Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C5 98a. 2.8 142kw aknad lähevad ise alla? (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2261)
axxx86
huviline

Registreerunud 08.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.08 07:46 Tsiteeri
Audi A6 C5 98a. 2.8 142kw aknad lähevad ise alla?

Tere,
Kas keegi oskaks öelda mis probleem võiks olla kui aknad hakkavad suvalisel hektel ise alla minema ja kesklukk läheb maha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 11.02.08 08:03 Tsiteeri

Üks võimalik variantidest on näiteks katkine juhiukse lukk. Lase elektrikul üle vaadata.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
axxx86
huviline

Registreerunud 08.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.08 08:37 Tsiteeri

aga küsimus kui palju võib mõjuda kondents!

Kuna talvel vahepeal sadas lumi sisse nati ja siis sai mõni koht ehk niiskust!

Ja siis lühistab teinekord ära!
Sest aknad lähevad mul alla ainult siis korraga kui puldi pealt hoian all keskluku avamist!

Hamzik
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 11.02.08 08:44 Tsiteeri

Pakun kah ukselukku (juhi oma). Endal oli sama asi, et lambist lükkas kõik aknad alla ja keskluku lahti. Veateade andis juhiukse luku. Seda, kas kondents seda ukselukul teeb, ei oska öelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
axxx86
huviline

Registreerunud 08.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.08 08:46 Tsiteeri

sel juhul lasen läppariga diagnostikaga ka veel üle .. ei saanud seda ennem proovida...
aga tänud info eest!

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.08 08:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: axxx86
aga küsimus kui palju võib mõjuda kondents!

Kuna talvel vahepeal sadas lumi sisse nati ja siis sai mõni koht ehk niiskust!

Ja siis lühistab teinekord ära!
Sest aknad lähevad mul alla ainult siis korraga kui puldi pealt hoian all keskluku avamist!

Niiskus mõjutab väga seda asja ma arvan. A6 luku ehitus on selline totakas veits et sinna koguneb väga kergelt vesi ja niiskus. Sealt need hädad pihta hakkavad.

Kõik aknad peavadki alla minema kui hoiad nuppu all. Kui kinni paned ja nuppu all hoiad siis lähevad kõik aknad üles.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
axxx86
huviline

Registreerunud 08.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.08 08:54 Tsiteeri

jap selles mõttes ma mõtlesingi , et muidu lähevad korraga kõik aknad lahti ja kinni puldist hoides, aga siis lähevad läbi keskluku lahti nii uksed kui ka aknad......

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.08 09:15 Tsiteeri

Kesklukust lähevad siis kah kui hoiad teda ühes asendis, kas siis lahti või kinni. Või sul on nii et nigu lahti teed hakkab aknaid alla ajama?

axxx86
huviline

Registreerunud 08.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.08 09:20 Tsiteeri

ei..
peal hoides ainult .. aga see peaks ok olema ja samamoodi kinni pannes et nii kaua laseb aknaid üles kui peal hoida.

see keskluku suvaline avamine ja akende avanemine on pm tekkis talvel algul mõtlesin et läksin ise vastu puldile.. aga kui ta pärast seda tegi veel mõned korrad siis ei saanud õige olla.. algul oli vahe pikk. aga nüüd on tihedamaks läinud.. nö teine kord ei lähe üldse alla ja siis päevas mitu korda!

priit667
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 1,8T

postitati 13.02.08 12:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hamzik
Pakun kah ukselukku (juhi oma). Endal oli sama asi, et lambist lükkas kõik aknad alla ja keskluku lahti. Veateade andis juhiukse luku. Seda, kas kondents seda ukselukul teeb, ei oska öelda.

Tunneks huvi ,et kuidas korda said. Mul tundub sama jama olevat. Kui tõmban juhi ukse sellest keskluku plokist juhtme tagant ja panen puldist lukku, siis kõik toimib ja lahti ei pillu enam. muidugi sellisel juhul tuleb juhiuks võtmega lukku panna. Aga kui juhe taga siis ei lase puldist lukku panna. Ja kui lasebki siis varsti ikka teeb kõik lahti. Kas siin võib siis probleem olla selles ukseluku juures olevas plokis?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Hamzik
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 13.02.08 13:49 Tsiteeri

Lukk vahetati ära

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Ls
huviline

Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.08 14:18 Tsiteeri

mulle ennustati, et varsti hakkab ka sedasi juhtuma.:)
Probleemiks siis ukse avamise (juhipoolse) andur, kahjuks aga seda andurit ei saa vahetada ilma lukku vahetamata. 2-2500 vist umbes luku hind.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.08 14:24 Tsiteeri

Mul parandati lukk ära taufis. Ma täpselt eitea mis katki oli ja mis tehti, aga korda tehti ja enam jamasid pole.

priit667
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 1,8T

postitati 13.02.08 16:51 Tsiteeri

Lähen lasen ka homme juhtme taha panna, ks siis näeb mis saama hakkab. Aga üldjuhul olen laur`ga ühel meelel, et asju saab üldiselt ikka parandada, ei pea kohe poodi tormama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 13.02.08 22:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ls
mulle ennustati, et varsti hakkab ka sedasi juhtuma.:)
Probleemiks siis ukse avamise (juhipoolse) andur, kahjuks aga seda andurit ei saa vahetada ilma lukku vahetamata. 2-2500 vist umbes luku hind.

S6 ukseluku kohta ei oska öelda, aga a6 c5 kerga ukselukud on parandatavad kui oskad tinutuskolbi käes hoida. Vaja ainult niiskuse poolt ära sööbinud voolurajad asendada "sillaga" ja kui mikrolülitites viga siis osta romulast parem poolne või taga ukselukk ja sealt saad väga ok mikrolülitid. Sama käib ka ukse kinni\lahti lüliti kohta.ca 300 eek küsitakse paremapoole ukse lukust, tagumiste lukkude hinda ei tea.:)

Ls
huviline

Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.08 21:39 Tsiteeri

sain endal siis korda. Otsustasin mitte soovitatud uut osta ja viisin ühe hea vene kuti kätte , kes ennegi mul töid teinud ja ta parandas 400. eest ära. Noor tehnik või A-sound töötab.:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.1% - SQL: 71.9%]