Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: geneka rihm puruks hammasrihma vahele (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1362)
ftm
huviline

Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 18:21 Tsiteeri
geneka rihm puruks hammasrihma vahele

sõiduajal suri mootor välja...võta nüüd kinni, millest geneka rihm purunes? igatahes jõudis end hammarihma vahele ugeda ning sedagi kahjustada...nüüd kaas maha ja...milliste summadega võiks arvestama hakata kehvema diagnoosi puhul? autoks audi a6 1,9tdi 1999.a.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Raika30
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 c4, 93'

postitati 04.01.08 18:30 Tsiteeri

Kas hammasrihm läks puruks?
hüppas paari hamba võrra edasi, tagasi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
insomnia
huviline

Registreerunud 13.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 22:23 Tsiteeri

Ei saanud aru, mismoodi see gen.rihm sinna mootori rihma vahele sattus? Kas siis mootori rihmal kaitsekatet polnudki? Või olen ma ajast maha jäänud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 04.01.08 23:39 Tsiteeri

Mis seal ikka. Uued rihmad peale, mõned ringid ajada mootorit käsitsi ringi ja käima.

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tonu155
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant, 2.3, 1992

postitati 05.01.08 08:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokker
Mis seal ikka. Uued rihmad peale, mõned ringid ajada mootorit käsitsi ringi ja käima.

kindlasti uued rihmad ja meenuta ka seda millal viimati sai hammasrihm vahetatud...ehk tuleb ka rullik uus panna. Minul endal lendas genekarihm sellest et pingutusrullik andis saba kinnituskronsteini kohalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 05.01.08 09:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: insomnia
Ei saanud aru, mismoodi see gen.rihm sinna mootori rihma vahele sattus? Kas siis mootori rihmal kaitsekatet polnudki? Või olen ma ajast maha jäänud?

Viskab kiud lahti äärtest ja mähib end kaitsme vahel´t hammasrihma rulli peale, mille tagajärjel ka hammasrihma paigast liigutab.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.6% - SQL: 84.4%]