Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 esisilla reguleerimise teema (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2733)
smi
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 -95 92kw

postitati 07.02.08 12:02 Tsiteeri
A4 esisilla reguleerimise teema

Millistest kohtadest reguleeritakse A4 -95a esisilda? Ok kokkujooksu saab rooli otste juurest timmida, aga ratta külgkallet?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 07.02.08 12:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: smi
Millistest kohtadest reguleeritakse A4 -95a esisilda? Ok kokkujooksu saab rooli otste juurest timmida, aga ratta külgkallet?

Külgakalle - ülevalt rattakoopa pealt, seal on 3 polti ( kapotialt näha ), mida saab liigutada, sealt saab lisaks külgkaldele reguleerida nii järeljooksu jne jne.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
smi
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.08 13:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Tsitaat:

Külgakalle - ülevalt rattakoopa pealt, seal on 3 polti ( kapotialt näha ), mida saab liigutada, sealt saab lisaks külgkaldele reguleerida nii järeljooksu jne jne.

Neid polte tean, aga sealt ei saa ju suurt midagi liigutada kuna amordi püstaku otsas olevas kronsteinis (see sama mille külge need kolm polti kinnituvad) on ju sellised "nibud" mis istuvad amordikoopas olevas augus. Liiguta mis võimalus max 3mm.

Miks ma seda asja uurin, on see et vahetasin kõik õõtsad välja ja nagu selliste asjade juures ikka tehakse, siis käisin eile ka sillaregullis. Vähemalt seda ma palusin töökojal teha.

Ise olin tööde teostamise ajal ooteruumis ja ei näinud et mida ja kui palju keerati. Aga kapotti küll keegi lahti ei teinud ja nii palju kui ma seda veermikku ise alt poolt vaadanud olen, siis mingit reguleerimis kohta nagu all pool ka pole.

Et lasti mind päris üle või ei selle silla stendiga? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 07.02.08 13:28 Tsiteeri

no kas peale sillaregulli kisub veel? Kraavi või vastassuunda. Kas rehvi sööb? Kas rool on otse? Kui ei kisu ei kaku ja rool on otse, siis peaks sul sillaga kõik korras olema.

Terv.
Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
smi
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.08 13:36 Tsiteeri

Sirgel teel sõites ei kisu.
Rool on tsipa viltu, aga see võib tulla ka erinevatest rehvirõhkudest ka kulumis astmest. Võiks prooviks rattad omavahel ära vahetada, aga see selleks.

Aga kui ma õõtsade vahetuse olin lõpetanud, ajasin auto horisontaalsele pinnale, koormasin auto 140kg raskustega (esiistmetel) ja siis oli külg kalle esiratastel ligi 1cm. Ja seda on ta ka praegu. Veits palju äkki?

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 07.02.08 13:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Sirgel teel sõites ei kisu.
Rool on tsipa viltu, aga see võib tulla ka erinevatest rehvirõhkudest ka kulumis astmest. Võiks prooviks rattad omavahel ära vahetada, aga see selleks.

Aga kui ma õõtsade vahetuse olin lõpetanud, ajasin auto horisontaalsele pinnale, koormasin auto 140kg raskustega (esiistmetel) ja siis oli külg kalle esiratastel ligi 1cm. Ja seda on ta ka praegu. Veits palju äkki?

Mine käi korralikus sillapingis, mitte kuskil nurgataga, mida siit järeldada võib.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 07.02.08 13:58 Tsiteeri

Meenub, et mossedel sai ratta kallet muuta. Oma kogemuste juures (ca 10 autoga silla regullis käinud) julgen väita, et enamus autodel ei saagi ratta kallet muuta. Ratta kallet mõjutavad üldjuhul vedrud. Meenuta ära vajunud vedrudega kolmest bemmi - rattad taga täitsa lääpas. Äkki sul valed vedrud all või ära vajunud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Muhemees
huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro 2.5 Tdi Tiptronic

postitati 07.02.08 14:06 Tsiteeri

ma ei tea kuidas a4 on aga a6 c5 kerel igatahes ei saa esisilla kallet reguleerida, kõik on õõtsadega paigas. kui kalle vale siis õõtsad kulunud/ära vajunud. esisillas saab aint kokkujooksu regullida. erinevalt neliveolise tagasillast. seal saab nii mõndagi muuta.

Rene999
huviline

Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.8Q

postitati 07.02.08 14:44 Tsiteeri

Käisin ka mõni kuu tagasi sillastendis oma A4-ga ja seal mehed rääkisid, et sellisel külg kallet muuta ei saa.
Ise olin juures kui tehti, ning ei saa väita teadmatust autode suhtes. Esisilla ratta kallet saab ainult suuremaks muuta, kui alumised õõtsad paigaldada välimistesse aukudesse, mis on sillatala küljes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
smi
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.08 16:04 Tsiteeri

Et kogu silla reguleerimine seisnebki siis ainult kokkujooksu sättimises?

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 07.02.08 16:08 Tsiteeri

Reguleerida saab ainult kokkujooksu,kallet ei saa.
Kui tahad siis ülevalt kerest auke viilida soovitud suunas.
All sillas õõtsa ringi tõstes teise auku võib minna ringrada sõitma,siis on rattad nigu vanal 3 seeria bemaril lääpas all.
Ja olen sillareguleeriana töödanud 3 aastat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
smi
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.08 16:13 Tsiteeri

Jee jee, suurepärane. Siis võib kindlalt öelda, et Laki 7 taga hoovis olev autoremont on lihtsalt rahapeal väljas.

Vennad siblisid auto ümber 40 minutit ja pärast ütlesid, et "Päris heaks saime, neli sotti palun !"
:mad:

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.08 18:32 Tsiteeri

Tegelikkuses peaks seal esisillas mingeid seadeid muuta saama kui sillatala poldid lahti keerata.(Programm näitab sellist võimalust) Kui palju ja mida sellega muuta saab seda ei oska ma ütelda kuna pole seda kunagi praktiseerinud. Lihtsalt pole viitsinud sellise asjaga jamada ja pole otsest vajadust ka olnud. Olen ka ainult kokkujooksu keeranud.

A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 08.02.08 09:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Jee jee, suurepärane. Siis võib kindlalt öelda, et Laki 7 taga hoovis olev autoremont on lihtsalt rahapeal väljas.

Vennad siblisid auto ümber 40 minutit ja pärast ütlesid, et "Päris heaks saime, neli sotti palun !"
:mad:

Päris nii ikka vast pole. Mida sa ootasid üldse? Vahel polegi sild eriti paigast ära ja vaja vaid mõni millimeeter keerata paari polti... Regullimise hind on ikka sama. Ei sõltu kas reg maa on 1 mill või üks sent. Aga hea regulli järel rool peaks küll otse olema pärast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.08 16:55 Tsiteeri

huvitav,minu A4'l nüüd peale esisilla remonti esimesed rattad lääpas nagu 3-seeria bemmil.Homme sillaregulli.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 18.02.08 20:43 Tsiteeri

Minu A4l oli aga selline imelik fenomeen, et esimene kord, peale õõtsade vahetust tõusis esiots ca 1cm ja 2 korda vahetades samuti :D Nüüd mahub 205/55R16 rehviga rusikas (mitte just kõige väiksem) ratta ja rattakoopa vahele ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.08 19:12 Tsiteeri

täna sillaregull läbitud ja rattad all nii kuis peavad :).
Ja minu auto silma järgi küll ei ole tõusnud.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.8% - SQL: 71.2%]