Smileman
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 1.8t
|
postitati 05.02.08 16:55
|
|
|
Telgitagused
Ei tea kas kustutatakse teema kohe ära või mis.Aga proovia ju võib.
Lihtsalt huvitab mis seal telgitaga siis toimub,ehk siis kuhu tavaline ac liige ligi ei pääse.Mis peaks siis silmapaistvalt tegema et sinna saada.Ja
miks peaks sinna üldse pürgima??
|
|
|
Plinger
huviline
Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: koda Superb
|
postitati 05.02.08 16:57
|
|
|
Sellest on siin korduvalt juttu olnud. Otsi...
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Smileman
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.08 17:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Smileman
Ei tea kas kustutatakse teema kohe ära või mis.Aga proovia ju võib.
Lihtsalt huvitab mis seal telgitaga siis toimub,ehk siis kuhu tavaline ac liige ligi ei pääse.Mis peaks siis silmapaistvalt tegema et sinna saada.Ja
miks peaks sinna üldse pürgima?? |
eks siis tuleb hakkata sõpru juurde otsima omale.Hetkel ei tea kedagi kes seal sees oleks.Muus asjad peaks vist korras olema.
Põhjus miks tahaks ligi saada on see,et ma esmane auto omanik.Ja tunnen asja vähe,aga huvi on suur.Ja loeks uuriks kõike ja võimalikku
kõikjalt.Loomulikult mitte kellelegi teisele,et keegi ei arvaks et mul mingi muu vajadus sinna saada
|
|
|
Smileman
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.08 17:42
|
|
|
kas olen seda siis teinud v??
|
|
|
olbert
huviline
Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant
|
postitati 05.02.08 19:44
|
|
|
mul ka piiratud juurdepääs. kedagi tuttavat sees ei ole ja kuhugi üritustele ka jõudnud ei ole. ei tea, kas saangi üldse?
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
|
|
|
|
Smileman
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.08 19:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olbert
mul ka piiratud juurdepääs. kedagi tuttavat sees ei ole ja kuhugi üritustele ka jõudnud ei ole. ei tea, kas saangi üldse? |
hoian sulle siis põialt
a4 1.8t
|
|
|
|
niinekas
huviline
Registreerunud 29.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.08 19:50
|
|
|
Ärge muretsege, sama siin kuigi juba ammu Foorumis lugeja.
Ja tunnen ka mõnda, lihtsalt pole kunagi seda ajama hakanud.
Mõnikord tahaks ise kah ikka kiigata ilusaid audi`si, aga ei saa. 
Ok, tunnen tean siis järgmisi kasutajaid: meelo; audi939; kollerimees, mõnda veel kasutaja nime järgi aga neid inimesi näost näkku.
/niinekas/
|
|
|
|
Smileman
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.08 19:52
|
|
|
a4 1.8t
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.08 19:55
|
|
|
oeh
http://foorum.audiclub.ee/forumdisplay.php?fid=7
hoidke sellel alafoorumil silma peal
ja kui tõesti midagi ei toimu, võtke viljandi poistelt eeskuju: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=49318
ei ole ju NII raske?
muide, smileman, "muuda" ja "tsiteeri" nupu oled sa juba üles leidnud, kui sa nüüd muutmise ajal vaatad selle kastikese alla, kuhu sisse sa oma
jutu kirjutad, siis seal on rida: Kustuta see postitus, sinna ette saad lindu panna ei ole vaja keset kusemist tühja posti jätta
|
|
|
|
Smileman
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
postitati 06.02.08 12:18
|
|
|
minu kogemus suletud foorumi küljelt.
hulk inimesi kirjutab oma auto kallal tehtud tegemistest (n.ö elektrroniline päevik) ja kogu lugu. ah jaa - paar väga kinnist üritust on kah sealt
läbi käinud hulga aastate jooksul. sisuliselt kogu info newby'le on avatud osakonnas olemas ja veelgi rohkem. hulgi on lingitud ka igasugustele
välislinkidele, seega lugemist VÄGA pikaks ajaks.
ainuke vajadus miks sul hetkel võiks või peaks olema suletud foorumile ligipääseda on siis kui sa oled omandanud kellegi foorumlase auto ning tahad
selle foorumisse kirjutatud ajalugu teada saada. aga tõenäoliselt on see probleem lahendatav stuffi või eelmise omaniku abiga 
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 06.02.08 13:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeuz
minu kogemus suletud foorumi küljelt.
hulk inimesi kirjutab oma auto kallal tehtud tegemistest (n.ö elektrroniline päevik) ja kogu lugu. ah jaa - paar väga kinnist üritust on kah sealt
läbi käinud hulga aastate jooksul. sisuliselt kogu info newby'le on avatud osakonnas olemas ja veelgi rohkem. hulgi on lingitud ka igasugustele
välislinkidele, seega lugemist VÄGA pikaks ajaks.
ainuke vajadus miks sul hetkel võiks või peaks olema suletud foorumile ligipääseda on siis kui sa oled omandanud kellegi foorumlase auto ning tahad
selle foorumisse kirjutatud ajalugu teada saada. aga tõenäoliselt on see probleem lahendatav stuffi või eelmise omaniku abiga |
ega jah, ega seal suletud osas midagi väga suurt pole mõtet oodata.
samas oleks väga abiks kui saaks teiste autode teemadele ligi enne auto ostmist, võib ju teha küll teema foorumisse, et mis te arvate selle ja tolle
auto kohta. sealt saab üldiselt pehmet sõimu mõne staffiliikme poolt otsingu mitte kasutamise eest ja mõned väga üldiselt soovitused. kui ikka
kasutajate autode foorumi osast välja sorteerida sarnased mudelid ja nende elulugu lugeda, on informatsiooni hulk oluliselt suurem ja valikute
langetamine lihtsam.
naljaga pooleks võib öelda, et ostsin 3a tagasi endale 2.8 fwd b4'a, kuna arvasin, et see võiks olla üks äge auto. peale suletud foorumiosasse
ligipääsu saamist veendusin üsnagi kiirelt, et S2 on see auto mida mina vajan. läks mõned kuud mööda ja tegin autovahetuse 
asja teine külg on muidugi see, et ainuke põhjus miks ma enda auto tegemis seal aeg-ajal kajastan, on see, et antud teema on siiski küllalti suletud
ringile avatud. kuskile mujale foorumisse ma enda autost kirjutama ei hakkaks, seisab mul ikkagi maja ees iga õhtu jms.
|
|
|
|