nuk1
huviline
Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro 2.4
|
postitati 17.01.08 15:38
|
|
|
juhtmed katki!
autoks audi 80 b3 91.a
probleem seisneb selles et kesklukujuhtmed lähevad katki. pool aastat tagasi oli kõrvalistuja pool juhe katki ukse ja kerevahel kus kaabel murdub
kokku kui uks kinni panna. selle lappisin ära ja siiamaani pole sellega enam probleeme olnud.
Nüüd on aka pagassi luugi ja kerevahel olev kaabel katki, kuigi tõmbasin pool aatsat tagasi ka sinna teibikihi peale.
kas keegi oskab soovitada mida või kuidas tulex need kaablid panna et need katki ei murdux?
|
|
|
ints28
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 B4 2.8 93 a. 100 C4 2.5 TDI 93 a.
|
postitati 17.01.08 15:41
|
|
|
mul täpselt sama jama ja see on juba mul natuke pahandust ka teinud. nimelt on selle tagajärjel numbritulede klaasid ära sulanud!
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 17.01.08 17:23
|
|
|
Juhtme katkestus sul küll klaase ära ei sulata
Klaasid sulatab ära liiga võimas pirn(loe: läheb liiga kuumaks)
Numbritulede pirn peaks käima 4w'e
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 17.01.08 17:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: nuk1
autoks audi 80 b3 91.a
probleem seisneb selles et kesklukujuhtmed lähevad katki. pool aastat tagasi oli kõrvalistuja pool juhe katki ukse ja kerevahel kus kaabel murdub
kokku kui uks kinni panna. selle lappisin ära ja siiamaani pole sellega enam probleeme olnud.
Nüüd on aka pagassi luugi ja kerevahel olev kaabel katki, kuigi tõmbasin pool aatsat tagasi ka sinna teibikihi peale.
kas keegi oskab soovitada mida või kuidas tulex need kaablid panna et need katki ei murdux? |
Kõik mis liigub see kulub 
Perekonnas oleval b4 sedaanil juba korduvalt luugijuhtmeid välja vahetanud. Ja juba jälle hakkavad luuki avades numbrituled vilkuma 
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 17.01.08 17:34
|
|
|
Mida pikemalt juhtmed vabalt liikuda saavad seda parem st juhtme teipimine ei ole just väga hea mõte, reeglina murdub teibitud juhe üsna ruttu
jätkamiskoha kõrvalt. Lappimisel tuleb kindlasti lõigata välja kogu liikuv osa ja jätkata kohast kus juhe ei liigu. Kasutada tuleb peenekiulisi ja
painduva isolatsiooniga juhtmeid ja jätta võimalikult suure aasaga rippuma.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
muhe
huviline
Registreerunud 07.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80 1,8S
|
postitati 19.01.08 08:58
|
|
|
Kuskohast Tartus otsida kere ja pakiruumi luugi vahelist juhet?Jõgeva müüjad ütlevad,et neil kataloogis seda pole ja tellida ei saa.Autoks Audi80.
|
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.08 13:53
|
|
|
Äkki forss aitab. Küsi sealt.
Mina enda b4jal lõikasin jupi maha. Nii nagu kasutaja ferdinand eespool mainis.
Toimis ilusti. 
|
|
|
kirikas
huviline
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1,8L
|
|