Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8TQ
|
|
postitati 02.01.08 13:37
|
|
|
K:Amordid
Plaan vahetada autol amordid ära. Auto on 2.6 audi coupe,esivedu.
Oskab keegi soovitada head vastupidavata amorti.
Ise tahaks koni amorte kuid need natuke kallid ja ei tea nende vastupidavusest eriti.
Andres
|
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
|
postitati 02.01.08 14:25
|
|
|
koni, boge, bilstein, sachs
|
|
|
|
Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.01.08 15:18
|
|
|
oskab keegi nimetatud amortide vastupidavusest rääkida ja kus oleks võimalik neid tartus,võrus osta?
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
postitati 02.01.08 15:23
|
|
|
forss, AM. Usun, et iga pädevam Tartu autovaruosade kauplus suudas sulle neid pakkuda.
Kivitare
Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
|
tarmo90
huviline
Registreerunud 15.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 2.6
|
|
postitati 02.01.08 15:34
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Andres5
oskab keegi nimetatud amortide vastupidavusest rääkida ja kus oleks võimalik neid tartus,võrus osta? |
enadl a6 2.6 ja all on boge nii ees kui taga sõitnud 2 aastat ja siiani väga hästi töötavad sai hiljuti testitud ka ja nagu uued
|
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
|
postitati 02.01.08 15:40
|
|
|
Boget, Bilsteini, ja Sachsi saab võrus Jüri tn 23 autopoest!!!
Enda autol on ees Bilsteinid ja taga Monroed! Bilsteinidega võib kül rahule jääda aga kahjuks seda ei saa ütelda Monrode kohta. Need olid juba enne
allapanemist lödimad kui originaalid!
|
|
|
|
yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
|
postitati 02.01.08 16:50
|
|
|
Tuttav ülevaatuselt ütles, et prantsuse amordid pidid üle kõige olema, kuigi ei meenu ükski prantsuse amort
|
Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
|
|
|
|
|
Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.01.08 17:22
|
|
|
suur tänu kes vastasid, lähen homme võrus sealt poest läbi ja uurin asja.
kuid mida tuleks veel koos amortidega vahetada. tugilaagrid?(mis seal veel saaks vahetada?)mul see kolksumise teema. amort nagu ise ei ole pehme aga
aukudes jubedalt kolksub.kõik puksid mis vaja on vahetada olnud on vahetatud. ühest remonditöökjast õeldi et amort läbi,et neil tekib kuskil maal
mingi tühimik ja see teeb kolksu.
|
|
|
|
Starr
huviline
Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 02.01.08 17:37
|
|
|
kas amort on õline või mis info põhjal pandi diagnoosi, et amort ära?
kas tugilaager korras?
|
|
|
|
Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.01.08 17:41
|
|
|
ei tea mille põhjal nad selle diagnoosi panid aga nii palju kui ma amorte vaadanud olen siis need küll kuskil ei paistnud õlised. ei oska õelda kas
tugilaager on terve.kuidas selle kindlaks teeb? sellega seoses kas tugilaagrid on ainult ees? v on taga ka?
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
|
postitati 02.01.08 18:05
|
|
|
Laagrid on ainult ees.
Uute amortidega pannakse üldiselt ka uued tolmu/pori kaitsed. Paha ei teeks ka uued ülemised padjad.
|
joyrider
|
|
|
|
|
Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.01.08 18:11
|
|
|
seda ma arvsin isegi,tugilaager võib olla läbi aga kui taga kolksub ka siis ei saa seal tugilaagri viga olla. ja ma arvan et ikka amordid siis.
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
|
postitati 02.01.08 19:44
|
|
|
Esiveolisel taga pole eriti vidinaid, mis saaks häält teha. Tagumiste õõtsade puksid, amordi ülemine padi, amordi alumine puks, amort ise. Ma arvan,
et loetud asjadest hakkab amort viimasena häält tegema. Võta heebel vms kätte ja kanguta tagasild läbi.
|
joyrider
|
|
|
|
|
Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.01.08 20:18
|
|
|
heebliga on kangutatud juba kahes autoremondikohas ja nemad ei ole ühtegi lõtku leidnud.
|
|
|
|
Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.08 21:00
|
|
|
nii, sai siis täna hindasid uuritud. kõige odavmad olid bilsteini omad- esi 815 ja tagu 800.-tk
kuid boge ja sachs-i esiamort oli tagu omast 1000.- odavam. millest selline erinevus?
Ja mida oskab keegi õelda bilsteini sportamortidest? neid pakuti mulle 2300.-tk
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
|
postitati 03.01.08 21:06
|
|
|
mul va seni bilsteini gaasikad all ja vvel otsad andnud pole,paar aastat all. aga kodukas neil ka olemas ,saad lugeda sealt nende kohta
|
|
|
|
|
|
zaazk
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004
|
|
postitati 03.01.08 21:36
|
|
|
Olen omanud kunagi esiveolist couped, millel kasutasin Bilstein kollaseid lühema käimaga sportamorte koos madaldusvedruga. Kas kollane Bilsu ei
olnudki juba mitte lühem sportamort, vot ei tule meelde? Saab kasutada siis ainult madaldava vedruga, orig. amorti kannatab kasutad veel kuni 30-40mm
madaldusega. Soovitaks enne üle küsida, millele sportamort mõeldud. Iseenesest komenteerin Bilsu sportamorti nii, et alguses väga mõnusad, esiots on
mõnusalt jäik ja samas ei põruta üldse, aga kahjuks muutuvad üsna kiirelt pehmeteks, ühesõnaga väsivad kiirelt ära. Bilsudest veel niipalju minu kõrvu
kuuldunud, et kestavad nii, millised parasjagu sinuni jõuavad. Praegu eelistaks sportlikuma poole pealt reguleeritavat kollast koni, neist siiani
ainult head kuulnud.
Amorditugilaagrid kindlalt ära vahetada, need ka kolisevad seal ees, kui pole väga ammu vahetatud, pool mädad seal juba siis, ühed kiiremini kuluvad
osad esisillas.
|
|
|
|
|
|
Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.08 21:54
|
|
|
ise vaatasin ka konisi, aga coupe-le ei pakuta reguleeritavaid. aga teab keegi mix amortide hinnad nii erinevad. et kui bilsul ja knil on esimed
kallimad kui tagumised siis mix bogel ja sachs-l on tagumised kallimad kui esimesed?
|
|
|
|