Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: a6, v6, 1995 avant, 2,6 automaatkast "lukus" (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1401)
monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 21.01.08 11:41 Tsiteeri
a6, v6, 1995 avant, 2,6 automaatkast "lukus"

Jäi siis kang park asendisse ja ei liigu sealt enam. mootor käivitub aga käiku sisse ei saa. juhtus ka mõni aeg tagasi, aga kuidagi meelitasin sisse ikkagi. peale seda jälle töötas laitmatult (pärast teab mitu korda piduri tallamist ja sellega mängimist läks korraga ilusti sisse).

mingit järjepidevust selles käitumises ei suuda leida, ehk oskab keegi nõu anda. sõidab ja vahetab muidu nagu kulda .... kui parki pealt drive peale saab ja liikuma saab....

ma pean nüüd kiiresti otsustama miskit, seisab teine kodu kõrval poe ees sildi all 22.00 - 8.00 keelatud parkimine, auto teisaldatakse.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 21.01.08 11:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: monte
Jäi siis kang park asendisse ja ei liigu sealt enam. mootor käivitub aga käiku sisse ei saa. juhtus ka mõni aeg tagasi, aga kuidagi meelitasin sisse ikkagi. peale seda jälle töötas laitmatult (pärast teab mitu korda piduri tallamist ja sellega mängimist läks korraga ilusti sisse).

mingit järjepidevust selles käitumises ei suuda leida, ehk oskab keegi nõu anda. sõidab ja vahetab muidu nagu kulda .... kui parki pealt drive peale saab ja liikuma saab....

ma pean nüüd kiiresti otsustama miskit, seisab teine kodu kõrval poe ees sildi all 22.00 - 8.00 keelatud parkimine, auto teisaldatakse.

ega su auto äkki kallaku peal ei ole?
ja kui sa pidurile vajutad käib väike klõps kastist läbi ka? See on see lukk mis ei lase sul ilma et sa vajutaks pidurile kangi kohe R i peale tõmmata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 21.01.08 11:58 Tsiteeri

Tsitaat:

Piduripedaali lülitit või seda blokeerimismagnetit kahtlustaks ehk? Nagu juba mainitud siis pedaali sõtkudes peab kuuldav klõps käima. Kui ta korra juba piduriga mängides tööle hakkas siis kõige tõenäolisemad hädad. Ise prooviks hakatuseks piduripedaaliga vibreerida, seejärel alustaks ilmselt lammutamist armatuuri alt piduripedaali juurest.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.08 11:58 Tsiteeri

täiesti tasase maa peal ja pidurdamine mind ei aita. auto sain kätte, niii umbes 25ndal katsel suure frustratsiooniga piduripedaali pigem pekstes, kui vajutades.... harjumusest vajutan alati piduri alla drive peale vahetamiseks.

aga nüüd neli-viis katset järjest ja kõik töötab jälle. ja ilusti töötab, täpselt nii nagu peab..... kuni järgmise korrani.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 21.01.08 12:58 Tsiteeri

Tsitaat:
täiesti tasase maa peal ja pidurdamine mind ei aita. auto sain kätte, niii umbes 25ndal katsel suure frustratsiooniga piduripedaali pigem pekstes, kui vajutades.... harjumusest vajutan alati piduri alla drive peale vahetamiseks.

aga nüüd neli-viis katset järjest ja kõik töötab jälle. ja ilusti töötab, täpselt nii nagu peab..... kuni järgmise korrani.

siis ikka jamab see käimari lukk sul. tasuks siiski see üle vaadata

monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.08 14:55 Tsiteeri

on see kusagil säärases kohas, kuhu ilma suure mudimiseta ligi pääseb? Olen rohkem selline "ise valan ainult kütust paaki" tüüp.

Pisiasjad olen ikka ise teinud, kas see kuulub asjade hulka, millega käed jalad terve mees ja mõistus enamvähem (:D) paigas, ise kruvikeerajaga aetud saab?

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 21.01.08 18:50 Tsiteeri

Mul oli ka kunagi probleem,et ei saanud kuidagi käiku sisse mingi hetk,lukk lihtsalt oli peal.Viga oli lihtne,pidurituled ja see käigukangi lukk on ühe kaitsme all,mis oli läbi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.4% - SQL: 79.6%]