reisser
huviline
Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress
|
postitati 07.02.08 10:19
|
|
|
pumba juurest tuleb õrnalt diislilõhna
mure siis selline et 2,5 tdi 85 kw. Tuleb pumba juurest diislilõhna ja kui panna käsi pumba alla siis saab selle ka märjaks nagu imbuks sealt kus läheb pumpa mootori poolt see juhtmepunt, kuid samas ei saa
täpselt aru ka. Ja ma ei tea kas sellest võib tingitud olla ka mul kytusekulu mis ni sujuvalt 10 toobi kanti jääb ja sealjuures enamus
maanteesõitu ma arvan et jutt piisavalt segane, niiet kes oskaks aidata
ja mu padajannist aru saab see võiks vähe nõukest anda.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 07.02.08 11:42
|
|
|
boschi pumpadel hakkab lekkima kaanetihendi vahelt, eriti peale seda kui reguleerida kütusekogust või hakata kasutama biokütust. Kui päris tilka alla
ei tule siis ei ole vast muretsemiseks olulist põhjust.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 07.02.08 12:31
|
|
|
Sama jama mu auto pumbaga ja juba aasta. Lekib kusagilt pumba eest, sealt kust torud pihustite peale lähevad. Täpset paika pole avastanud, kuna diisel
on suht hea ronima mööda metalli.
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
postitati 07.02.08 13:13
|
|
|
MInu autol oli ka torude juurest märg. Uued kaanetihendid ja asi korras.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 27.03.08 13:30
|
|
|
Tõstan vana teema üles, kuna peaks tihendi/tihendite vahetamisele mõtlema. Kas viimane kommenteerija vahetas ise tihendid? Mis tihendi hinnad oleks ja
kust minna neid küsima? Huvitab just selle kaane demonteerimine kust tulevad torud pihustitele(mis selle all peituda võib,midagi ebameeldivat)? Viide
mõnele lingile/pildile? Igasugune info teretulnud.
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
postitati 27.03.08 17:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jan-kos
Tõstan vana teema üles, kuna peaks tihendi/tihendite vahetamisele mõtlema. Kas viimane kommenteerija vahetas ise tihendid? Mis tihendi hinnad oleks ja
kust minna neid küsima? Huvitab just selle kaane demonteerimine kust tulevad torud pihustitele(mis selle all peituda võib,midagi ebameeldivat)? Viide
mõnele lingile/pildile? Igasugune info teretulnud. | Tihendid vahetasin ise ja midagi keerulist seal Sinu jaoks kindlasti pole. Kui
Tartusse satud siis Pärna tn. on Stikke kauplus. Seal on neid tihendeid nii komplektina kui üksikult. 2 kaane tihendit maksid umbes 100EEK. Komplekti
hinda ei mäleta. Sind huvitaval detailil on rõngastihend. Kui Sa Stikkes varem käinud ei ole siis väga asjatundlikku müüjat nähes üllatus
garanteeritud 
|
|
|
rainerj
huviline
Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Avant 1.9tdi 66kW, A4 Avant 1.9tdi 81kW
|
postitati 12.04.08 17:32
|
|
|
Tahaksin küsida 1.9tdi kaane tihendi vahetamise kohta. Kas kellelgi on selle kolmekandilise poldi lahti keeramiseks võtit või oskab soovitada, kus
seda saada? Teised poldid on 6-kant tähikvõtmega lahti keeratavad, aga üks on kolme kandiga.
|
|
|