ärge väga näkku lööge, kuna c3 jaoks on mu lahendused hetkel puhtalt teoreetilised, töötavat lahendust olen vaid mosse peal proovinud.
nimelt oli mul samasugune häda, sõitsin 30km ära, siis vaikselt hakkas jõud raugema(alateadlikult kompenseerisin seda gaasi vajutamisega mis
kütusekulule hästi ei mõjunud), max 45km sai kokku sõita, siis suri juba iga väiksema tõusu peal ära.
5 minutit seismist ja töötas jälle nagu muiste. kütet võttis selle käigus ka meeletult, 200km peale läks umbes 30-33l
probleemiks oli siis karburaatori külmumine, ventilaator tõmbas talle koguaeg külma õhku peale, ning mootor altpoolt ei jõudnud karpat piisavalt
soojas hoida. kui 5 minutikest oodata, soendas mootor altpoolt kõik ülesse, ja karburaator töötas kenasti.
lahenduseks oli mul karburaatorisse mineva õhu võtmine väljalaske kollektori juurest, mossel oli selleks eraldi voolik ja üleminek olemas.
ma ei tea kas sul ta juba võtab midagi soojemat niimodi sisse või mitte sisse( ütlesid et külma ta peale ei saa).
kui sul on võimalik panna mootori väljalaske kollektori vahelt õhku võtma, siis see õhk peaks piisavalt soojem olema, et karpat seest soojas hoida
|