ultra
huviline
Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro
|
postitati 26.01.08 20:17
|
|
|
A4 avant S-line Bassikas
http://www.album.ee/album/30033759/50093283
Edit by Black: Muutsin lingi üldisemaks ja tõstsin teema DYI alt Audio alla. Usun, et neist piltidest võib kellelegi abi küll olla.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.08 20:19
|
|
|
ja mida sa sellega nüüd öelda tahad?
|
|
|
|
midiman
huviline
Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 2007, Suzuki Samurai 1994
|
postitati 27.01.08 18:50
|
|
|
kas see on seotud kuidagi juhtmete veoga?
|
|
|
ultra
huviline
Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 28.01.08 17:10
|
|
|
Tore, et sa enda mõtetega teisi kursis hoiad.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
postitati 17.06.08 08:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra
jutt on olemas tulemas.pean mõtlema |
Tuju läks lõbusamaks kohe
|
|
|
|
RiderS
huviline
Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 '94 Avant
|
postitati 18.06.08 19:41
|
|
|
mõttetult väikene element mõttetus kohas, tulemus 0 võib nii öelda.
Nii väikene element ei mängi madalaid sagedusi hästi, ning kui ta veel selle katte taga on siis pole tast üldse tolku. Kui väga häda käes ruumiga, et
ei soovi kasti pagassi paigutada siis tegelikult saaks sinna samasse kohta ehitada kasti kuid selle tulemus ei jää ikkagi väga hea aga parem ikka kui
see.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 28.06.08 21:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RiderS
Nii väikene element ei mängi madalaid sagedusi hästi, ning kui ta veel selle katte taga on siis pole tast üldse tolku. Kui väga häda käes ruumiga, et
ei soovi kasti pagassi paigutada siis tegelikult saaks sinna samasse kohta ehitada kasti kuid selle tulemus ei jää ikkagi väga hea aga parem ikka kui
see. |
No kuna Audi insenerid ta ikka sinna paigutasid, siis ikka mõttega, st mind rahuldab see pisike katte taga mürtsuv element küll piisavalt heli
suhtes....pean silmas, et ikka parem kui üldse ilma subwoofrita.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
postitati 28.06.08 22:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Big
see. |
No kuna Audi insenerid ta ikka sinna paigutasid, siis ikka mõttega, st mind rahuldab see pisike katte taga mürtsuv element küll piisavalt heli
suhtes....pean silmas, et ikka parem kui üldse ilma subwoofrita. |
Kusjuures ma ei saanudki ennem aru,et mul subwoofer on,kui alles ükspäev viskasin pakiruumist kola välja. Kuulen,et mingi asi ÜRITAB müriseda paremal
kuskil millegi taga,huvi nii suur,et kiskusin polstrid asjad ära......ja kurvastuseks....mingi plastmasskasti sees närakas,mille ma suurima rõõmuga
sealt minema viskasin Nüüd on 900RMS subwoofer sees ja on kuulda,et
midagi seal pakiruumis ikka mürtsub
Nõustun RiderS-iga 100%
Loogika & Taktika.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 28.06.08 22:50
|
|
|
Kuidas võtta, olen paigaldanud oma autodesse päris suure summa eest helitehnikat ning on ka olnud originaalheliga masinaid ja võin õelda, et Audi heli
on täiesti talutav tehaseseades.
Mingeid detsibille pole mõtet mõõta aga peeglid värisevad küll
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 29.06.08 00:30
|
|
|
Njah, kes tahab mürtsu, kes kvaliteetset muusikat Viimasele variandile
sobib vast orig süsteem ilma ca 1kw RMS woofrita paremini.
Olen ka ise kuulanud uute autode kõvemaid helisüsteeme ja kõikide nende puhul on üllatanud mind kõlarite väiksus - isegi autot värisema panev woofer
on max 8" ja loomulikult mängib selline kõlar väga puhtalt ja moonutamata. Samuti on kõlarid uskumatud õhuksed. Nii et kui ma poleks kuulnud, ei
suudaks uskuda, et üks väike kõlar võib nii head häält teha.
