.02.08 14:52 Tsiteeri
probleem kindlustusega

asi siis järgmine et kunagi sõideti mu autol külg maha lugu siis järgmine et läksin remondi töökotta tuldi vaadati auto üle, kalulatsioon tehti 26tuhande krooni peale kuna autol kolmekihi värv . läksin siis kõikide poolt kiidetud IF kindlustusse ja sealt öeldu jahmatas mind...kuna auto nii vana 86 aasta (Audi 200 avant quattro) öeldi mulle et meil pole võimalik autot korda teha kuna see kalkulatsioon on ulmeline...tema pakkus mulle et nemad saaksid teha mingisuguse hüvituse vms. kui jutt läks summade peale ei osanud ta miskit öelda...oli see kahjukäsitleja välja ostinud auto24jast mingid esiveolised 200 umbes 20 tuhande piires ja ajas et see auto lihtsalt ei maksa nii palju jne...kuigi ostsin ise 35 000eekuga. tekib selline küsimus et miks ma üldse teen seda kindlustust enda autole kui sellest tolkku pole?! kas eesti seadustes on miskit selle kohta kirjutatud et kui mina soovin enda autot avariieelsesse seisukorda siis pean ma seda ka saama või mitte? müügile ütlen kategoorilise ei...minul mõistus otsas...oskab ehk keegi soovitada kuhu peaksin pöörduma või mida tegema?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karuh
huviline

Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.08 15:25 Tsiteeri

Soovitus selline ,et ÄRA ANNA ALLA! Käi seni pinda kuni saad oma tahtmise või oma soovitud hinna! Mul tuttaval oli sarnane teema ja ta sai mõistliku lahenduse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 12.02.08 16:59 Tsiteeri

Need kindlustus firmad kõik ühesugused. Omal oli ka sügisel probleem ja ei tahetud kuidagi korda teha või siis mõistliku vaheraha anda ega müügirahagi kui auto neile oleks jäänud. Peab pidevalt neile närvidel käima ja suutma tõestada, et auto on rohkem väärt kui need mis auto24-jas müügis on. Mõtlen just odavama otsa masinaid. Minul see igatahes õnnestus ja esialgselt pakutule sain peaaegu pool juurde räägitud. Nõustun eelkõnelejaga, et ära anna alla. Nemad on ainult oma kasumis kinni. See, et kui korras või mittekorras Su auto on neid ei huvita. Nende pärast võiksid Sa edasi kas jala käia või bussiga sõita. Edu !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Põta
huviline

Registreerunud 29.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: D3, B2 CQ, B1 80 73a.

postitati 12.02.08 17:18 Tsiteeri

hmm ma arvan tõesti et valin audi 200ga sõitmise asemel linnaliini bussi:D:D
alla ei anna juba nii lihtsalt:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 12.02.08 17:20 Tsiteeri

Võid ka liikluskindlustus fondis käia.
mustamäe teel täpset nr ei mäleta.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.0% - SQL: 72.0%]