Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tundmatu pistik, kindalaeka taga. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1149)
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Kawasaki ZX10R -06a.

postitati 11.01.08 13:30 Tsiteeri
Tundmatu pistik, kindalaeka taga.

Audi Coupe B4 2.0 ABK (kliimat pole)
Leidsin sellise tundmatu pistiku kindalaeka tagant. :o Kolm juhet jookseb sisse.
Kust pärit, kuhu peaks minema, seda tahakski teada!

http://img54.imageshack.us/img54/2074/pistikjf4.jpg

http://img45.imageshack.us/img45/3084/imgp1209ee6.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.08 14:52 Tsiteeri

Kui masinas olevad seadmed kõik toimivad nii nagu peab siis ei ole mõtet pead sellega vaevata... sa ei kujuta ette mitu tühja pistikut sa veel roolisamba alt olevast kaablipuntrast leiad :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Kawasaki ZX10R -06a.

postitati 11.01.08 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Kui masinas olevad seadmed kõik toimivad nii nagu peab siis ei ole mõtet pead sellega vaevata... sa ei kujuta ette mitu tühja pistikut sa veel roolisamba alt olevast kaablipuntrast leiad :P

ma just mõtlengi, et kõik nagu toimib! et ei tohiks mingi elutähtis pistik olla.
aga ikkagi pakub huvi, mille jaoks ta seal on siis :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.08 15:19 Tsiteeri

Kui ma asjast õieti olen aru saanud siis on see nii, et tehases paigaldati erineva varustusastmega autodele sama kaablikomplekt, kuid kui miski lisa selles autos ei kasutatud jäigi pistik vabaks.
Ma enda omale el. aknaid installisin siis miskid kohad ja pistikud sain ära kasutada nt :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 11.01.08 15:20 Tsiteeri

Audidel on süna vähe sellist asja, aga näiteks mazdadel on nii, et autodes on sees terve juhtmestik. Ühesõnaga kõik juhtmed mis saavad olla, igausugu lisavarustusega jne. Seal neid pistikuid ikka omajagu. Selline nö. valmidus, kui tahad midagi juurde pookida. Audidel võiks kah olla, oleks mõnevõrra lihtsam vahest.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 11.01.08 15:23 Tsiteeri

Autode kaabeldus on kindlate standardite (tehase enda standard) järgi tehtud, mitte nii, et 1 mees tellis kliimaplokiga mudeli- sellele teeme tema kaabelduse; teine mees tellis endale naviga mudeli, sellele teeme sellise kaabelduse.
Selle vaba pistiku nimetus võiks olla: mingi seadme valmidus

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.6% - SQL: 74.4%]