Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Lekkiv roolilatt (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 6284)
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

thumbdown.gif postitati 13.02.04 23:38 Tsiteeri
Lekkiv roolilatt

Mul 200 roolilatt jookseb kui mahlakask, ei jõua nii tihti peale kallata, kui vaja oleks. Eelmised omanikud seal vale õli kasutanud, eks see tihendid ära õgiski. Kui pidurivõim hüdroga poleks, siis ei kotikski, aga kui õli juba liiga otsas, siis ei jõua enam pidurit vajutada.
Lati tihendite rem. kompl. maksib ca. 560 eeku, aga pole enne roolilatti lahti võtnud, ei kujuta ette, kui suur k..pp see on... Roolilati eemaldamiseks olevat ruumi vaadates tuleb küll tahtmine uue õlinõu järgi minna... Juba remonditud latid olid ka olemas ca 900 eeku aga oleks nagu kuulnud, et need eriti ei kesta.
On kellegil roolilati remondiga positiivseid kogemusi???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 13.02.04 23:42 Tsiteeri

Mina vahetasin enda roolilati FORSSSIS taastatud lati vastu.
Oma latt + 1500 eeq = 2 aastat garantiid
Latt kestab siiani.

Remontimisest olen rääkinud asjapulkadega ning vastus on yhene: kodustes tingimustes latti pidama ei saa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 13.02.04 23:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja WarAngel
Mina vahetasin enda roolilati FORSSSIS taastatud lati vastu.
Oma latt + 1500 eeq = 2 aastat garantiid
Latt kestab siiani.

Remontimisest olen rääkinud asjapulkadega ning vastus on yhene: kodustes tingimustes latti pidama ei saa.

Ma olen vist nii põikpäine (loe: loll), et kiusatus on kõigepealt ise proovida.:)

Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 13.02.04 23:48 Tsiteeri

Olin ka mina selline. Siis tuli spetsialist Quattro ning tagus selle lekkiva latiga mulle möistuse pähe.
Tänud sulle Q. Oleks ise pusinud oleks arvatavasti jälle tilkunud :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 14.02.04 07:26 Tsiteeri

Mina ka latti remontinud. Mitte küll audi vaid fordi oma. Pidama jäi päris mitmeks päevaks.:D Nii, et mina ka ei soovitaks eriti kodustes tingimustes sellega tegelema asuda. Muidugi need "kodused tingimused" on tihtilugu paremad kui nii mõneski töökojas. Enda oma järgmisel korral ise käppima igaljuhul ei hakka.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 14.02.04 07:41 Tsiteeri

Sai see töö täiesti kodustes tingimustes ära tehtud. K*pp on maha võtmine ja veel suurem k*pp on peale panek. Latt tuli läbi parempoolse rattakoopa välja niimoodi, et rool tuli täiesti välja keerata. Aga pidama jäi, juba aasta aega pole leket täheldanud. Mul oli veel selline jama, et selles rem. komplektis polnud ühte väga vajalikku puksi ja lasin selle treida. Väidetavalt toda puksi eraldi ka ei müüdavat.

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 17.02.04 09:02 Tsiteeri

Ma arvan et kõik on tehtav. Oleneb kui hea garaaz ja tööriistad sul on. Aga jah selle lati kätte saamisega on igavene jebla. Kuna kuskilt ei pääse ligi. Endal sai latt teise vastu vahetatud, kui mootor oli maas. Siis oli lausa lust ja lille pidu teda vahetada.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 17.02.04 11:29 Tsiteeri

10V mootoril on lati mahakiskumine ja tagasipanek lust ja lillepidu.
Kui ise tegin selle asja S4-ja peal läbi siis 10V mootoriga sigaril tundub see nüüd kuidagi eriti lihtne.
Ja nende remondi komplektidega on nii nagu on,kellel jäi pidama on põhjust õnnelikud olla,reeglina joostakse seal kogu latt mingite hoonidega läbi jne.
Isegi latiremontijad ise ei saa kõigiga hakkama.
Uusi tihendeid müüb Vana-Narva maanteel firma nimega Autovaruosade Kaubamaja.(pidi olema kõige täiuslikum sari)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 17.02.04 11:45 Tsiteeri

mul remonditi latt palli tänaval ära, see kes sigari juppe müüb... viisin sinna katkise ja sain 2 päevapäerast tagasi! raha küsis vist oli 1k:P ja garantii andis ka aasta! juba 8 kuud all:):) ja täiesti korras paistab olema!..nüüd jälle pump tilgub vaikselt..:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bladerunner
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 98

postitati 29.04.04 10:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja audi-äss
mul remonditi latt palli tänaval ära, see kes sigari juppe müüb...

