Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Probleemid. Audi 100 TDI 2,5 85kw 92a (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1844)
januz
huviline

Registreerunud 27.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.08 20:45 Tsiteeri
Probleemid. Audi 100 TDI 2,5 85kw 92a

Esimene probleem on käivitusega. Kui külmalt käivitada(alates temp 0 kraadi ja madalamale), siis mootor podiseb ja väriseb hästi tugevasti umbes 10-15 sekundit. Samal ajal on pöörded ca 920 ja kõiguvad nii plussmiinus 20 pööret. Nad kõiguvad mingite kindlate pöörete ümber, kus käib mootoris kerge, aga kuuldav klõps - pöörete suurenedes kõrgemahelilisem ja madaldudes madalam. Kogu selle jandi ajal ajab ka tugevalt musta.

Teine probleem on turboga. Ei ole tunda, et ta taha tuleks. Olen proovinud kõiksugu oludes ~4500rpm-ni ja mingit muudatust ei tunne. Peale selle ajab kõvasti(väga kõvasti) musta välja, kui kiirendada tugevalt.

Muidu võtab mootor ca 5,7l/100km maanteel ja keskmiselt 6,2l/100km. Soojalt käivitub perfektselt ja soojema ilmaga ka väga hästi.

Soojalt töötades tühipöörete peal on kuulda ka suvalisel ajal toimuvaid klõpse mootorist(ei ole sarnased käivitusejärgsetega). Ei oska rohkem kommenteerida.

Help, anyone?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 27.01.08 20:49 Tsiteeri

minu masinal tuleb turbo taha juba 1900 pealt umbes ja seda on ikka päris häst tunda äkki sul turboga mingi jama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 28.01.08 13:32 Tsiteeri

Külmkäivituse kala võib olla küünaldest. Kas see klõps käib mootoris või lihtsalt kapoti all? Kusagil1200-1400 pöörde pealt lülitab mootoripatju ja see klõps võib siis olla. Selle pöördesse minekuga oli mul nii,et sumpa tahab tühjaks puhumist ja andsin ikka oma 10 km hirmsat pedaali enne kui pahmakaga tahma välja lõi. Igatahes sümptomid on sarnased Sinu poolt kirjeldatutega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
januz
huviline

Registreerunud 27.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.08 19:34 Tsiteeri

Küünaldest. Arvad, et need on läbi? Või?
Ma pole päris kindel, aga need pidid olema vist vahetatud (auto on enda käes olnud 4 kuud). Aga peab kontrollima.

Hmm. Ma ei ole mootori juurest käivitades kuulanud, kus see klõps käib. Igatahes tean, et see klõps kaob ära, kui mootor on natukene töötanud.

Talla andmisest olen ise kah jutte kuulnud :D, peaks vist mingi hetk ära proovima.

Aga turbo tahatulekut ma tõesti ei tunneta kusagil.

Eile avastasin veel ühe kala - nimelt, roolivõimendiga. Kui keeran rooli, siis miski hakkab kergelt surisema kapoti all ja kui vaatasin sinna, rooli pöörates, siis üks päris suur kummitoru kah liikus korralikult. Kas häda võib olla roolivõimendi õli puuduses?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.9% - SQL: 78.1%]