Winnie
huviline
Registreerunud 06.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.08 18:29
|
|
|
kas peaksin muretsema???
Alguse sai asi Norde Rimi ees kollase joone ääres. vaatasin lihtsalt Subaru 273AOB juhipoool olevat sinise taustaga klaasi all olevat huvitavat kaarti
kui mulle käratati midagi po-russki minu probleemidest. (Seejärel tegin kiire foto parkijast ja sõidukist) kaardilt klaasi all jõudsin fikseerida
ülemise rea "Ida-politseiprefektuur" peale poeskäiku blokeeris Subaru mu väljumise parkimiskohalt tagurdades. Õnneks sain lahkuda esimest käiku
kasutades kuna minu ees parkija kahkus kaubanduskeskusest. Subaru saatis mind koduhoovi. Järgnes mingi 30 sekundit venekeelset mulle arusaamatut
justnagu ähvardavat iba allakruvitud subaruaknast.
[img]http://pages.google.com/edit/roodenid/pinireisid?authtoken=5d402cc13a3c81cbccb5fba81147533322e6d84f[/img]
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.08 18:44
|
|
|
Äkki onu lihtsalt vargaid kardab ja selles hirmus igaksjuhuks sind jällitas. Muidugi oli sinust väga tark otse koju sõita kui teadsid et ta sulle
järgi sõidab. Muretseda pole vast põhjust, aga looda et tal käru ära ei varastata lähiajal-muidu ta tõenäoliselt sulle uksetaha kolib
|
|
|
|
kaimagk
huviline
Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: 1,4 tsi vag
|
postitati 02.02.08 18:48
|
|
|
Ei saa aru , kas tegid pilti ja see ei meeldinud mõnele? Või milles asi , rikkusid liikluseeskirja???
|
|
|
sam
huviline
Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: audi- A6 2,8 142kw
|
postitati 02.02.08 18:52
|
|
|
Kui viitsid, täida ära ja palu vastata miks Ida-politseiprefektuuri auto blokeeris väljasõdu, jälitas koduni ja juht sind venekeeles sõimas.
http://www.politsei.ee/?id=528
|
|
|
Winnie
huviline
Registreerunud 06.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.08 19:03
|
|
|
no vaatasin klaasi alla et mis huvitav sinise põhjaga kaart.
jõudsin fikseerida - ida politseiprefektuur (ülemine rida Kaardil) ca 10m eemalt suitsetavalt viisaka väljanägemisega noormehelt vene keeles "u tebja
problemõ plin" läksin tagasi võtsin, oma liiklusvahendist mis mis asus ca 50 meetrit loodes, fotoka, tegin pildi ja lahkusin poodi ostlema (fotol
tuleb suitsetamise lõpetanud kodanik juba juhiuksest välja minu suunas) foto tehtud, läksin poodi ostusid tegema.
PS. ametlik päring prefektuuri sõiduki ja valdaja kohta on tehtud.
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 02.02.08 20:54
|
|
|

|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Winnie
huviline
Registreerunud 06.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.08 21:04
|
|
|
aitäh audiinimestele, ei oodanudki ausalt nii tugevat vastukaja ja toetust. Igatahes kui leegid aknast peaks paistma hakkama siis annan teada.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.08 21:40
|
|
|
teema väljub oma piiridest veidi aga see subaru ei ole ei politsei (liht) ega ka kaitse, julgestus ega mis iganes alluvuses töötav masin.
heal juhul 155kw kui sedagi mingi vene junni masin kes sulle oma vöimu tahtis näidata. (mis vöimu? tekib küsimus?)
|
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 03.02.08 09:28
|
|
|
Aga ikkagi tekkis mul haiglaslik huvi, et mis ida-politse lipik tal klaasi peal oli. Kes ta siis lõpuks on?
Pargib kollase joone peal ja on veel õigust ülegi, et jälitab koduni. Olen ise ka seal rimi ees selle kollase joone peal seisnud, aga küll töötava
mootoriga, et kui kellegile ei meeldi saan kohe leebet teha, mitte ei hakka mingit oma õigust taga ajama.
|
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 03.02.08 13:58
|
|
|
Olen enam kui kindel, et see kaart mida sa seal aknapeal nägid oli ilmselt Ida PP mingi osakonna territooriumi parkimisluba. Vastasel korral, kui tegu
oleks mingi a´la jälitussõidukiga või krimka omaga siis never ei panda aknapeale mingit kirja teadvustamaks et politseisõidukiga tegu on.
|
|
|
|