Enda woofri vahetaks ka hea meelega orig bassika vastu välja, aga sedaanile sellist asja ei pakutud paraku.
Samas see pole teemaks tegelikult üldsegi
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.08 08:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Big
Kuidas võtta, olen paigaldanud oma autodesse päris suure summa eest helitehnikat ning on ka olnud originaalheliga masinaid ja võin õelda, et Audi heli
on täiesti talutav tehaseseades.
|
Nõustun. Kahjuks ei annan originaal HU erilist seadistamise võimalust. Kui sinna taha paigaldada hea HU, siis oleks heli oluliselt parem ja kindlasti
täidaks enamuste heli vajadused.
Mitte, et ma ise kiidaksin Audisse paigaldatud heli aga originaal on ikka originaal. Seal on mõned inimesed ikka kõvasti pead murdnud, kuidas piiratud
võimalustega natukenegi heli saada. Olen korduvalt kulgenud C klassi MB-ga, kus on ka tehase poolt vuufer. Lisaks tundub, et ees on 5.25" või 6.5"
midbass elemendid. Igapäeva sõitudeks, raadio kuulamiseks ja vahest CD kuulamiseks on see väga okei heli. Muidugi ei maksa siinkohal rääkida, et
teatud sagedused on puudulikud jne. Olles korduvalt liigelnud C6 A6-ga, ütlen et Audi ei oska siiani õigeid valikuid helitehnika osas teha. Jah, ma
tean, et nüüd mõni inimene tõused tagajalgadele "mis krt, see on ju täitsa OK heli". Jah, ongi, kuid seda igapäeva sõitudeks. Mingit korraliku heli
sealt ei tule. Kõlbavadki igapäevaseks raadio kuulamiseks. Mis puudutab tehase helitehnikat, siis vist kõige parem helisüsteem, mida mina olen
kuulnud, oli ML-is, kus esiistmete alla oli paigaldatud vuufrid.
Marko
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.08 19:07
|
|
|
Ma kardan et suurem osa uue Audi ostjatest ei tunne puudust 900w rmsi kannatavast woofrist koos vastava võimuga.
Ma arvan et suuremal osal 12" woofriga autodel on bassiosa ikka kõvasti rohkem võsas kui sellel Audil 6.5" sega.
|
|
|
|
RiderS
huviline
Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 '94 Avant
|
postitati 04.07.08 18:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tegelane5
Ma kardan et suurem osa uue Audi ostjatest ei tunne puudust 900w rmsi kannatavast woofrist koos vastava võimuga.
Ma arvan et suuremal osal 12" woofriga autodel on bassiosa ikka kõvasti rohkem võsas kui sellel Audil 6.5" sega. |
sellist väided pole mõttet üldse pakkudagi, mõttetu haipida seda OEM "woofrit" fakt on see, et see ei mängi seal niimoodi, et sellest saaks elamust
tunda. Ning kindalsti ei ole vaja 900W, et saada bassi enda autosse
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.08 19:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tegelane5
Ma arvan et suuremal osal 12" woofriga autodel on bassiosa ikka kõvasti rohkem võsas kui sellel Audil 6.5" sega. |
sellist väided pole mõttet üldse pakkudagi, mõttetu haipida seda OEM "woofrit" fakt on see, et see ei mängi seal niimoodi, et sellest saaks elamust
tunda. Ning kindalsti ei ole vaja 900W, et saada bassi enda autosse |
900W all pidasin silmas enda isiklikku vajadust Muidugi ma ei väida,et
seda originaal supparit seal ei tohiks olla,lihtsalt isiklikult ma ei näe sellel mõtet,nagu ma ennem ütlesin: isiklikult ma ei saanudki aru,et mul on
autos subwoofer ennem,kui alles olin kõrvaga kõrval. Heli näiteks on minuarust audides tasemel,aga vot bassiosa jätab soovida.
See kõik on minu isiklik arvamus,mõnele võibolla meeldib see originaal rohkem,ma ei süüdista
Loogika & Taktika.
|
|
|
|