Räägi veidi täpsemalt sellest kohast?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ABK 92
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Cordoba

postitati 09.09.04 11:08 Tsiteeri

Kas on kogemust kellegil Forsis vahetatud roolilattide vastupidavusega(pidi alltöövõtuna toimuma)?
Garantii pidi olema 6 kuud, kuid tegelikkus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
T
huviline

Registreerunud 25.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 (C4) 2,8l

postitati 09.09.04 11:46 Tsiteeri

Eelmisel audil sai kah roolilatt ise remonditud. Ainult treimis-keevitustöö sai tellitud. Auto müüsin 1,5a. hiljem maha pidava roolivõimuga.

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.04 13:53 Tsiteeri

Kas ei oleks targem panna siiski kasutatud korralik latt? Või siiski remonditud variant on parem?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 23.09.04 18:41 Tsiteeri

Soetasin auto mis oli aia ääres seisnud ~2a. Umbes 6 kuud peale kasutusele võttu avastasin, et latt immitseb. Mida aeg edasi seda asi hullem. Sai ostetud Aavest lati remondi kompl. ja üks nädalavahetus ning mõned õlled. Siiamaani ,ptüi ptüi ptüi üle vasaku õla, ei tule tilkagi.:) Möödas remondist ~2a. Aga dislal tunduvalt lihtsam latti maha võtta kui bensukal.:P

atsw10
huviline

Registreerunud 15.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3e avant quattro

postitati 27.09.04 06:39 Tsiteeri
roolilatt

olin ise ka optimist ja otgustasin ise remontida.Ja ikkagi lasin taastada 1500
krooni ja karantii ka Hommikul viisin õhtul sin auto kätte

pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 "sigar", UAZ 469

postitati 20.05.06 13:14 Tsiteeri

Võibolla ma olen hästi rumal, aga miks siis kodustes tingimustes lati remont ei õnnestu??? Mina olen täiesti kodustes tingimustes näiteks traktori pulkadeks võtnud ja kokku ladunud, ja oh seda üllatust, käima läks kah:D Vaid käivitusmootori silindri puurimine ja kõrgsurvepumba regull jäid spetside teha.

Täiesti loomulik, et spetsialist kodust remonti ei soovita, sest muidu oleks tal varsti s*** leivakotis. Mis seal siis nii kohutavalt müstilist on? Rääkige välja, kes asjaga isiklikult kokku puutunud on.

AUDI, suudlen sind veel, tuul tuiskab kinni su jäljed alleel...
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.06 08:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pikkpresident
Võibolla ma olen hästi rumal, aga miks siis kodustes tingimustes lati remont ei õnnestu??? Mina olen täiesti kodustes tingimustes näiteks traktori pulkadeks võtnud ja kokku ladunud, ja oh seda üllatust, käima läks kah:D Vaid käivitusmootori silindri puurimine ja kõrgsurvepumba regull jäid spetside teha.

Täiesti loomulik, et spetsialist kodust remonti ei soovita, sest muidu oleks tal varsti s*** leivakotis. Mis seal siis nii kohutavalt müstilist on? Rääkige välja, kes asjaga isiklikult kokku puutunud on.

Kahjuks või õnneks pole kõik nii tublid ja ei oska seda nii hästi teha seega jättame ikka leiva töömeestele alles;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.06 17:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Tsitaat:
Algselt postitas: pikkpresident

Kahjuks või õnneks pole kõik nii tublid ja ei oska seda nii hästi teha seega jättame ikka leiva töömeestele alles;)

Mina kui anarhist ei pea paraku kapitalisti nuumamist vajalikuks (vastupidi ju ei ole:( ). No mis kuradi kosmosetehnika see roolilatt siis on? Traktori roolivõim küll midagi väga erilist polnud (ja ärge öelge, et traktor on lihtsam kui auto). Mul äiapapa elupõline mettalitöömees, kes pakub oma teenuseid teatud jookide eest (ega ta sellepärast kehvasti tee, tema puhul on primaarne töörõõm ja eneseteostus, mitte miljonäriks saamine, täpselt nagu anarhistlikus ühiskonnas olema peab).

