Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: tulede regulleerimine? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1849)
nitram
huviline

Registreerunud 19.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 V6

postitati 31.01.08 15:56 Tsiteeri
tulede regulleerimine?

autoks siis b5 a4. Tekkis küsimus tulede reguleerimisega. Kas tulesid saab ainult üles-alla regullida või ka paremale-vasakule. Probleem parempoolse tulega, lähituli on ok, aga kaugtuli näitab liiga vasakule, liigagi vasakule, et pimades sõites kaugtuledega jääb selline mulje, et parempoolsel kaugtuli läbi, st. valgusvihk ühtib peaaegu vasakpoole tule omaga. Tulesid seina peale lastes sama lugu, et parem kaug näitab väga vasakule. Proovisin regulleerida,aga mõlemad regulleerimiskruvid liigutavad tuld üles-alla. Oskab keegi aidata?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 31.01.08 16:03 Tsiteeri

Ilmselt on mõni tulekinnitus või siis reguleerimismehhanism katki.

Kui sa teist, otse näitavat tuld proovid reguleerida, siis see peaks mõlemas suunas liikuma.

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ephimetheus
huviline

Registreerunud 30.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.08 09:20 Tsiteeri

Mul küsimus audi a8 kohta 1998a oma

Tal xenon tuled ja automaatne reguleerimine, kuidas manuaalselt saaks reguleerida? kapotiall selline koht ainult kust keerata paremale vasakule aga üles alla pole, liialt kõrgele näitavad:(

Ja kuidas park pirnidele ligi pääseda? (ees)

-
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kalmu6
huviline

Registreerunud 29.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8

postitati 01.02.08 12:28 Tsiteeri

Tal xenon tuled ja automaatne reguleerimine, kuidas manuaalselt saaks reguleerida? kapotiall selline koht ainult kust keerata paremale vasakule aga üles alla pole, liialt kõrgele näitavad

Mina käisin "Allautos" enda parktule pirne vahetamas.Mul ka a8 98a ja xenon tuled

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a3 1,8

postitati 15.03.08 21:58 Tsiteeri

Härrased Autoomanikud,paigaldate oma masinatele moodsaid tulesid,palun tehke seda seaduspäraselt.Olen suht vesterni aldis ja maias ka päästikule vajutama ,kui mõni kauboi tagant või eest oma ise aretatud tuledega,sunnib trassil piduripedaali kasutama.
Olen nende ..........................peale väga tige.

Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 15.03.08 22:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kalmu6

Tal xenon tuled ja automaatne reguleerimine, kuidas manuaalselt saaks reguleerida? kapotiall selline koht ainult kust keerata paremale vasakule aga üles alla pole, liialt kõrgele näitavad

Mina käisin "Allautos" enda parktule pirne vahetamas.Mul ka a8 98a ja xenon tuled

Lase esinduses teha. Kui ma õigesit mäletan siis pidi arvuti külge panema.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 15.03.08 22:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karlpoiss
Härrased Autoomanikud,paigaldate oma masinatele moodsaid tulesid,palun tehke seda seaduspäraselt.Olen suht vesterni aldis ja maias ka päästikule vajutama ,kui mõni kauboi tagant või eest oma ise aretatud tuledega,sunnib trassil piduripedaali kasutama.
Olen nende ..........................peale väga tige.

olen kuulnud, et teiselpool idapiiri on visatud rekadelt pudeliga akendesse möödasõidu hetkel nende tulede pärast

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.9% - SQL: 78.1%]