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 01.06.06 18:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika
Soetasin auto mis oli aia ääres seisnud ~2a. Umbes 6 kuud peale kasutusele võttu avastasin, et latt immitseb. Mida aeg edasi seda asi hullem. Sai ostetud Aavest lati remondi kompl. ja üks nädalavahetus ning mõned õlled. Siiamaani ,ptüi ptüi ptüi üle vasaku õla, ei tule tilkagi.:) Möödas remondist ~2a. Aga dislal tunduvalt lihtsam latti maha võtta kui bensukal.:P

Tsiteerin küll iseennast, aga see latt tehtud täielikult enda garaa˛is põlve otsas ja peab tänase päevani:) (algaja õnn?)

Muidugi läks sisse peale süsteemi läbi loputamist Audi originaal roolivõimuõli.

pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.06 16:47 Tsiteeri

Ma vahepeal mõtlesin elu üle sügavalt järele:D:D:D Põhjusmõtteliselt lekkiva katuse puhul ju kaks võimalust: kas remontida katus või panna pööningule kausid/vannid. Roolilatiga ju sama asi. Las tema lekib, kui lekkiv kraam kinni püüda! See variant on kodustes tingimustes täiesti teostatav, kui just eriline süldinäpp ei ole.

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 09.06.06 17:22 Tsiteeri

Müll tuttav tüüp paikas hamba ka ise supper attakiga ära :o mingis meeltesegaduse hoos vist, viis aastat möödas juba ja siia maani korras. Hambaarstid pidid iga kord suuri silmi tegema :o et kes ja mida sinna auku sisse pand on, aga kätte ei pidavat keegi seda sealt saama. Hamba tohtrit tast saand ei ole siiamaani ehitab maju. Algaja õnn ilmselt.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.06 21:35 Tsiteeri

OT, aga kogu pull sarnaneb sellise olukorraga...

Mingi mööblifirma tahab oma kasumit/turuosa suurendada ja leiutab spetsiaalse seksuaalvoodi. Viskab Imre Rammulile piisavalt pappi ja Imre kiidab, et ainult selle firma voodis on võimalik sedasamustki teha, nii et kõik saaksid maksimaalse naudingu ja rahulduse. Aga kuna voodi maksab näiteks 100keek, siis jõuavad seda endale lubada vaid vähesed. Aga nagu Onu Bella laulis: kõik nad tahavad panna... Siis ostab üks hotteliomanik mõned voodid ära ja hakkab tube välja üürima. Viskab temagi Imrele pappi ja isand Rammul kireb, et kodus ei maksaks seda teha, see on võimatu, ei paku rahuldust jne. Et tehke ainult seal hotellis...

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 09.06.06 23:26 Tsiteeri

Eks ta tegelt ju ole et see roolilati remont seisneb tihentite vahetuses ja korralikus puhastuses, võibolla et on mingit spets vidinat vaja aga meie siin tõsised idaeurooplased mõtlema selle ikka välja kuidas asi lahendada. Lõppude lõppuks on asi selles et kas tahad ise teha või mitte. Ma arvan et need kes on kodus teind ja ei ole pidama jäänd on kas ise mingi vea teind või on see roolilatt nii käest ära lastud et tast enam nagunii asja ei saaks.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.06.06 18:25 Tsiteeri

Probleem lahendatud teise roolilati näol, millega anti kaas ka terve auto:D:D:D Muidugi äiapapa lubas, et kui aega on, ka vana ette võtta. Näis, kuis tulemused on. Aga tema ülikõrget korralikkust ja töökultuuri arvestades peaks kõik häppi olema.

Samas küsimus: kas esimestel C4del on C3ga sama roolilatt? Väliselt ju vägagi sarnane. Enda "uue" lati tootmisajaks oli märgitud 10.92. Peast lipsas läbi: siis tehti veel C3 Avante (ei usu), latt kuulub V8le (võimalik), keegi rikkur on asja varuosana ostnud, või olidki esimestel C4del latid eelmise mudeliga samad (koodi algus 443, samas oma endisel latil mingi jumala X-kood).

Saks
huviline

Registreerunud 22.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.06 18:48 Tsiteeri

roolilati otstes on tihendid
kui paned uued tihendid siis ei ole suurt kasu kuna latt ise on ka kulunud
mina panin tavotti tihendi äärde, vähe paksem ei jõua läbi pressida ja siiamaani kestab

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 48.0% - SQL: 52.0%]